![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Erdoğan ve Gül'den Blair'e tebrik mesajları
30 Haziran 2007 A.A İngiltere'de başbakanlık görevini Gordon Brown'a devreden Tony Blair'in Orta Doğu Dörtlüsünün başına atanmasını olumlu bir adım olarak gördüğünü bildiren Türkiye, Blair'e yeni görevinde tam destek vereceğini açıkladı. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Blair'in Orta Doğu Dörtlüsünün başına atanmasının olumlu bir adım olarak görüldüğü ve büyük memnuniyetle karşılandığı kaydedildi. Orta Doğu'da sorunların ağırlaştığı kritik bir dönemden geçildiğine dikkat çekilen açıklamada, Blair'in engin birikimi ve üstün nitelikleriyle Orta Doğu Barış Sürecinin canlandırılması yönündeki uluslararası çabalara özlü katkılarda bulunacağına, yeni bir soluk ve dinamizm getireceğine inanıldığı bildirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün Blair'e birer tebrik mesajı göndererek, başarılar diledikleri ifade edilen açıklamada, Erdoğan ile Gül'ün, Türkiye'nin kendisine yeni görevinde tam destek vereceğini vurguladıkları da kaydedildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erdoğan ve Gül'den Blair'e tebrik | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-02-2007 01:01 AM |
Erdoğan: Bu sefer böyle olmayacak / 23 Haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 01:07 AM |
Erdoğan, Gül'den vaz mı geçti? / 23 Haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 02:53 PM |
Sadece Erdoğan’la görüşmek istedim / 15 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-15-2007 07:48 AM |
Erdoğan: Kabile reisiyle görüşmem / 7 haziran | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-07-2007 04:04 PM |