![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yudum öfke
Hiç bir şey yazmasam seni yazarım Kalbimden sözlerine kızarım Bir yudum öfkendir,İnançsızlığındaki inat Sellerin getirdiği ağaç meyve verirmi.. Sendeki korku pamuk ipliğimi Sana şifa veren keten tohumumu Gülüşünde zeytin masumluğun Kuşburnu kivamındaki haz mi Seni kitap yapsam azmı Sevdiğin mevsim yazmı Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birden Geldin Birden Gitme
Kaç gece seni bekledim Kaç gece gündüzüm oldu gözlerin Bir meşale oldun yalnızlığıma Birden geldin birden gitme ne olur Birden sevdim seni birden küsme ne olur Bir yaz gününde karlı bir dağda Ellerim donarken ismin aklımda Üşümelerime sıcaklığında Hissettim seni yalnızca Buzları eridi ellerimin İçim ısındı sevginden Ne çok sevmişim birden Birden geldin birden gitme ne olur Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bİrrrrrr sürüüüüüüüü biiiii sürüüüü sevdim seniii
Birrr sürrrüüü biiii sürüüü sevdim seniii Bin misli büyüdün yaz çiçekleri gibi Bir bebek acelesinde korkmadan yürüdüm Biiiirr sürrrüüü sana yüzbinmilyon banaaaaa Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmeyecek Bu Gece
Biliyorum sen güzelsin kolyen güzel Parmakların ince tırnağın dişini sevince Bir karanlık gecede düşlerime sen düşünce Mahrem tenin sırat köprüsünden geçince Büyüleyici dudakların birayla birleşince Bin cilve dökülür bir de sevi leri görünce Küpelerine takılı devlerle karınca Ne söyledimde döndün gittin sessizce Biliyorum bu müzik ve senin güzelliğin bitmeyecek bu gece Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bize
Bize -gel yalnız *******ime süzme ışık hanesi Sev paslanmaya yüz tutan şu kalbimi Ver Ateş misali güçlü ellerini Al sonsuza dek senin olacak benliğimi yasemin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bozkır
Ne çok bozkırlar yeşerir yüzünde Bostnlarına su yürür gülmelerinde Bir çocuk ağlmasıdır hüzünlerin Ben senin mevsimlerini sevdim En çokta gizemlerindeki baharı sevdim Seni uykum kadar sevdim Seherini sevdim Yalnızlığındaki masumiyetini Yüreğindeki sevebilme katını sevdim Ben senin hayalindeki koydaki maviliklerdeki yatını sevdim Şifa nakışındaki bakışını sevdim Seni sevdim Seninle kendimide sevdim Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Aşk Bu Yürekte Küçük
Bu aşk bu yürekte küçük Bu yürek bu aşka büyük Sarılmış benliğime sarmaşık gibi Sanmaki senden bedeninden öteye Yeterki farkına vardıkça değerinin Benimle yeşereceksin Bu aşkı yudum yudum içeceksin Kana kana olmasada Yana yana içeceksin Geçeceksin sende diğerlerinin Geçeceksin sende birilerinin Yollarından izlerinden kalplerinden 15 09 1997 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gün Dünden İyi Olmalısın
Bu gün dünden iyi olmalısın Güneş ısıtmalı tenini Gülen yüzün güne dönmeli derinden Daha çok emek vermelisin kendine Hedeflerin denizler gibi engin olmalı Fırtınalarında dalgalara yenik düşmemelisin Sen yine de sevmelisin İti kopuğu puştu Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutların Dağlarla Karlarla Sevişmesi
Bulutların dağlarla seviştiği *******de Adam boyu karların da yandığını bilirim Eskimiş bir fener gibidir gözleri Ahıra düşmüş tavuk hırsızı tilkinin İnek sıcaklığın da tenler ayaza meydan okurken Buz tutmuş yeni terlemiş bıyıklarla Sıcak bir tezeğin ezikliğindeydi Köy yollarında ezberlediğim adın Kalenin burcuna asmıştım rengarenk kekliklerin tuzaklarını Mavzerimin donmuş tetiğini ısıtırken açlığım Göçebe leyleklerden utanmıştım.avlanırken ki hırsımı Tandırda pişen yanık bir keteden çıkarıyordum Ceketimin yamalı ceplerinde babamın diktiği muskayı taşıyordum Yün çorapların ıslaklığında çürümüş parmaklarımı Paslı tenekelere doldurulmuş arpalarda iyileştiriyordum Gençliğimin yalnızlığını Bir ikindi karanlığında iki çift tavşan önümden kalkıyordu Yuvalarını unutmuş yaban kalmış kişiliklere koşuyorlardı Kocaman boz ayı tükürüyordu kış uykusuna geç bıraktığım için Taşlara bal sürülmüş gibi karları yalıyordu susuzluğunda Bir çoban anlatıyordu buzları kırıp yıkandığını Üşümek donmak istesede ayaz agustos sıcaklığı gibi yakıyordu yalanlarını Kurt ve it sesleri Tavuk sesleri koyun melemeleri ve birde sarı öküzün bööleri Samana ve zamana muhtaçtı Eşkiyalar köyü bastığında herkes açtı Zengin olanlarda duyunca kaçtı Hacı dedem elinde radyosu bu bozuk evlat Motoru yanmış duman çıktı içinden Şehir yolu kapalı acanssız kaldım Hökümet ne yaptı acep zamları İhtilalmı oldu.. yok yok cendermeler gelmedi ihtilal olsa gelirlerdi Hoş gelselerde gelemezler ya yollar kapalı Aşık Reyhaniyle Mevlit Eysani Düğün için gelmişlerdi en büyük ahıra Onların saz çalmaları ineklere ve danalara hoş gelmiş olmalı ki Eşlik ediyorlardı hep bir ağızdan Köyün en zengin kızı evleniyordu belli ki İbrahim Tatlıses gibiydi aşıklar Ne mum vardı ne elektrik Gaz lambasının ışığında oynuyordu gençlik Türküler sevda gibi sıcak Bahar kadar tazeydi Gelin ata bindiğinde önünü çocuklar keserdi Kandırmaya iki akide şekeri yeterdi Ey parfümü koklamamış çiçek kokulu yar Düşürdüğün kirpiklerinde binlerce ah var Şehirler ışıksız yollar dar orusbu olmuş kar Denizler tarla kanı çekilmiş bit gibi arsız Yeminler bedbaht aşklar ihtiyar Kısa filmler gibi öykülerinde ödülsüz Sanmaki damlardan atlar düşmez yüreğine Vitesi küçülmüş hızınla sevme Seveceksen bekletme kışı kar çiçeklerini Sunacaksan sun gönlündeki yazı Köyümün ayazı yüreğimin sazı Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Burada Sen Esir Kampı
Burada sen yoksun kokun kalmış Yalnızlık hırçınlaşmış Penceremde öten kuş hastalanmış Çiçekler buldum seni ararken Kor alevli yüreğim esir kampı Şekerin tadı yok İçime sığmıyor zaman Otuz yıllık ağaç Kalemim Bildiklerim. Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|