![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen hiç
Akşam üstü dolaştın mı Kızılay`ı Yapayalnız? Sen hiç Bir kahveye oturupta Yudum yudum içtin mi bir demli çayı, Yapayalnız? Sen hiç Bir hüzünlü şarkıyı Söyledin mi sessizce ? Sen hiç Yalnız oldun mu Kalabalık içinde ?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasreti hasret yaptım
Gözlerimi buğu Sessizce çekip gitmek vardı Uzaklara buralardan Sadece seni arzuladım Yalnızlık ortamında O ortam ki, bitirdi beni Şimdi yanımda olmalıydın Sana, Sarılmalıydım doyasıya Hissetmeliydim mis kokunu Öpmeli koklamalıydım seni Hasret acısını çıkarırcasına Ah sevgilim ,bir bilsen,birbilsen Seni ne çok özlediğimi Şu hasretin gözü kör olsun Vurdu yine beni sensizlik Vurdu geçti,vurdu sessizlik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözümdeki yaşa hep gülüp geçtin,
Aşkın damlasıydı, bilemedin ki. Sevgilim dedikçe hep uzaklaştın, Gönlümün sesiydi, duyamadın ki. Gönülden baksaydın, anlardın beni, Şu hain dünyada kollardın beni, Sevgi denizinde boğardın beni, Deli sevdaydı bu, anlamadın ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve gözlerin aklıma gelir
Ve sözlerin Gidişin gitmiyor gözümün önünden Ve izleri derin İlk değilsin bu senin bildiğin Ve yine biliyorsun sen en son sevdiğim Şimdi uzaklardasın Ben çamlar arasında bir hastane odasında Ciğerimde bir ince hastalık İçimde kapanmak bilmeyen bir yara Ve elimde sanki inadına bir sigara Biliyorum dönmeyeceksin Hatta arkana bile bakmaksızın Gün gelir belki bir yuva kurarsın Oğlun olursa benim adımı koyar mısın? Gittin Dağ gibi sevdamı devirip ardında Gittin Allahaısmarladık bile demedin Sazlar çalınır Çamlıca' nın bahçelerinde O şarkıyı bir daha hiç söyleyemedim Şimdi elimde bir bardak çay Ve dudağımda buruk tebessüm Kendi kendimi üzmemeye söz verdim Ve ben seni hayatımın bir musalla taşının en yakın yerinde sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen hiç rüzgarda salınan başakların
denizdeki dalgalara benzeyişini, Yaradanın kudretine hayranlık duyarak seyrettin mi? Peki yağmur sonrası toprağın iştah kabartıcı kokusunu hissettin mi iliklerinde? Kuşların söylediği sevgi dolu türküleri hoş kokulu bir çam ormanının ortasında doyasıya dinledin mi? Yüreği merhamet dolu, elleri topraktan çatlamış bir annenin hazırladığı yemeği, akşamın yorgunluğunda tattın mı hiç? Başında sevdanın sarhoşluğu, Odanda çıra ışığının yaydığı loşluk, Dışarda gecenin uçsuz bucaksız boşluğu, ateşten sıçrayan kıvılcımlar gibi yanan ateşböcekleri, Tertemiz gökyüzünde ışık saçan yıldızlar, Odandaymışçasına yakın pırıltıları, Doya doya paylaştın mı onlarla yalnızlığını? Sonra bir vakit apansız koparıldın mı sevdiklerinden? Koca bir şehrin gürültülü sokaklarına bırakıldın mı hiç? Egzos dumanında boğulduğu oldu mu gözyaşlarının? Süslenmiş yalanlarıyla uzandı mı insanların elleri ellerine? Peki herşeye rağmen aldanmadan çevirebildin mi onları geriye? Bataklıkta açan çiçeğim söyle, Onların yalanları onlara kalsın desem, Ve gel desem sana, Gelir misin benimle? Yalanların ulaşamadığı o kirletilmemiş gökyüzünün olduğu yere, Yoksa memnun musun halinden? Yoksa sende mi kandın? Sahte mutluluklarla sana gülümseyen o yalancı yüzlere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yazarken satırlara şiirimi
kaybetmem sana olan hislerimi geçerken günler su gibi ben yine düşlerim seni sanma sakın unutur bu deli seni kayboluyorum kurtar tut ellerimi yalnızlık kolay değil unutmak ise boşver... unut sana olan tüm duygularımın hepsini unut unut unut |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte bugün yine dün oldu
Nasırlaşmış yüreğinden bahsetme bana Kaç kez yeminlerini ezip geçtin Kim vurduya giden aşkımı harab ettin Tahammül de sınır kalmadı artık Dön bir bak arkana bıraktıklarına Birkaç hüzün ve sararmış bir resim o da yırtık Bahçemin tüm güzel çiçeklerine değmesin Hasretinden sual olmaz kimse seni sevemesin Her bir adım da boğularak yaşamaya Yüzüm kızararak aldığım nefeste yok olmaya Sensin sebep bu kadar garip kalmama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmek sende ne kadar basit
İnsafsız ve de anlamsız tavırlarla Bir durup şöyle bakmadan Gitmek aklındaki tek seçenek E hadi git o zaman Hayatın çakıl taşlı yollarında ilerle Dönüşsüz olsun yolculuğun Birazda olsa onur kalsın Yaşadığımız sevdamız kalsın Hatırımızda anılar kalsın Mutluluk olsun en kadim dostun Mutsuzluklar bende kalsın Ve de kaderimin yazgısı terkediliş... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen bilmezsin
O hep gülen bir yanımın yanında Solgun ve kederli iç yüzlü bir adam vardır Hep matem tutar Şiir söyler Kendine kalem kırar Ve sen hiç bilmezsin O hep gülen bir yanımın yanında O büyük yokluğunla Bir tek sen varsın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zaman
Ellerin ellerime değse Gözlerin baksa gözlerime Aşkından utanır Bakışlarımı kaçırırdım. Mavisi çalınmış martı Yere mahkum kartal gibi Ölüm misali zorlandım Alışmakta aşkına. İlk sevdiğim sen değildin Aşka mahkum serseriyim Ne aşkı bilmezlere Ne vefasızlara sevdalandım. Geceyi ıslatan gözler Deli gönül hep benimdi Sevmek yabancı değildi bana Sevilmenin meyvesini Tatmaya sunan senin ellerindi Kuralı koymuş yaradan Bir çift kanat çırpmalı Gökyüzünde uçmaya Bir çift ayak adım atmalı Menzile varmaya Ve bir çift yürek çarpmalı Ölümüne sevdaya... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|