![]() |
![]() |
#211 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen şimdi gidiyorsun .. Git;
Kal demeyecegım sana .. Gitme Bu geceyıde beraber gecırelım dıye seslenmeyecegım .. Senı haLa ılk gunki gıbı sevıyorum Yalvarırım Kal benımle dıye haykırmayacagım ... Sen Şimdi Gidiyorsun ... Git ; Giderken Arkandan Bakmayacagım .. Belkı donersın dıye sana yazdıgımı yazıları , şiir'leri Sana gostermeyecegım .. Dön diye Diz çökmeyecegım onunde .. Sen Şimdi Gidiyorsun ... Git ; Sakın senın hakkında kotu dusunecegımı aklından gecırme.. Cunku Sen gıttıgın an Bende gıdecegım .. Kalıbda senın acını daha fazla cekecek halım yok .. Gidiyorsun anıları'da al yanında .. Sana daır Ask'a daır Bıze dair Hiç bir sey bırakma .. Al hepsını Geldıgın gıbı gıt. . AğLama'da ben uzuluyorum dıye .. Ikı gune kalmaz atlatırım .. dindiririn yuregımdekı acını .. sustururum gozyaslarımda kı ısyanı .. Merak etme ıkı gune kalmaz arkadandan .. GeLırım .. Şimdi Git ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerin hayalimdeki kayıp adam
Seni görüp de konusamadigim soguk otobüslerde, her gün gelmeni bekliyorum. Bugün nereden binecek diye merak ederek, her durakta insanlarin arasinda seni ariyorum. Acaba hangi sevinçleri, hangi hüzünleri tasiyorsun yüreginde, benim merak ettigim kadar sen de merak ediyor musun beni ? Yoksa sadece denk geldigi için mi buluyor her seferin de gözlerin gözlerimi ? Belki de hiçbir zaman kesismeyecek olan yolumuzu giderken uzak koltuklarda, yanimda olabilmeni diliyorum, yildizlara bakarak. Hep dilimin ucuna gelen ama bir türlü söylemeye firsat bulamadigim seyleri anlatamayacak kadar kisa bakismalarimizi özlüyorum, senin olmadigin günlerde. Bir gün hiç beklemedigim bir yerden bindigin için otobüse, bos bulunup gülümseyiverdim kendi kendime, sanki anlamissin gibi utandim sonra da. Umudumun kirildigi anlarda bir bakis ki gözlerinde gördügüm beni yeniden hayallere itiyor ister istemez. Nasil gelmeliyim yanina yada sen ne zaman geleceksin merak ediyorum. Uzaginda olmak biraz huzur birazda keder veriyor bana. Düsünüyorum da eger yanimda olursan her sey büyüsünü kaybedecek, olmazsan da hep bir yanim eksik kalacak. Ne yapacagimi bilmiyorum. Içimde hep bir yanim eksik hep bir yanim merakli kaliyor. Çogu zaman kurdugum hayaline kapilip kayip dünyalar, gecikmis umutlar görüyorum gözlerinde. Acaba kimi sariyor kollarin her aksam evine ulastiginda, yoksa yalniz mi kaliyorsun sende benim gibi soguk otobüs duraginda inip yürüdügün yollarin sonunda. Yada ben otobüste uyuya kalmisimda, gözlerin hayalimde ki kayip adam |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Günler gelip geçiyor. Fakat ne yaralarım kapanıyor, ne de acılarım diniyor.
İliklerime dek işliyor yalnızlık. Ve o masallar dolusu canlı ruhumda, senden sonra terk ediyor beni. Engel olamıyorum. Sana diyemediğim gibi, ona da diyemiyorum “GİTME” diye. Oysa ne sen mutlusun gitmişliğinle, ne de ben ölüyorum sanıldığı gibi kalmışlığımla. Halen yaşıyorum, halen sensiz ve dimdik, ayakta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bildikler bilinmez olur bilinenler icinde..Kaybolmak tek ümitse..Kaybolmaya gönüllü cikilan yollarda kaybolmasi dilenen kimdir bilinmez..Sevdali bir yüregi karanlik bir sokak arasinda hapsedip bilinmeyen yollardan geri dönmekmidir bu kaybolus yoksa kendini bilinmezlere götürmek midir?
Neden kaybolmak ister ki insan? Bildiklerinden bilinenlerinden kacmakta midir huzura giden yol..Söylermisin ?Neden bilinmekten korkar insan?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanın koşulsuz,acı çekeceğini bile bile katlandığı tek şey sevgidir...Aslında önceleri onun gerçekten güzel olduğu yanlışına kapılırsınız..Bir anda onun birçok güzel renklerini görürsünüz.Fakat daha sonra onun ürkütücü renklerini görmeye başlarsınız, seslenişleriniz boşunadır.Kendinizi zincirlenmiş gibi hissedersiniz.Duvarlar üstünüze yıkılmaya başlar; ama artık çok geçtir.Çoktan zincirlenmişsinizdir bile..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bize sevmesini öğretmediler sevgili,bize hep sevgiyi saklamasını öğrettiler.Hep bekletmeyi.,.hep ertelemeyi...bu yüzden biz kiminle birlikteysek bir diğerini ama hep uzakta olanı özledik,hiç dinmedi doyumsuzluğumuz,biz hep uzaktakini sevdik sevgili...yanımızdakini değil,odamızın duvarının arkasındakini değil,birşeyler paylaştığımızı değil,uzaklardakini,ulaşamadığımız kadar uzaklardakini sevdik...Yanımızdakileri kırıp geçirdik,incitip üzdük de, hep ulaşamadıklarımıza sakladık söyleyemediğimiz o güzel sözleri...
Özlediğimiz sevgiden delice korktuk biz sevgili. Sevmek bizim için sınırlarımızdan hiç çıkmamaktı. Kendi sınırlarımızda sevmek hep kapana kısılmaktı.Bu korku yüzünden hep karşımızdaki insanların sevgisini eksik bulduk,küçümsedik onların sevgisini,yeni heyecanlar arama isteği vardı.Bir kişide takılı kalmak ne kadar basit diyorduk. Gözümüz hep uçan kuşlardaydı.Yüksek dağların en tepesinden bakıyorduk insanlara biz. Sorun bizdeydi sevgili. Sevgiye inançsız olan bizdik...Bir insan bizi sevmeye başladığında,yenildiğinde sevgimize;ondan uzaklaşır, nasıl da tiksinirdik sevgilerinden biz. Ama bizden biraz uzaklaşmaya görsünler onları yana yakıla nasıl da arardık. Çünkü biz sevilmeye alışmıştık, hatırlasana nasıl da ihtiyaç duyardık seslerine, kokularına. Kaybolmuştuk dağıttığımız sevgilerde. Kim bizi seviyordu, biz kimi seviyorduk. Sınırlar erir, karışırdı herşey. Öksüz sahipsiz bir sevgimiz vardı ama onu kime vereceğimizi şaşırdık. İnanırlardı bize,inanırlardı o öksüz, sahipsiz, başıboş sevgimize. Çünkü çevremizdeki herkes o kadar hasretti ki sevgiye...Çünkü onlar da bizim gibi sınırlar içinde büyümüşlerdi. açılamıyorlardı,kendilerini tanıyamadan çıkamazlardı, sınırdan izinsiz çıkış yoktu bize,sevgiye geçit yoktu.Kaç zamandır kendimizi kandırdık sevgili. Kimi sevenler şarkılarda yaşatır sevdiğini,kimi eski cüzdanındaki eski, soluk bir resimde, kimi ise hayallerle süslediği sınırlı dünyasında anlatacak çok şeyleri yoktur.Çok olan sadece çektikleri acılardır sınırlı dünyalarında.Bunu bilirler sevgili,ama kıramazlar zincirleri. Aşkı,sevmeyi,sevilmeyi kendimizi adamayı o kadar çok özlemişken,aynı zamanda ikiyüzlülükte içimize işlemişti.Kendimden biliyorum,gözümüzde hayatımızın zerre kadar önemi yoktu.Gerektiğinde hayatımızı hiçe sayacak kadar kahraman ama bir o kadar da yalancı ve riyakardık sevgili. Patlayıcı bir madde gibi taşırdık sevgileri.Kaygı dolu,ürküntü dolu bir sır gibi taşırdık sevgileri.Okuduğumuz yoksulluk romanlarında,gözyaşlarıyla seyrettiğimiz filmlerde anlatılan kahramanların hayatlarından daha berbattı hayatımız aslında.Ama kendimize duymadığımız şefkati onlara duyardık...Birbirimize ne kadar ne kadar üzüldüğümüzü gösteremediğimizden,birbirimizin derdine yeterince eğilemediğimiz için bu filmlerdeki kahramanların hayatlarına ağlardık doyasıya.... Aslında birbirimizi çok sevmek istiyorduk,ama nedense çok utanıyorduk bundan ve hep erteliyorduk.Yürürken sokakta karanlıklar eşlik ederdi yalnızlığımıza.Sokağın sonunda o gökyüzünün yalancılığı bizi de vururdu kaybolan o sahipsiz aşklarıda... Biliyormusun bugüne kadar hep seviyormuşum gibi yaptım ben.Aslında onları tanımıyordum ben,ama yinede ihtiyacım vardı sevgilerine .Bağışlasınlar beni ve unutmasınlar,onlar adına onlardan daha çok acı çektim ben... Bir tek seni tanıyorum aslında ben...Bir tek seni... Dinliyorum anlat hadi...Demek sonsuza dek kaçıyormuş insan kendisinden...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Dün gece bir dost evinde seninleydim bütün gece.
Bilirsin saatlerce konuşulur. Nerdeyse sabah olur, Güneş yüzünü gösterir de sen hala konuşursun... Neden bir türlü yola koyamadığımı anlayamadığım hayatıma baktım. Sonra gün ağardı ben sana senin okuyamayacağını bildiğim bir mektup yazdım. Oturdum,anılarımı, yıllarımı karşıma aldım, anladım ki asla bir daha Yaşanmaz, ne senle ne başkasıyla. O anlar insanın hayatında bir kez yaşayacağı anlardı, Ne tekrarı vardı ne geri dönüşü anladım.. Ama gene de son bir kez bile olsa seninle konuşmak istedim, sen beni anlayabilen tek insan, bu dünyayla oynadığım oyunda tek oyun arkadaşım, en büyük dost, ruhumun yarısı,huzuru ve aşkı öğreten sen,ihtiyac duyduğum tek varlıksın ama ellerim boş döneceğim biliyorum , cesaret edemiyorum ki tuşlara dokunmaya.. Sen hayatını götürüyorsun bensiz, mutlu yada mutsuz, ben neden hala ardından yağmurlar yağdırıyorum, sen her şeyi unutabildiysen ben neden hatırlıyorum, sen oyunu yarım bıraktın ben neden bitirmeye çalışıyorum Bilmiyorum ki, bu içimdeki bilinmezlik beni şaşkın ediyor.. Bir şeyleri gömmeli maziye, hayata dönmeliyim. Doğru yada yanlış bir karar almalıyım. Bir sonraki ne götürecek benden diye beklemek yerine gelecek sevgiyi değerlendirmeliyim bana hissedilen. Sürekli benden beklemeyen, çaba gösteren, emek harcayan, değer bilen kıymet veren birini kabul etmeliyim hayatıma, hayallerime, umutlarıma. Yapabilir miyim sence?? Hiç yapamadım ki... Bilirim elleri senin gibi dokunmaz, gözleri senin gibi bakmaz, teni senin gibi kokmaz, kolları senin gibi sarmaz ama ne çare sen yoksun ki. Ten teni özler demiştim sana gülmüştün, oysa özlediğini ben biliyorum... Olmayacağız bu dünyada bir daha, anılar saklandı çıkmazlar gerçekle savaşamazlar.. Sevda gizlendi karanlıklar içinde. Pembe güller soldu artık, son kökleri sen söktün attın topraktan ellerinle. Anlamadın sana ne kadar ihtiyacım olduğunu bu hayat karmaşasında, savaş istedim benle savaşmadın, savun istedim sevdamızı, o kocaman yüreğin dağları devirsin istedim, olmadı... Belki ben zor olanı istedim, belki sen her şeyi kolay istedin.. Çok gözyaşı döktüm, akan her yaşta bizi sildi yeryüzünden bilirim. Artık çok geç, artık çok geç kaldık can... Biliyorum, bu canımı acıtsa da biliyorum, yarınlarda biz yokuz.. Ne umutlar söndü arkamızda, ne acılar yaşandı , ne hüzünler gölgeledi yüreği, ne yaşlar döküldü gözlerden, ne ******* sabahı gördü, ne yıldızlar parladı ayrı şehirlerde aynı gökte, biz beraber bakamadık onlara, tutamadık umutları, söndüremedik acıların ateşlerini, güneş açtıramadık hüzünlere, yaşları dindiremedik gözlerde... Tutmadın elimi can, söz vermiştin, bana verdiğin en büyük sözdü , hep elimden tutacağına söz verdin, oysa ilk yaptığın gönül gözünü kapamak oldu bana hiç kapanmayacağına söz verdiğin... Gittin deme bana, sen gönderdin,tutamadın beni... Kal deseydin kalırdım oysa, anlamadın... Sevdin mi can, sevmişmiydin, yoksa sadece .... Bu soruyu soramam sana, sormayıda yüreğim kaldırmaz, küçüğüm demiştim sana, küçüğümsün demiştin... Oysa sen beni atıyorsun böyle başkalarının ellerine, hiç düşünmeden, gözünü kırpmadan... Aslında biliyorum ne sorgulamak ne suçlamak için çok geç artık. Denedik başaramadık, acılar, hüzünler, ve anılar yadigar bize şimdi. Bize mi bana mı sadece onu bile bilmiyorum artık. İnanamadığım, inanmayı bir kez bile düşünmediğim Her şeye inandırdın beni, tüm yollarımı kestin sana gelen. Son umudumu da yıktın, son elimi uzatışımı farketmedin, Bu muydu yanımda oluşun, bu muydu sözün bana verdiğin, bunu bile tutmak zor geldi. Gücüm kalmadı hayatla ve seninle boğuşmaya, sensizlikle baş başa yaşamayı ögreniyorum.. Biliyorum ki artık ayağa dikilme vakti doğan yeni güneşte... Simdi artık sensizlikte düşünme vakti. Simdi artık sensizlik de karar vakti. Simdi artık sensizlik de düzen kurma vakti... .......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluklar ve Ben
"Geçecek bi tanem geçecek. Her şeyin geçtiği gibi. Kıyılarına vurup duran bir deniz var içinde. Durulacaksın." Ne anlatmalıyım sana. Yüreğim acıyor. Ellerim sıyrık içinde... Yenildim. Yine bilmem kaçıncı kez yenildim. Yeminlerim, asık yüzlü kararlarım, asla olmazlarım....... hiç biri kar etmedi. O, gelişi hep bilinen ama çaresiz teslim olunan kasırga gibi. Direnmeyeceğim. Bir idam mahkumu gibi teslim olacağım. Kimse yok, ellerimi bırakma, düşeceğim..." Gece kanıyor sessiz ve derinden. Yüreğim iki parça, ay gibi. Ellerim kanıyor, sar onları. Ellerim sana kanıyor, tut onları.......tutabilirsen. Sorularına cevap alamamayı sevmezsin ya, aslında hep cevaplarını bilmediğim sorular var hayatta. Durmadan onları soruyorsun. Oysa konuşacak ne çok şey var. Şu huzursuz insan kalbinin sukun bulduğu cennet bahçelerinden söz etmek isterdim mesela. Kalbim sakinleşirdi belki.Sonra masallardaki peri kızlarından bahsetmedik. Hani hep bir sırları vardır da ifşa ederlerse bir güvercin olup uçup giderler. Gülüyorsun içinden, "Peri kızı mı sanıyor bu kendini?", diyorsun. Biliyorum. Ama sen bilmiyorsun... Hayat; benim için boşlukları doldurabilme becerisi Geceyi kanatıyor bakışların. Sessizce iniyor üstümüze rahmet. Taa derinlerde kimsesizlik. Ben mi? Ben boşlukları dolduruyorum; boş sandalyeleri, boş saatleri, fill in the blanks'le belirtilen kelime arası boşlukları, avare boş gönülleri... Eyvallah etmiyorum ne sana, ne neon ışıklı hayatlara ya, yine de bir parçam kalıyor orada. Çekilmiyor hayat ya da çekemiyorlar bizi, bilmiyorum. Boş ver. Saçlarını okşayıp, dudağındaki tebessüm oluyorum, usulca kalbine dokunuyorum sonra. Ey aşk! Son hamleni yap şimdi. Hazırım... Yoruldum. Dipsiz bir kuyuya düşüyor gibiyim. Çırpındıkça daha hızlı, daha hızlı düşüyorum. Tutunmaya çalıştıkça parçalanıyor ellerim. Ey aşk, hadi gel! Buradayım. Yeter uykusuz *******im, yürek çarpıntılarım, kor gibi yakan hasretlerle geçen günlerim. Ne mümkün sevgili ve ne mümkün toprak. Ey aşk! Hazırım. Son hamleni yap şimdi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zaman yüreğimden silinmeye başlansa adın, sözlerinle kanatarak yeniden yazılıyor yüreğim boyunca... Sonra yeniden çiziliyor kalbime yüzün, ellerin... Yeniden başlıyorum seni sevmeye kaldığım yerden. Hemde hiç akıllanmadan ve tekrarla***** aynı yanlışlarımı. Beni üzeceğini bile bile, yüreğimi zırhından kurtarıp düşüyorum peşine yeniden... Sensizlik canımı öyle yakmış ki hasretinden daha büyük bir acı göremiyorum. Bu yüzden göze alıyorum tüm zorlukları... Sensiz mutlu olmaktansa seninle mutsuz olmak daha acısız geliyor kalbime. Ve işte yeniden başlıyorum seni sevmeye tükendiğim yerden. Ne kadar yaralansamda senin tarafından yeniden sunuyorum yüreğimi tüm çıplaklığıyla... Yeniden kanat istersen açık yaralarımı, yeniden savur sevdamı yangınlara... Korkusuzluğu sensiz kaldığım *******de öğrendim ben. Seni özlediğim anlarda tanıdım sabretmeyi... Sonunda yeniden düşeceksem yangınların koynuna, razıyım inanki ben. Bilsenki seninle her yer cennetin yolu, sensiz dünya benim olsa yine YALNIZIM!...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |