![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2997
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirlere sarılıyorum ,ıssız *******de çocuğun annesine sarıldığı gibi.
Koynumda tüm hüzünlü sevişmelerim. Göz kapaklarım da ,yorgunluğun derin belirtileri Yanaklarım da yol alan göz yaşlarımın ,tuzlu kurumuş izleri. Henüz yeni akmışlar ,fazla uzaklaşmış olmazlar yanaklarımdan. Biraz sonra ,yanaklarımdan aşağıya süzülecekler. Geçecekler tüm hayallerimin ,uçsuz bucaksız derinliklerinde Dökülecekler ,tüm karanlık kalp hücrelerimin mahzenlerine. Issız günler ve ******* nasılda ,geçmez bilinmez. Takvim yapraklarının ,durağan olmayan sahteliğinde. Tek kalmak da zaten yalın bir hal değimlidir ki. Sevgiden ,mutluluktan ayrılma halinde. Issız günlerin belirtilerimidir ,tek kişilik kanepe de gecen zaman. Bir tek çatal ,bir tabak ,bir kasık kullanmak. Bayramdan bayrama zilde beliren parmak darbeleri midir ,yalnızlık. Yoksa kalbin iki kapakçığının kapısının da ,kapalı olması mıdır aşka. Bazen ne yaptım hayat akıp giderken ,diyorum. Yazdın sadece etrafında kimse olmadan,tek başına yazdın. Askı yasamadan askı ,ayrılığı tatmadan ayrılığı yazdın. Ama bilir miydin ki ,yalnızlığın da zaten bir ayrılık sebebi olduğunu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hüzünlü bir aşk hikayesi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 02:00 AM |
HÜzÜnlÜ AŞkimiz....... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:54 PM |
Hüzünlü Gemi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 05:45 PM |
Beştepe'de hüzünlü gün | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 09:39 PM |
Hüzünlü Geceler | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-19-2006 06:57 PM |