![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gün Batımı Sohbetleri (II)
Yalnızlığımı; Bir oltanın ucuna takıp Deryaya salacağım. Ve Biliyorumki eylül yüzlüm Ona Sadece sen Takılacaksın...
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gün Batımı Sohbetleri(III)
Gizlenme güneş Hiç saklanma Bulutların ardına... Nasılsa bir gün Esecek o rüzgar Ve Sen yine var olacaksın. Kaçınılmaz sonların İçimizi sarsan vedaları İstemesek de, yaşanacak mı? Nedense; Sensizlikte yok oluş Aydınlıkta karanlığa gömülüş oluyor. Tıpkı; Kurumuş bir dalın üstündeki O beyaz çiçek gibi. Kahrolmak işte bu!!! Var olanı yok saymak. Ama bulut da kapasa O bir güneş... Altı üstü ,yeni bir rüzgardır beklenen..
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Batımı Sohbetleri(IV)
Bir gün, Hayatın fotoğrafını çekip Gökyüzüne asacağım. Ardından; Şöyle bir şahlanıp Gönlümü sevdanla vuracağım. Neler görür, Neler geçirir sevdam Bilmiyorum... Ama aşkım; Resmini hayalime tab edip Gün gelecek sen olacağım...
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Çalar Gözlerine
Bir yağmur uçuşu uzağındayken hasret Kırık bir pul gibidir sevda tutulmaları Yasak koysak tüm dokuntu kahırlarına Kankırmızı gülün ağlayışına benzemese aşk Ve de gurbet inse fersiz gözlerden *******in umursamadığı sevda düşlerine Sızarken acının çığırtkanlığı inceden Sarar yaprak seslerinin uğultusu düşleri Bir denizci düğümü dolanır yokluğuna Dökülür seyyareler bordosuna mehtabın Ardısıra dolunay süzgüsü sularda Oryantal raksın mabedi olur yakamoz Bir şehrin iç çekişlerini duyarken yürek Paylaşmalı adım söylemlerini sarılmalar Şivekar sürgünler sarmalı düşünsel ahları Gecenin şafak umarlı nöbet devirlerinde Görünen o ki Niyet çekilen iklimler Gala yaparken hayata Sevda sarmallı gönüllerde Vuslatla gerçekleşecek aşkın bisleri! Ve aşka söz ki Bir gece uzantısı sevişmeler Sırça bahar söylemlerindeyken Venüs kıskancı tan ışıkları salınacak Gün çalar gözlerine
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güne Tutsak Sevdalar
Gün tutsadı yalnızlıklarımı Eğildi güneş harman savurumlarına Yorgun süzülen yağmur silüetlerinde Kesildi kahkahası bilinmezlerin Düşerken bulut bulut amazonlara Yürüdü zebaniler sarp geçitlerinde Kırpınışlarında badem gözleri ve İçine işlemiş paytak sözleriyle Ve dahi pasaklarında iftira közleriyle Çizmekte biri yol kutsamalarını Güne dizdim çiroz misali sevdayı Gün yürüdü akşam sefaları tanıkladı Çingene sevişler mesken tutarken arşı Kimler aşdı ki ufuk çizgilerini Aşk işledi nakış diye yüreğe Gün tutsadı sevdayı gölgeler boyu Yol sıkıntılı yeller sarmazken dalı Gözler yırttı şehveti inletti doğayı Suya hasret dövüngeç yakınmalarında Kukla saraylar aldı nisbet rüyalarımı Darılgan tablolarda kıskanç nağmeler Küs kuşlarıyla meze olur *******e Hoyrat bir rüzgar çeker ıklığı da Düşer gölgesine vaki ahir demlerde Güne tutsak sevdalar ... Düşer gölgesine Güne tutsak sevdalar Düşer....
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günü Yakaladım
Bir doğaki; Mavi kızıla Siyah beyaza dönmüştü Ve ben orada Günü yakaladım... Bir sevdaki; Ağaçlar güneşe Sular mehtaba dönmüştü Ve ben orada Aşkı yakaladım... Bir yaşamki; Sevgi aşka Dostluk cana dönmüştü Ve ben orada Seni yakaladım...
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güz akar gözlerinden(Lütfen sesini açınız...)
"İçine çökerken uzaklar Tan örsün yüreğini sevdayla..." Yalnızlık ağladı tanın doğumunda Üç beş pare top atışıyla. Nedensiz yandı yürek Yakamoz pırıltılarında... Yalnızlık ağladı gün batımında Uçuverdi saçları bahara doğru Döküldü saçlarına Karbeyaz bir aydınlık. Görünce aşkın silüetini Önündeki durgun suda, Güz aktı gözlerinden Damla damla ... Birden Hiç aşina olmadığı Sesler duyumsamaya başladı. Gözlerinden akan Güz Karıştığı suyla konuşuyordu. "Her an yüzünü sürdüğün Ve sonsuz kere öptüğün Bu toprağa beni de kat. Sürükle içinde aktığın Son noktaya..." Durdu ve Gözündeki son Güz damlasının Suya düşmesine izin vermeden kalktı. Başını papatya gibi Doluşmuş bulutlara çevirdi. Aralarından süzülen bir ışın Son güz damlasıyla buluştuğunda Yansımayla efsunladı sevdayı. Duygular candan öte Yürek sızıltılarıyla kaynamada Güz akıyordu gözlerinden Özlenen Kadınlığa....
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasadın Düş Gelinleri
Nadasa bıraktığım aşklar Hasatta gelin olacak düşlerimdir… Yağmur yorgunu bakışlarda Ürperimsi dokunuşlarla gelen Sevda öykünmelerime inat Aşklarımı nadasa bıraktım… Havalanmalı gönlüm Güneşi fark etmeli çiyi özlemeli Savrulmalı rüzgarla Polen olmalı eceye adak Kış geçmeli üzerimden Kaplanmalı gelinlikle her yanım Düş görmeliyim yeni sürgünlere Belki de şaraba çanak Toprak testilerde deme durarak Bahara kaçmalı gönül Yıllar argın ben hala sargın olsam da Usumda sular durulmuş sevda akislerinde… Uğul uğul haykırımlar sarıyor zirveyi Dönemeçlerinde hep iştahlı sevişmeler Rüzgar akıyor sözüllerimden Gök uzantısı gözlerine Sevinç dağıtımlarım sürmekte Hüzün damla damla eriyor yüreğimde Köz üzeri kül sarmasına dönük Yürek nilüferlerinde çırpınıyor duyumsamalarım Burçak tarlasında sarı çiçek olma beklentisinde Rüzgara asi yağmura duyumsuz Kara çırılçıplak meydan okunacak Ve kuzuladığında bahar çığlıkları Muhacir aşklara açılmış ilikler İnci tanesi gözyaşı düğmelerine kavuşacak
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretim, iyi ki doğdun...
Bir yüreğe, Nasıl sığar bu kadar sevgi Ya da bir cana duyulan Sonsuz arzular... Gözlerinde sevda parıltılarıyla İyi ki doğdun hayalim, İyi ki doğdun... Ateşle,karla, Işıkların dansıyla Girdiğin bu kalbe; Öyle bir kök saldın ki. Sıcacık,içten. Sevgiyle parlayan Gözlerinle buluşmak Ve bunu hayata çevirmek. O gece, Gözlerin pınar gibi ve Sana aşkımı yansıtıyordu. Sonra; Bir volkan kükredi sanki, Kor alevler sardı bedenimi. Okyanuslar dökseler üstüme Çaresiz kalır yürek yangınıma. İyi ki doğdun hasretim. Seni sevebilmenin, Tarifsiz onuruyla ... Ve sen olabilmenin Bitimsiz coşkusuyla, İyi ki doğdun hasretim.
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalin Vurdu Beni
Rüyamda gördüm seni Sevgiyle güldün peri Sevdası sonsuz olan Hayalin vurdu beni Gözlerin balın gengi Sözlerin sevgi dengi Gülüşü mutlu kılan Hayalin vurdu beni Yağmurun içten sesi Rüzgarın meltem yeli Sevdamı candan bulan Hayalin vurdu beni
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|