![]() |
![]() |
#381 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yollar Hiç Bitmese de
Bekleyeceğim, seven gözlerimde, yaş kalmasa bile, Bekleyeceğim çok sevdiğim seviyorum demese de, Bekleyeceğim uzayıp giden bu yollar hiç bitmese de, Bekleyeceğim, seven gözlerimde, yaş kalmasa bile... |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanlızca Seni! ...
Yanlızca Seni Sadece Seni Bi başına Seni Sen inanasın diye değil Seni İkna olmana gerek duymadan Seni Benden ayrı oluşunla Seni Tek ve sessiz Seni Benden uzaklara atarak Seni En yakınımda sayarak Seni Tek sen diye Seni Beni bilmesende Seni Sadece seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Can
Can sağ olsun, Can var olsun. Can canana; Feda olsun. Ahh! Eder de can; 'Vah vah 'der canan. Umarsız... Cana bulunmaz değil canan, İllede gönlü fetheden; Canan sağ olsun, Canan var olsun. Can canana; Feda olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Seni seviyorum Sonunda yerle bir olsa da devran Seni seviyorum Hayal-i hüsran olsa da seyran Seni seviyorum Dur deme zamana ne olur Seni seviyorum Bırak akıp gitsin ne varsa Seni seviyorum Dün akşam sesini istedim Seni seviyorum Dün akşam gelmeni bekledim Seni seviyorum Aklıma ilk gelende varsın Seni seviyorum Telefonun çalmayışını sevmedim Seni seviyorum Çayımın bile tadı kalmadı yokluğunda Seni seviyorum Islanmıyorum artık yağan yağmurda Seni seviyorum Gözlerimde ağırlık aklımda sen Seni seviyorum Keşke sevdiğimi bilmesen Seni seviyorum Sadece sevmeyi severde olmadan Seni seviyorum Sevgiyi başka yerde duymadan Seni seviyorum Sen benim olmadan Seni seviyorum Ben senin olmadan Seni seviyorum Hem çiçek gibi değil Seni seviyorum Güldeki renkler gibi değil Seni seviyorum Sendeki kadar değil Seni seviyorum ben Seni sevmek seni sevmek gibi değil Seni seviyorum Yarınlardan uzaklarda olmaya yolum Seni seviyorum Gören gözde, tuzaklarda kulum Seni seviyorum Aklına gelende varmı bilmeden Seni seviyorum Andıma bir yemin etmeden Seni seviyorum Tek care sende, umarımsın Seni seviyorum Hayatta ki en büyük kumarımsın Seni sedece seviyorum Seni seviyorum Aynı dünkü gibi aşkım Seni seviyorum Dünkü gibi, aynı aşkım |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feyza...
Feda edilir ugruna bütün dünya Ellerim uzanır ama dokunamam sana Yakınında olmak yetecekmi bilmem bana Zamanla alışırım buna galiba Ama ellerin olmandır asıl koyan bana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keşke
Bir sabah açılsa sihirli perde, Yeniden yeşertsek çölleri keşke… Bulutlar tüllense hemen her yerde, Sonsuza çevirsek yolları keşke… Kıtalar dolaşır katil gözyaşı, Her taraf uçurum her yer yar başı, Kan kokar elleri vampir sırdaşı, Dostluğa kaldırsak elleri keşke… Mahvettik dünyayı göz göre göre, Hep vahşet dercettik hemen her yere, İftira eyledik yıktık kadere, Tövbeyle yıkasak dilleri keşke… Hoşgörü yağdırsak hep hevenk hevenk, Her ırka her cinse ulaşsa renk renk, Mevlana bakışı dünyalara denk Pür razı eylesek kulları keşke… Bir gece uyansam dünya bayramı, Bülbüller raks eder kesmiş figanı, Rengârenk nağmeler sarmış her yanı, Ömerde koklasa gülleri keşke… |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak (ikili beyit)
Düşünmek serbest ama söylemek yasak Uyursan mesele yok da,rüya görmek yasak |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkına Yenik Düşürme Beni
havalar sisli puslu olsa da her sabah sen doğarsın dünyama sevgimizi kıskananlar toplansa da bil ki hiç dokunamayacaklar sevdama sensiz bir tek günüm bile geçmiyor her anımda hüzünlenirim yokluğunda bazen gözlerim buğulanıverir yaşlardan bazen de dökülüverir göz pınarlarımdan göz yaşlarımdan bile şırıl şırıl sen akarsın benim gözlerime bir tek sen ışıl ışıl bakarsın senli dünyama pırıl pırıl mutluluk saçarsın buralarda hasretin yakıp kavuruyor yüreğimi sevdan ateşe verdi inan ki bedenimin her yerini ne olursun sevdiğim aşkına yenik düşürme beni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilenlerden Ol
BİLENLERDEN OL De ki: 'Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? ' (Zümer Suresi, 9) Hayat bu, hem siyah, hem beyaz var, Farklı farklı insan, farklı farklı tarz var, Bize yol gösteren sünnet var, farz var. İyiler sabretsin, kıştan sonra yaz var. İdrakini çalıştır ve anla, bilenlerden ol, Aksi hâlde, ahirette saçını-başını yol. Hayat sınav, hem çalışkan, hem tembel var, Bildikler çok az, nice yabancı, nice el var. Sarp dağlar üzerinden geçen en ince bel var. Katlan zorluklara, sabret, nasıl olsa ecel var. İdrakini çalıştır ve anla, gülenlerden ol, Aksi hâlde, ahirette saçını-başını yol. Hayat zor, heryerde bir telaş, mücadele var. Kimsede sükunet yok, herkeste acele var. Dünyacılarda binlerce dalavere ve hile var. Bir düşünse insan, kıyamette zelzele var. İdrakini çalıştır ve anla, görenlerden ol, Aksi hâlde, ahirette saçını-başını yol. Hayat yalan, bundan sonra gerçek alem var, Herşeyin karşılığının verildiği yüce nizam var. Dosdoğrulara orada, ne keder, ne elem var, Kötülere acı, azap, iyilere sevinç, selam var. İdrakini çalıştır ve anla, gülenlerden ol, Aksi hâlde, ahirette saçını-başını yol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluk
I Varlığında, taş duvar örülmüş geçmişime Yoksun şimdi Geleceğimin elleri kelepçeli… Sen hâkim usuma Gel/eceğim-eceğin muallâkta, Yokluğunda, Bildiğin ben olmayacak daha… II Zorladım düşüncelerimi, sana ihanete Aldatamadım kendimi Bilirsin, yalan barınmaz bende Yaktı sensizlik, itelediğim aklımı Mum oldum, Yanan düşüncelerimle gecede, Ruhum yok gidişinle bende… III Bir rüzgâr beklemek Eserken, anılarımı Başka yere beni başka yere Sürükleyecek Sessizce öyle Ve gelmemesi Ve gelmemen Gözlerin şafak şafak bakması Kalmayan yaşlarımdan, yanarken Umdu boşluğa bırakmak ne bilir misin? IV Tekrar âşık olamamak, Kaçmak cüzamlı gibi insanlardan, Hayata aşkın ipiyle sarılamamak, Aldın gittin Giderken çekip aldığın Ruhumla beraber içimden… V Ve görmek isterdim kendi cenazemi hep Öyle bir dileğim vardı Kimler ağlıyor bana diye Baktım da şimdi Sadece ben ağlıyorum bana… Kendimi anılara gömerken, Dur deyip gelecek misin bana |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|