![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1503
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() ''Merhaba...memnun oldum'' Buydu hayatımın en güzel,en mutlu ve sonra,en acı bir yılını başlatan cümle... Ve gözler buluştu aniden.Plansız,hesapsız...Çekemedim önce,alamadım gözlerimi gözlerinden,derinliğinden.Nerden bilebilirdim birgün o derinlikte boğulacağımı... ''Her aşk bitermiş,bi'gün bildim Her aşk bitermiş,öğretildim...'' diye şarkılar dilimde,avare gezdim sokaklarda gecelerce.Gözyaşlarımı almadı kaldırım taşları.Ve öyle çok aktılar ki,hüznümden taştı sokaklar... Sonra sensizlik bastı dört yanımı...Etrafıma bakıyorum,yoksun,telefonun ucunda,bu şehrin sokaklarında,rüyalarımda...koca bir sensizlik hakim Oysa ben öyle çoktum ki sana karşı,bir gülüşün yeterdi yok etmeye kadere isyanımı... Ve ben bu acıyı kocaman bir yürekle,hislerimin büyüklüğünden gelen güçle kaldırdım tozlu rafların arasına,bir daha çıkarmamacasına,içimi kanatmamacasına... Sana gelince; Kocaman süslü bir paketin boş çıkması gibi,umutlarımın heba olması gibi,giderek unutulan,hatrıma düşmeye hakkı olmayan,güzelim düşlerimin katili... Bir hüsransın hayatımda...! Sorguların hâlâ bitmedi mi? Anla artık,sana dairliğim tükendi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 16260
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 857
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu hikaye beni anlatıyor adeta.Saolasın!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir Tek Sen Olmalısın Hayatımda | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-02-2008 11:54 AM |
bir tek sen olmalısın hayatımda, | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-02-2008 11:51 AM |
Hayatımda ilk kez | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 11:20 AM |
Hayatımda sevdamdın, tutunamayandın | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 09:07 PM |
'Hayatımda Kimse Yok'/05.10 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 02:18 PM |