![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gereksiz Diyaloglar 1 - Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2 - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3 - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. 4 - Çıkıntı alabilir miyim?(Printerdan çıktı almak için öğrencinin sorusu) 5 - Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor. 6 - 14 numaralı bilgisayar çok salak hocam yaaaaa.... 7 - Bilgisayar alabilir miyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu 8 - İnternet geri geldi mi? 9 - İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. -Hocam hemen çıkacağım -E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi? 10 - Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... -Olsun mühim olan katılmaktı... 11 - Ben sabah geldim. Diğer amca vardı. O amca varken......... -O amca değil, Erol Hoca 12 - Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin 13 - Word'ün olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? -Word'e sor kabul ederse oturursun 14 - İnternet hala gidik mi? -Hayır gelik. -Hii?! 15 - Bilgisayara disket sokabilir miyiz? 16 - Printer sayfası ne kadar? -40 bin -25'di artmış di mi? -Aferin 17 - Bir word'lü birde internetli bilgisayar alabilir miyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen 18 - İnternet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı.... 19 - Çıktı veriyor musunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır.. 20 - Buradaki amca nereye gitti? -Ne amcası? -Bi dayı vardı ya -O dayı veya amca değil Erol Hoca -Yaw bizim hemşehri oluyor da.. -Gene de Erol Hoca 21 - Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış 22 - İnternet'e gireceğim.. ilk defa geliyorum -Heyecanlı mısın? 23 - Hocam yazıcı çalışıyor mu? -Hayır izinli.. -Nasıl yani??? 24 - İnternet'e girmek istiyorum.. Girebilir miyim? -Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım 25 - 6 numaralı bilgisayarı alabilir miyim? -4 numara boş.. ama merak etmeyin 6 nolu bilgisayarla özellikleri aynı -Ama onda chat yapamıyorum da -Chat zaten yasak..yapmayın lütfen -Peki o zaman ben de microsofta bakayım (Gözler alternatif görsün) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gereksiz Dosyalari | kosavali | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2007 03:27 AM |
Gereksiz antibiyotik kullanmayın!!!!! | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-20-2006 07:06 PM |
Gereksiz antibiyotik kullanımı.. | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 11:09 PM |
Gereksiz İçatlar !!! | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-28-2005 05:43 PM |