![]() |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Arattırma görevlim"
"Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım" "Yüksek lisanslım" "Entelim ama para bende." "Tek rakibim james joyce" "Entelsem günahım ne" "Varoluşcum" "İrdeleme beni, irdelerim seni" "Çenemdeki piercing kadar yakınsın bana boğaziçili." "Ömur biter, nietzsche bitmez" "Rampaların ustasıyım rembrandtin hastasıyım" "Bilgi birikimimin getirisi olan aydin sifatının bana sağladıkları sağolsun" "Rahmetli de yapibozumcuydu" "Yapma demagoji alırım aklını, girme polemige yıkarım değer yargılarını" "Algıda seçiciysem günahım ne" "Tek rakibim kant" "Yine mi sen ronesanslı" "Freud'da sollardi." "Entelsin dediler kız vermediler" "Diyalektik bakar gözlerin" "O şimdi dadaist" "Sen sus, birikimin konuşsun" "imgelemim yeter" "Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri." "Feng Shui'nin hastasıyım rampaların ustasıyım" "Beatnik isen vur saza, nihilist isen bas gaza" "Huzur balzacta" "Bohemia ovası entel yuvası" "Pozitif alanlarda imge olmaktansa negatif alanlarda bir leke olurum" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kızları özel araba ile alıp mikiyorlar(araba fantazisi olanlara) + tek link | LORD_31 | Yabancı Adult Videolar | 10 | 03-20-2010 01:12 PM |
entel araba arkasi yazilari | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:23 PM |
Wc Yazilari | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-20-2006 05:36 PM |
Akedemisyenin Araba Arkasi Yazilari | trecy | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-06-2006 12:04 AM |
AKEDEMİSYENİN ARABA ARKASI YAZILARI | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-27-2005 05:52 PM |