![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() HANGİ ANAYI GÖRDÜNÜZ ÇOCUĞUNUN ÜZERİNDEKİ BATTANİYEYİ ALIP, CEPHANEYİ ÖRTEN...
HANGİ KADINI GÖRDÜNÜZ CEPHEDE (CEPHE GERİSİNDE DEĞİL MEHMETÇİK KURŞUN *, EN ÖN SAFTA, MEHMETÇİKLE YANYANA) MEHMETÇİK'E SU VEREN, EKMEK VEREN, VERİRKEN ŞEHİT DÜŞEN... HANGİ KADINI GÖRDÜNÜZ, ÖNÜNDE BOMBA PATLAYACAĞINI BİLE BİLE SIRF VATANINI, VATANIMIZI KURTARMAK İÇİN BİLE BİLE BOMBANIN ÜSTÜNE GİDEN, ŞEHİT DÜŞEN... HANGİ MİLLETİN KADININI GÖRDÜNÜZ KİMİSİ SIRTINDA BEBEĞİYLE, KİMİSİ SIRTINDA, KUCAĞINDA, KENDİ AĞIRLIĞINDA(YA DA DAHA FAZLA AĞIRLIKTA) BEBEKLERİ GİBİ GÖRDÜKLERİ MERMİLERİ CEPHEYE TAŞIYAN... HANGİ ASKERİ GÖRDÜNÜZ AYAĞA BİLE KALKMAKTA ZORLANIRKEN, YARALARININ SARGISI TAMAMLANDAMADAN, YARALI BİR ŞEKİLDE CEPHEYE SAVAŞA, HAYIR, ÖLMEYE GİDEN... HANGİ............................................. ....................................GÖRDÜNÜZ! HANGİ............................................. ....................GÖRDÜNÜZ! HANGİ............................................. ...GÖRDÜNÜZ! HANGİ................................GÖRDÜNÜZ! HANGİ............ ..GÖRDÜNÜZ! BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK GÖRDÜK. MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLEİRNDE, BİZİM MEHMETÇİKLERİMİZDE GÖRDÜK. ANALARIMIZDA, BABALARIMIZDA GÖRDÜK. MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARINDA GÖRDÜK. ... ATALARIMIZDA GÖRDÜK... İŞTE BELGESİ; ATV DE YAYINLANAN GENEL KURMAY BAŞKANLIĞININ ARŞİVİNDE BUGÜNE KADAR BOZULMADAN SAKLANMIŞ GERÇEK KURTULUŞ SAVAŞ'I GÖRÜNTÜLERİNDEN BAHSEDİYORUM. BU SAVAŞLAR, BİZLER İÇİN, TÜRK ÇOCUKLARININ, TAM BAĞIMSIZ, LAİK, DEMOKRATİK, UYGAR, MEDENİYET SEVİYESİ YÜKSEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE YAŞAMASI İÇİN YAPILDI. BİZLER İÇİN KAZANILDI. KIYMETİNİ BİLELİM.... .:::İNDİR:::: DEDİĞİM GİBİ BU GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN GÖZ YAŞLARINIZI TUTAMAYACAKSINIZ, TUTMAYINDA ZATEN. BEN TUTMADIM, İSTESEYDİMDE TUTAMAZDIM. HİÇ BİR TÜRK EVLADININ DA, BEN TÜRK'ÜM DİYEN BİRİNİN DE GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM....
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Senİn Gİbİ İnsanlarin VarliĞi İÇİmİ Rahatlatti DoĞrusu Ben Nasil İzleyecegİmİ BİlmedİĞİm İÇİn İzlemedİm Ama Yazdiklarin Çok Etkİleyİcİ Tekrar TeŞekkÜrler
![]() |
#3 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
|
![]() halende şimdi ordaki indir yazısına tıkladıktan sonra açılan linkte altta free yazan bir yazı var onu çift tıkladığın zaman başka bir sayfaya geçiş yapacaksın..açılan sayfada biraz bekleyeceksin orda saniyelerin bitmesini bekle..sonrasında ekrana 3 harfli yada 2 harfli bir renkli yazı açılacak onları olduğu gibi yan tarafındaki boşluğa yazacaksın..sonra download from cogent-net work yazan sekmeyi tıklaman gerekecek.. ardından bir dosya açılacak kaydet die tıkla..nereye indirmen gerektiğini sen seçeceksin..yani masaüstünü secebilirsin...
yorum için ayrıca teşekkür ederim halende ![]()
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DİĞerlerİde BÖle OluyomuŞ Demekkİ Bİlmİyodum Ayrica Bu PaylaŞimin İÇİn Çooooooook TeŞekkÜr Ederİm Vatan Mİllet Meselelerİ Olursa Bİlmeyİ Çok İsterİm Bana Haber Et Olurmu Bunlari Çok Sevİyorum
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14422
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() İyİde Free Den Sonra Acilan Sayfada Geri Sayim BaŞamiyo?
Neden Olabilir Sence? TŞk Ler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
kardeşim konu için çok teşekkür ederim güzel anlamlı bir konu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşıma kurban....
dediğin gibi..gözyaşlarıma sabır göster diyeceğim mevzu geğil... ne mutlu şehadete erenlere.... ah bu tarihten dersler alınsa...bir alınsa.... bir çok şey tekekrrür etmez..ama....
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 6719
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eyvallah kardeş saol paylaşım için...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 16 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14610
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ellerine saglik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 13 Times in 8 Posts
Üye No: 9541
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 656
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine saghlik kardes ama
LINKI BIR KONTROL EDERSEN SEVINIRIM |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zaten Abdestsızdım | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-28-2008 10:09 PM |
Zaten Abdestsizdim | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 04:41 PM |
Bende Bir Sen Var Zaten | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2008 10:12 AM |
Sen Zaten Yokmuşsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 06:20 PM |
Gelmedİk Zaten | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 02:50 PM |