![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Ben kadınım Her akşam Yatağımda düş kırıkları Sarar her yanımı Ateş gibi yanarım Almak istediklerim Yok,yok Eksiklerim Hiç olmadı olmaz Gözlerimi kaparım Ya çocuklarım Ayşe,Gülşah,Ahmet Onlara da üst,baş lazım Nasıl da yaparım Akşamda aç yattılar Karınları doymadı Ayşe’nin fistanı Gülşah’ın kundurası Ahmet’in mintanı Hiç olmadı Bayram da geldi çattı En iyisi mi ben Komşunun makinesinde Metre hesabı aldığım çarşaftan Kızlara fistan Oğlana mintan yapayım Hem elime hem saçıma Kına yakayım Çatıdaki kiremit in tozundan Pembe allık yapayım Ben taşralı kadın Açlığı,acıyı en iyi bilen Evimin siyah çatısı altında Pembe resimler çizen Yoksulluğu çile yapıp Dantel gibi ören Eli nasırlı Gözü yaşlı Bağrı yanık Yüreği sıcak anayım Ben bir kadınım Taşralı kadın... On ikisinde evlendirilen On üçünde çocuğunu emziren Eti senin kemiği benim misali Köpeğin önüne et gibi atılan Kara kazanlar kurup Çocuk bezini saatlerce kaynatan Her seferinde de Çocukların altı kanayan Velhasıl İşim çok zor Gel sen ne çekiyorum Bir bana sor Sırtımdan sopayı Eksik etmeyen kocam Olsun o da işten yeni geldi Sinirli yorgun Her şeyi ama her şeyi Sarıp sarmalayan Ben taşralı Kara yazgılı kadınım... Ben de paralı bir kadınım Benim için söylenecek Çok şey yok sanırım Kocam işte Ben sohbette Çocuklar kolejlerde Altımda son model arabam Otobüsleri hiç tanımam İstediğimi alır İstediğimi yaparım Ne kaynanam ne görümcem Ben onları ne yapayım Ben de bir kadınım Bende bir anayım Ama benim işim kolay Bu akşam Ne pişireyim hesabı yapmam Cebimdeki paraya hiç bakmam Visa,master çifte kartlar Ben sanki bir bankayım Dedim ya benim işim kolay Ben refah düzeyi yüksek Bir kadınım Naylon çorap Topuklu pabuç giyerim Fatma lastik giyermiş Ben Fatma’yı neyleyim Acıya dayanamam Ben sezaryen isterim Göğüslerim bozulmasın Hazır mama veririm Kağıt bezler tepe,tepe Kirlenince at çöpe Ben paralı kadınım Türkiye’nin öbür yüzündeki Kadınları ben bilmem Üstü başı pis yırtıksa Zaten hiç sevmem Bildiğim çevremdeki Ben gibi kadınlar Bizden başka kadın Yok sanırlar Oysa ben de kadınım Oda kadın Suç bizde değil Suç saltanatın Kulak verin sesimize Duyar gelirsiniz belki dize Ayrı kadınlarız Ama hepimiz kadın Hepimiz anayız... Afife Demirtaş
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saoll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Kadın Adamı Delirtir.Adamın Yerinde Olmak İsteyeceksiniz | kemalzeybek10 | Türk Video | 0 | 03-13-2010 03:40 AM |
Kadın Olmak | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 04:59 PM |
Tatlıses: Kadın bakanı olmak isterim | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 01:39 AM |
Kadın bakanı olmak isterim/10/07 | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2007 12:55 PM |
Doğuda Kadın Olmak | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-20-2006 05:10 AM |