![]() |
|
|
#131 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1656
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ÖFKE I Damla damla eridim Hüzne biriktim Karardı aydınlık sözler Aydınlık yüzler Yığılıyor Öfke kin kaygı Ne gelecek günler bir müjde saklıyor Ne bir ilerleme halindeyiz Hep bir kılıç üzerinde Hep çapraz ateşlerdeyiz II Kardeşlik denilen bir oyunda Yaprak yaprak soyuldum Pay edildim Parçanın bütüne üstünlüğü gibi Taş katılığında bir yalana döndüm Dalga dalga yayıldım Söylendim dilden dile Bulut oldum Yağdım Bir toz kalmadı benden sanıldı Yalnız bir giz sakladım kendime Gözde ışık Dizde fer Patladı patlayacak bir öfkenin Hem ilk hem son haliyim III Öfke patladı Cam kırıldı Kesildi arter Yufka bir yüreğin sonudur bu denildi Ne çabuk unutuldu oysa Kesile biçile insanlaştığım Normal birey kimliğim Yalıtılmış hicran Ve nevroz Yani kuşku götürmez varlığım O ince O uygar halim IV Bağıra çağıra Bir çağ daha devriliyor Çığ gibi büyüttüğü suçunu bana yükleyerek Silinerek anılardan Bir enkaza dönüşen bana Hayatla ölümün Düşle ideailin Bir intiharla paylaştığı bana Yani parça parça Öfkeye sürüklenen bana V Sıyrıldım bütün kozmik düşlerden Tabiatıma döndüm Hiç bir korkum kalmadı Tabii afetlerden Yalnızca kendim için Şiire sakladım intihar lüksünü Asıl burjuva dayatmalar Ve cinayet fikri çıldırtıyor beni |
|
|
|
|
|
#132 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
AĞLADIM
Hüzün yildizlari parliyor bugün gökyüzünde, Bu gece yine için için yaniyorum, Oturmus seni düsünüp agliyorum, Seni, gidisini, sevisini, herseyini... Unutamiyor iste seni su yarali kalbim, Yaptiklarini hatirlayip, pisman oluyor... Seni düsünüyorum bu gece, karanlik gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yildizlari seyrediyorum, Onlari sana benzetiyorum, Kararmis kalbimin bir kenarinda yanan mesale misali... Dedim ya, seni düsünüyorum bu gece, Beni sevdigini, bana nasil baktigini, bana nasil güldügünü, Ellerimi nasil tuttugunu, ellerini nasil tuttugumu, Büyüyen bir ates gibi sevgimizin nasil çogaldigini Ve birgün ansizin birakip gidisini... Son vedani hatirliyorum, gözlerime aglarcasina baktigini, Gözlerini kalbime gömdügünü hatirliyorum, Bir daha çikamasin diye... Çikamadilar zaten kalbimden gözlerin, Ölüler dirilirler mi ki gömülenler çiksin, gitsin? Gittin son bir veda ile gözü yasli, Elimde kolyen, ardindan dakikalarca baktim, aglamakli, Sikildim, üzüldüm, perisan oldum ama aglamadim... Aglayamadim, engel oldu gururum, engel oldu askim, Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri dönmemecesine, Özledim seni deliler gibi, özlüyorum hala... Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sönmedi sevgimiz, Aksine çogaldi daglar gibi oldu hasretimiz... Hep seni hayal eder, hep seni düsünürdüm, Sesini duyunca yasar, duyamayinca ölürdüm, Aradin beni aylarca bir sevgi ugruna, Ne yazik ki, ihmal edildin bir hata ugruna, Kirildin, agladin, affettin ama hep sevdin, Beni sevdin gülüm beni, kalbi kirik bir vefasizi, Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hiç ugruna, Yine kirildin, yine agladin, yine affettin... Bir daha unutuldun, sevdanla basbasa birakildin, Yine kirildin, yine agladin ama bu sefer affetmedin... Sevdigini en mutlu gününde öldürdün, Ve ardina bakmadan gittin... Beni benle basbasa biraktin, yikildim, üzüldüm, kirildim... Senden ayrilinca kaldim çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz, Hep sensizdim zaten ama simdiki kadar asla degil... Parçalanmis bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmis, yikik ve virane, Bir o kadarda vefasiz... Önceleri üzüldüm, yikildim ama asla aglamadim... Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm... Unuttum dedim, unutacagim dedim, Unutamiyorum dedim, UNUTMAM dedim... Önce gözlerin sonra sen çiktin kalbimden, Bir vicdan azabidir basladi ölü yüregimde, Hiçbir sey kalmadi, senden baska kalbimde, Hatiralarin, gözlerin ve sözlerin... Siirlerini getirdiler bana, Beni öldüren siirlerini... Vefasiz dedigini duydum, yikildim, Düsündüm seni *******ce daima tek basima, Siirlerin öldürdü, hasretin yakti yüregimi, Kirildim, üzüldüm, yikildim ve en sonunda agladim... 3 kisi agladik sana; ben, kalbim ve gözlerim... Sana yandim, seni sevdim, seni hatirladim heryerde... Belki birgün sesini duyarim umuduyla Telefon bekledim günlerce, Telefon gelmeyip sesine hasret kalinca Agladim agladim, Sana yaptiklarimi ancak o zaman anladim... Duydum ki kalbini vermemissin kimseye, Olurda içinde görürler beni diye... Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye, Olurda içinde seni görürler diye... Gökyüzü yildizlar ile doluydu, ben hep seni düsünürken |
|
|
|
|
|
#133 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
AŞKA DÖNÜŞ
Dönebilmek o dönüsü olmayan yollardan Sürekli bir aldanis bir daha bir daha Hiç bitmeyecek *******den bir sabaha Çikabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konusmak konusmak gözlerle fisiltilarla Duymak büyülü sicakligini beyaz ellerin Her geçen dakika var oldugunu anlamak için Yasamak arzu dolu dudaklarda, sarkilarla Unutmak ne varsa kötülükten yana Inmek sevilen gözlerin derinligine Öyle mutlu, öyle sarhos, alabildigine Bin yil içmek o sulardan kana,kana Her gün ona kosmak daglardan tepelerden Her yerde, her zaman onsuz edememek O en tatli hayal, en büyük gerçek Anlarsin tasan o günlerden *******den Sonra bir gün o bütün karanliklari yirtasin gelir Basini alip gidesin gelir uzak denizlere Artik her sey bos ve yalan sevdin ya bir kere Her yerinden bir bugu halinde o yükselir Sen yoksun artik anla yeryüzünde bir o var Onun elleri var, gözleri, dudaklari Anlarsin tenin besledigi zaman topraklari Ve hala seversin zaman bitinceye kadar Yeniden var olustur ya da bir baska türlü olustur bu Nice aldanmalardan sonra bir aska dönüstür bu. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
BİR GÜN KAPINA GELSEM
Bir karanlik geliyor yoklugunun ardindan Ne zaman günes batsa bu son gecem diyorum Vazgeç yalan dünyanin köhne saltanatindan Yetisir bunca keder, bunca elem diyorum Her sey sagir içimde ne siir ne musiki Dünyadan bezginligim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüs, öyle dagilmisim ki Bu ne bitmez ayrilik bu ne özlem diyorum Beni çagirdigini bir defa duyabilsem Avuçlarimda ates, yorgun gözlerimde nem Asarak denizleri bir gün kapina gelsem Basimi duvarlara vurup ölsem diyorum |
|
|
|
|
|
#135 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
DURMA
Durma, daha da saril bana, Birak akan yagmur gibi devam etsin, Süzülsün gözlerinden dansin büyüsü Aksin bedenimizden mutlulugun islakligi, Sorma, sadece dans et basimiz dönüyorken asktan Arama siginacak bir yer yüregimden baska Askin yagmurunda islansak da ... |
|
|
|
|
|
#136 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Dört Duvarı Camekanlarla Kaplı
dört duvari camekanlarla kapli sanirsin ki mahpushane kislasi kararir karardikça duvarlari koyu renkli gri camlari bogar ruhunu sanki Azrail gibi bir rehavet çöker üzerine yere düser gözlerin çaresizce bir kosu dersin ferahlik bulayim ruhuma dolanir durursun labirent yollarinda bazen de kaybolursun karanliginda evhama girer yüregin çekilmez oldugunda dakikalar bu yüreklere zindan Mahpushane kislasinda sogugu kutuptan gelir sicagi çölden yagmurun sesiyle islanirsin brandayla örtülü çatisindan bir siginak ararsin kendine yüregine bagli bir baska yürekte seher vakti günesi müjdeler güne ******* gebedir elbette umudu günesle dogan günlere bilirsin ki zaman akip gidecek irmak gibi bu gri duvarlarda açacak bahar çiçekleri sarisi beyazi ve daha niceleri kurumus topraga düsen bir damla su gibi uçurumlarinda karanligin mum isigi gibi kara *******inde kislarin kor atesi gibi isitamadiktan sonra umutlarin yüregini etten kemikten bu beden için zindan dedigin nedir ki çaresizlik en büyük zindan degil mi |
|
|
|
|
|
#137 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Gecenin Bir Vakti Gecenin bir vakti saatin en önemsiz oldugu bir zamanda düstün yine aklima uykusuz ya ******* nasil olsa sen en güzel rüyalarinla sevisirken ben yari uyanik sersemliginde ve sen kurulu düslerin sarhoslugunda seher vaktini bekliyorum gecenin en uykusuz ve sensizligin en karanlik zamaninda ve umursamazcasina ve sanki bana inadina ne gece bitiyor ve nede sensizlik |
|
|
|
|
|
#138 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
GÖKYÜZÜ
yıldız kaydı karanlık gökyüzünde bir dilek tuttum hep yanımda ol diye kapadım gözlerimi sonsuzluğa seninle aşkım hala bekliyor o karanlık gökyüzünde |
|
|
|
|
|
#139 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
HEP SENİ SEWECEĞİM
Kimbilir hangi aksam günes'le birlikte Ben de sönecegim Kimbilir hangi ellerden Son suyumu içeçegim Fakat yine de ebediyenn SENI SEWECEGIMM... |
|
|
|
|
|
#140 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
KALBİM SENİNLE
Bazı ******* gökyüzüne baktığın zaman Ay'ı göremezsin bilirsin ki; Ay gecenin içinde bir yerlerde saklıdır Tıpkı senin benim yanımda olmasan da Her zaman kalbimde olduğun gibi!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|