![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1
Gözlere kan dolar, şanlı ellere su Karanlıklar sana nasıl kurdu pusu? Nerede dağların kan kusan namusu? İntihar diyorsun, ölmeye gel sen! Ruhumla ruhunu silmeye gel sen! Rest çektim hayata, umut versin diye Gözledim gözünü, göğe ersin diye Yıldızlara çıktım, ki översin diye Bu bir bilmecedir, bilmeye gel sen! Aşkını kalbimden, silmeye gel sen! Kalbim çekiliyor, içinden bir yere Bedenim gözünde, akışan bir dere Kim bilir belki bin, belki milyon kere Soldun gözlerimde, solmaya gel sen! Dinmez acılarla, dolmaya gel sen! Gözlerin sonsuzdu, ellerin sınırsız Bizi bizden çaldı gecede ki hırsız Karanlılardan gir, aydınlıklardan sız Yıldızlar dökülür, dökmeye gel sen! Kalbimi elinle, sökmeye gel sen! 2 Bir katil yüzünden yağamıyor yağmur Kimden kime doğru atılıyor çamur Evet bir baş gördüm ben gövdesi kambur Benim gördüğümü görmeye gel sen! Kansızı çarmıha germeye gel sen! Milyonlar bağırır;karnımız aç aç aç! En ideal meslek; banka hortumla, kaç Hırsızların boynu, hak ediyor kırbaç Zalimlere yürek, satmaya gel sen! Zulümlere tokat, atmaya gel sen! Dün gördüm bir çocuk yine ağlıyordu Karnının üstüne, taş bağlıyordu Patronlar uzanmış, yağ bağlıyordu Haksız yönetime, saldırmaya gel sen! Düşen mazlumları, kaldırmaya gel sen! Dün seni de gördüm, hovardaydı başın Hayalin kötüydü, yukardaydı başın Haklı ya da haksız, hep dardaydı başın Dur bakalım! ÖNCE KENDİNE GEL, SEN... 01.08.2003 Aksaray
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|