![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1846
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Basketbol Federasyonu (TBF) ve FIBA'nın birlikte düzenleyecekleri ve cuma günü Kuşadası'nda başlayacak Uluslararası Eğitim Semineri öncesinde, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Yaşar Sevim değerlendirmelerde bulundu.
Yaşar Sevim, Kuşadası'nda düzenlenecek seminerin, Avrupa'nın en çok katılımlı seminerlerinden biri olduğunu belirterek, ''Federasyonumuzun özerkleşmesi ile birlikte yeniden yapılanan Basketbol Eğitim Kurulu, 3. yılında, yurt içi ve dışından yaklaşık 800 antrenörün katılması beklenen 3. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri'ni, 22-24 Haziran tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirecek'' dedi. 2005 yılından bugüne kadar değişik kategorilerde açılan kurs ve seminerlerle 4 binin üzerinde antrenörle bilgi paylaşımında bulunulduğunu belirten Sevim, ''Bu kurs ve seminerlerde, yabancı antrenörlerin yanı sıra onlarca üst düzeydeki Türk antrenörlerimiz, gönülden ve özveri ile eğitim çalışmalarına katkıda bulundular. Kendilerine şükranlarımızı iletiriz'' diye konuştu. TBF'nin her biriminin, bu yoğun ve sonucu uzun sürede alınacak, ancak kalıcı başarının vazgeçilmezi olan eğitim çalışmalarına destek olduğunu ifade eden Sevim, şunları söyledi: ''Özellikle başkan Turgay Demirel ve yönetim kurulu, bu çalışmaların gerekliliğini ve sürekliliğini hep destekleri ile ifade ettiler. Kendilerine Basketbol Antrenörleri ve Eğitim Kurulu olarak teşekkür ederim. Özellikle, artık kurumsallaşmanın gereklerini oluşturmaya başladığımız bu günlerde, eğitim çalışmalarımıza yoğun katılımları ile zenginleştiren tüm antrenörlerimizin duyarlılığına ve basketbol sevgilerine saygı duymak gerekir. Uluslararası Kuşadası Antrenör Semineri'nde konusunda uzman çok değerli ve saygın antrenörler, uzmanlar, bilim adamları, antrenörlerimizle bilgilerini paylaşacaktır.''
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antrenör Dursun | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 10:10 PM |
Gurur dolu bir antrenör! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 08:49 PM |
Antrenör Carlos | tonigoal | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2007 03:58 PM |
Altay'a Yeni Antrenör | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-15-2007 11:49 AM |
Elvan'a antrenör şoku !.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 05:53 PM |