![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyiki doğmuşmuyum
İYİKİ DOĞMUŞMUYUM Sekiz nisan doğum günüm Pire berber Deve tellal iken Doktor almış çeke çeke Beni erken Popoma vurulan tokat ile Açtım gözlerimi Çığlık çığlığa Selam doktoruma Selamlar hayatıma Teşekkür ediyorum anama babama Teşekkür ediyorum sipermlere Ve onu kovalayan yumurtalara Beni dünyaya getirdiniz diye Hayat doldum sevginizle Sekiz nisan doğum günüm Üç mum yakacağım pastamda bugün Her yarım asra bir mum İnşallah üç mumlu olurum Birinci tamam Acı tatlı geçti yaşam Üç mum yaktığımda Sizde olacaksınız anlamam Sekiz nisan doğum günüm Üzgünüm çekeceksiniz nazımı bugün. İYİKİ DOĞMUŞMUYUM? ? ? Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaderimsin
Kaderimsin sen benim Sevdiğim tek kadınım Düşmanım oldu bana Sensiz geçen yıllarım Öyle büyükki sevgim sana Hasretim kana kana Ben delimiyim divanemiyim Ölüyorum ölüyorum yana yana Seni çok seviyorum aşkım Doluyorum bak yine taştım Öylesine büyükki aşkım Ben sende sen bende şaşkın Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderimsin
Kaderimsin sen benim Sevdiğim tek kadınım Düşmanım oldu bana Sensiz geçen yıllarım Öyle büyükki sevgim sana Hasretim kana kana Ben delimiyim divanemiyim Ölüyorum ölüyorum yana yana Seni çok seviyorum aşkım Doluyorum bak yine taştım Öylesine büyükki aşkım Ben sende sen bende şaşkın Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kadınım
Yaşam boyu özlemle aradığım Günlerimi *******imi dolduran Sevdiğim tek kadınım Birtanem,canım,sevgilim,herşeyim KADINIM............................ Yakaladım aşkımı seninle öleceğim Sensiz geçen yıllara kahrederek Ölümüne sarılarak sana kadınım Birtanem,aşkım,canımsın KADINIM........................... Seninle dolu dopdolu her anım Yaşıyorum mutlu sonsuz arzularım Seni seninle yaşıyor her anım Birtanem,sevdiğim,tek aşkım KADINIM........................... Yaşam gücüm oldun bana Daha dolu daha coşkun Sarıldım bak hayata Birtanem,bebeğim,tatlım KADINIM........................... Bu akşam çok efkarlıyım Çünki senden ayrıyım Sensiz seninle geçecek gecem Birtanem seninle uyuyacağım KADINIM.......................... Biliyormusun seninle içiyorum yine Tokuşturuyorum kadehleri hep seninle Ilgın ılgın yayılıyorsun damarlarıma Birtanem,içimdeki yangınım KADINIM........................... Sevmek seni umarsızca bu canda Yaşamak her anı sevgin ile ruhumda Aşkların en büyüğü bilesin bende Birtanem sarmal sarmal yüreğimde KADINIM........................ Taptığım çiçeksin adında gizli Yüreğimde açıyorsun rengarenk bizli Deli Selçuk bu sevecek hep yüreği Birtanem,tek çiçeğim,menekşemsin KADINIM.......................... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaktüs çiçeğim
Öylesine güzelsinki gönlümde Irmak olup akıyorum sana Sevgi ile coşarken yüreğim Acıtıyor dikenlerin KAKTÜS ÇİÇEĞİM Ruhun yalan söylemiyor Beni sevdiğini haykırıyor Çek artık dikenlerini aç kalbini Seni çok seviyorum KAKTÜS ÇİÇEĞİM Tertemiz yüreğinin ışıltısıyla Isıtıyorsun beni bambaşka Seni seven yüreğimle Yanlız seninim KAKTÜS ÇİÇEĞİM Çok büyük sevgisin inan bende Yüreğim çılgın delice sende Dikenlerin engellesede Hep sevecek bu can KAKTÜS ÇİÇEĞİM Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen çiçeği adalar
Ne güzel sevda, Marmaranın ortasında Kardelen çiçeği adalar. Tahta geminin pupasında, İnsanın şair olup....... Şiir okuyası geliyor. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen çiçeğim
Bembeyaz bir sayfasın bende İçimde açan kardelen çiçeğim. Yüreğimde coşuyorsun çılgınca, Aşk oluyorsun sevda çiçeğim Pupasında geminin yudumlarken sevgili Bir martı önümde senden haberci Gözlerinde görüyorum sevdam seni Kanatları söylüyor beni sevdiğini. Ne büyük sevgi doluyor damarlarıma Sevda oluyor akıyor kanıma, Seni öyle çok seviyorum'ki Canım,bitanem,kardelen çiçeğim... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kınalıada
KINALIADA İskele alabanda Atlıyorum kınalıda O eşsiz plajında Sevgiliye badozlama ..............Selçuk Sen... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kınalıda yakaladım aşkımı
KINALIDA YAKALADIM AŞKIMI Ben şuursuzca uçan bir martı Sen balıkçı ağlarından kurtulan balık Bulabilmek umuduyla seni Bir kartal bir büyükada Yakaladım seni kınalıda Dayanılmaz hazzın benliğimde Dudakların kor alev dudaklarımda Dayanılmaz sevdan yüreğimde Şehvetin sardı bedenimi Alev alev arzularım zır deli. ...................Selçuk Sen........ Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lacivert bir akşam
Hava usulca puslarken Gün batımında sessizce Mutluluk soluyarak yüreğime Çöküyor sessizce lacivert bir akşam Gök mavi,deniz mavi Yüreğim umutlu masmavi Karşılıyoruz martılarla neşeli Sımsıcak lacivert bir akşam. Sevda türküleri söylüyorum Kadehimi kaldırarak martılara Şarabım sımsıcak,sevgili düşümde Soluyorum derin derin lacivert bir akşam. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|