![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin
Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin *******i seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ×÷·.·´¯`·)»K£L£ß£K«(·´¯`·.·÷×
tam seninle yoğunlaşmış anlatırken sevdamı resmine bir kelebek konuverdi elime gecenin ağır karanlığında odama neden gelmişti özgürlüğü değil, ışığı seçmişti tıpkı senin gibi onu uzaktan sevdim, sevdim incitmemek için nazik bedenini onunla sabahlara kadar sohbet ettim kısa ömürlü bu güzel kelebeğe sevdayı aşkı sevmeyi anlattım sanki anlıyordu beni... hiç masamdan gitmedi sanki can kulağıyla dinledi sabaha kadar sana olan sevgimi... bende ; özgürlüğü değil, seni seçsem bir gece ışık dolu odana bir kelebek gibi süzülüp girsem ben seni sabahlara kadar seyretsem seni bıkmadan dinlesem sende beni okşasan bana sevmeyi, bana aşkı anlatsan sonra pencerelerini kapatsan odanda misafir kalsam, dışarı çıkamasam inan hiç aldırmam tıpkı bu güzel kelebek gibi bir kenarda ölüp kalsam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ~ AYRILIGIN İLANI ~
Gidiyormusun diye sorma bana, Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Nede daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim bende, Senin kadar endişeli. Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, Ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, Ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla, Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdimi kuşku, Teslim alır bedenleride. Sütten çıkmış ak kaşık değildim, Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza, Dünya ki bazen minicik bir odada, Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasılda güzeldi.... Zaten sen varsın diye her şey güzeldi, Ama sen buna da inanmadın. Ah bu sorular.... Yaşamak varken sevdayı, Delice niye boğarız sularla? Nasıl ikna edebilirdim seni, Ben aşk dedikçe, Sen dur dedin. Ben seninleyim dedikçe, Sen hayır dedin. Zaten az konuşan sen, Olumsuz ne kadar sözcük varsa, Sen bulup çıkardın ortaya. Bense hiçbir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer, Nasıl değiştirmişim seni, Oysa hiç böyle düşünmemiştim, Kimseye zarar vermek istemezdim ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmekte istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki gitmenin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı, Aklında sevda sözlerimiz bile kalmaz, Rahat değildin, Rahat ol artık, Gözlerini saklaman içinde bir neden kalmadı artık. Tedirginliğininde sebebi kalktı ortadan. Biliyormusun bitanem! Gidişim yürekten değil, Zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayı; Başka kimliklere taşırım. Sanma ki; Benden sakladığın gülüşlerini, Başka yüzlerde ararım. Senide götürürüm yüreğimde, Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim, Ne yazık ki toz duman edemedim kuşkularını, Ne yazık ki kalamadın bana, Öpüçügümün kokusu kalacak, kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. MERYEM KAZDAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ~ AYRILIGIN İLANI ~
Gidiyormusun diye sorma bana, Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Nede daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim bende, Senin kadar endişeli. Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, Ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, Ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla, Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdimi kuşku, Teslim alır bedenleride. Sütten çıkmış ak kaşık değildim, Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza, Dünya ki bazen minicik bir odada, Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasılda güzeldi.... Zaten sen varsın diye her şey güzeldi, Ama sen buna da inanmadın. Ah bu sorular.... Yaşamak varken sevdayı, Delice niye boğarız sularla? Nasıl ikna edebilirdim seni, Ben aşk dedikçe, Sen dur dedin. Ben seninleyim dedikçe, Sen hayır dedin. Zaten az konuşan sen, Olumsuz ne kadar sözcük varsa, Sen bulup çıkardın ortaya. Bense hiçbir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer, Nasıl değiştirmişim seni, Oysa hiç böyle düşünmemiştim, Kimseye zarar vermek istemezdim ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmekte istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki gitmenin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı, Aklında sevda sözlerimiz bile kalmaz, Rahat değildin, Rahat ol artık, Gözlerini saklaman içinde bir neden kalmadı artık. Tedirginliğininde sebebi kalktı ortadan. Biliyormusun bitanem! Gidişim yürekten değil, Zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayı; Başka kimliklere taşırım. Sanma ki; Benden sakladığın gülüşlerini, Başka yüzlerde ararım. Senide götürürüm yüreğimde, Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim, Ne yazık ki toz duman edemedim kuşkularını, Ne yazık ki kalamadın bana, Öpüçügümün kokusu kalacak, kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. MERYEM KAZDAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayvalar ve güneş sarardı
Yıldızlar daha parlak Ve ay daha soğuk şimdiden Güz denizi yutkunuyor Ardısıra yitik bir aşkın Kıyıya çarpıp geriye çekilirken. Kağıttan taşan mürekkep gibi Taşıyor içimden Özlemi geçmiş yazın. Ataol Behramoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEBEPSİZCE
Güzel bir gün Her taraf ışıl ışıl, Ama bana sor Sen yoksan bu ışıltılar arasında, Dünyam karanlık… Ne gerçek dünyada Nede hayallerde, Sen yoksan eğer Her yer karanlık… Ölümün soğukluğu kapımı çalmışken, Bir bakıyorum sıcak bir bakış… Belki bir acıma hissi, Belki vazgeçemediğin bir alışkanlığın! Ama hayata bağlayan o küçük an… Ağlarım, yüzüm gözüm sırılsıklam, Sen varsın yalnızlığımda! Gözyaşlarımda… Tam kopmuşken hayattan, Boğulurken sorunlarımla, Yine o sıcak küçük an! Ben hayatından geçen biri olabilirim, Ama sen benim hayatımın sebebisin! Ne zerdali, ne kayısı… Ne geri dönenler, ne arkasına bakmayanlar… Ne kardelenler, ne nilüferler… Ne uğurlar, ne uğursuzlar… Ne içimde ki çocuk, ne sıra dışı aşk salatası… Ben sadece aşkınla yanan, Farklı heyecanların uzağında Tutsağınım bir tanem... Bildiklerimle, bileceklerimle! Her şeyim sensin, Canım, aşkımsın… Sevmek yürek ister, Bu yürek senin için Bu yürek aşkın için Kaldırabilir her zorluğu, Dayanır, Toplumun hor gördüklerine… Kanar yüreğim ama sönmez aşkın, Sadece, Sebepsizce Seviyorum… Ne olursa olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakin Unutma..
Gecenin karanliginda, günesin isiginda, Suyun damlasinda, selin coskusunda Kimi yanimdasin kimi rüyamda Ama hep aklimdasin sakin unutma...... Biliyorum bugün kulaklarin bir baska çinlayacak, anlayacaksin seni yine nasil andigimi, özledigimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüregimde neler hissettigimi! Birakma beni sevdigim gidisine dayanamam, Hasret gözyaslarimla kendimi avutamam… Dönerim dersin ama kadere inanamam, Biraktigin anilarinla, ben sensiz yasayamam Bakislar vardir insani ömür boyu aglatan. Yollar vardir asilmasi güç olan. Kalpler vardir acilarla parçalanan. Ve insanlar vardir hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte birakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan Bu mesaji silersen benden hoslaniyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamiyorsun, Hadi bakalim ne yapacaksin? Senin kanadin olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharin olmak isterdim Ben olmadan açma diye Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yasarim ama nefes almadan asla Sana ne demeliyim bilmiyorum, Günesim desem günes batiyor, Hayatim desem hayat kisa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canim demeliyim. Çünkü bu can seninle yasiyor.. Sen bir pinarsin içilen ama kanilmayan, Seveni yaniltmayan, sevince yanilmayan, varligina doyulmayan, yokluguna dayanilmayan.. Canimdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, birak bu gönlüm varliginla renklensin, sen benim gönlümde yasadikça özelsin! Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Bir umut vardir hiç tükenmeyecek, bir hasret vardir çekilmeyecek, birde ölüm vardir, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadi sabah kalktiginda senin var oldugunu bilmek alinti |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Kanıma Girer
Gözlerinden çoğalan ihtilâlin iflâhsız esiriyim Sevdanın milâdını sorarken bakışların Ve delişmen bir buhranken bütün güzellikler Katmer katmer büyüyen iştiyakının Vuslat sancısını taşıyan amansız divanesiyim Ruhuma sakladığım son kurşun gözlerin Esrarlı efsaneler peşinden gelirken bakışlarının Saltanatlarını çiğneyerek tüm çiçekler Bozkırların çorak susuzluğuyla sana açılır Gözlerin mecnun esaretimin yeşil tılsımıdır Rüzgâr da bilir Kokun hep dağların ahenginden gelir Derin sessizliğe gömülür vadiler Uçurumlar birbirine düşer Düşerim gözlerine Gözlerin kanıma girer Gözlerin Bin bir hışımla bakışın Gözlerin Kim bilir bu beni kaçıncı yakışın Gözlerin Yüzümde hırçın ellerin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuz AŞk
Bu Umutsuz AŞkimi Kalbİme GÖmÜyorum GÖzÜmde YaŞlarimla Sana Veda Edİyorum Ben Mutlu Olamadim İnŞallah Sen Olursun ÖzledİĞİn Hayati BaŞkasinda Bulursun Öp Benİ YanaĞimdan KardeŞÇe Ayrilalim O Koskoca Mazİyİ YaŞanmamiŞ Sayalim DuvaĞin Takilirken Bİr An Benİ Hatirla Sana Olan AŞkimi Kİmselere Anlatma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İYİ VE KÖTÜ
İyilikler bir bir sıralanmış. Biri bir garibanı sevindirmiş. Bir diğeri okul yaptırmış. Sanki dünya iyilikle dolmuş. Kötülükler birbirini kovalar. Biri mahzun çocuğu hırpalar. Katil ise birilerini parçalar Sanki dünya kötülüklerle dolmuş. İyilikler var hiç unutulurumu! Kötülükler var hiç unutulurumu! İkisi aynı kişide bulunurumu! Bunlar bir birinden ayrı olur. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|