www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-22-2007, 10:34 AM   #1
mert_fb_07
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 44518
İtibar Gücü: 1302
Rep Puanı : 62
Rep Derecesi : mert_fb_07 is on a distinguished road

Sürekli eleştirildiği dönemde hocasının hep arkasında durduğunu ifade eden Sambacı, iyi oyununda bunun büyük rolü olduğunu kaydetti.
22.9.2007

İnter’e attığı mükemmel golle gönülleri fetheden Deivid de Souza, güzel oyununu golle süsleyince çok mutlu olduğunu vurguladı. Bu maçtaki golünün öneminin kendilerine 3 puan getirmesi olduğunu ifade eden Sambacı, şunları söyledi: “Her maçta koşuyor, savaşıyor, mücadele ediyorum. Son maçta hırsımı ve arzumu golle taçlandırdım. Yaptıklarıma güveniyorum. Onun için yedek kalma korkum yok. Tercih Zico’nundur. Geçen yıl yönetim, benden daha etkin olmamı istiyordu. Bu günlerde Zico sürekli arkamda oldu ve destek verdi. Şimdi daha iyi oynuyorum. Bunda hem yönetimin hem Zico’nun büyük katkısı var. Ne mutlu ki, zor dönemi tam anlamıyla atlattım. Adaptasyon döneminde ailemin desteği çok önemliydi. Eşim ve çocuklarım bana sürekli terapi uyguladı. Benim için zor bir dönemdi. İyi oynamadığımı biliyordum. Şu anda forvete dönük orta saha oynuyorum. Performansımın yükselişinde bunun rölü büyük. Yüzüm kaleye dönük olduğu için özelliklerimi ön plana çıkarabiliyorum.”
mert_fb_07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.