![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 17 Times in 14 Posts
Üye No: 17135
İtibar Gücü: 1405
Rep Puanı : 974
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hor bakışlı büyük balıklar azgın sularda
Tolerans bekleyen küçük solucanlar yenik düşmüş Umut denizine kurşun saplanır Zeytin ağacı ayağında mertlik Hırçın bakışlara kafa tutar Yıldız toplamaya çıkmış dilek Anlamsızlık arifesinde sözcükler Tırnak arasında güven Yargı insafsız Sözler idamlık. Öfke, kin dost meclisinde refakatçi Sorgu sual başında muhbir Önyargıların gölgesinde özgürlük… Medeniyet kapıda kalmış Saygı pohpohlanmak ister Ruhumuz vurgun yemiş Hüküm giymiş yürek Kapaksız ama gizli saklı Şifreyi sevgi çözer…
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4410
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 35 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17221
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() güzelmiss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17251
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Agliyorduk Yesil Yesil
Bir sonsuz bakis Bir olumune dokunus.. Yetmiyordu Sana doymuyordu su amansiz yurek... Bir kuru yaz aksaminda, Agliyorduk yesil yesil Yagmur olup, cemrelere inat tane tane dusup yesertiyorduk corak topraklari.... .............................. Bir nesrin aciyordu zamansiz Saskin... Oksuz.... Yalniz.... Agliyor...Soluyordu..Sahipsiz... ............................. Sen, Bahar olup doguyordun gozlerimde Dudaklarinla tebessumlerle Butun cirkinliklerden arinmis berrak ve tertemiz sevdanin simgesi olan Beyaz lalelerle susluyorsun ellerimi... Dokunuyordum ipek gibi yapraklarina... Icime saliyordum bana zozani hatirlatan kokusunu... .................................................. ........ Seni ben, sonsuz sevdamla nakis nakis isliyordum tenime Seni ben, Mihliyordum gozlerime.... DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BU SENİN İÇİN
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylasım ıcın saol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kedi bunu çözer!... | tetrilejyon | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2008 07:41 PM |
Ulaştırma Bakanı, Türk Telekom Grevini Çözer 16 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 04:19 AM |
06/02/07 - Rus şifreyi kırıyor Türk parayı çekiyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-02-2007 09:40 AM |
Nobre şifreyi çözdü! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2007 01:58 PM |
msn messengerde kayıtlı şifreyi kaldırma!!! | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2007 05:15 PM |