![]() |
![]() |
#1631 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12091
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 85 yaşından da bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir..
Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" A- "Evet, eşim." D- "Ama bayan 25 yaşlarynda..." A- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?" "Yoo, aklıma benim dedem geldi de." A- "Nesi varmış dedenizin?" D- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandyn, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." A- "Olur mu, başkası vurmuştur onu." D- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner:
- Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen? - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey. - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim? - Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı. - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi??? - Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba.... Polis iyice şaşırır: - Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!? - Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum... - Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?! - Evet Memur Bey... Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der.... 'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...' Adam güler: 'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....' |
![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel karisi Natasa ya gerdek gecesi sormus: ilk uyudugun erkek ben miyum?
Natasa: uyursan evet! ****************** Temele sormuslar, aptal mi guzel mi olmak istersin? Guzellik Gecicidur, demis. ****************** Temele hocasi sormus:1881 de ne oldu? Ataturk dogdi. 1914 ne oldu? Ataturk 33 yasina basti. ****************** Fadime ile temel buyuk adada dolasiyorlarmis. Bir marti temel'in kafasina pislemis. Fadime: - temel git su tuvaletten tuvalet kagidi al! Temel: - gerek yoktir kus, coktan ucup gittu. ****************** Temel Fadime ye bosanma davasi acmis ve hakime, -sayun hacum bey, karim uc yildur evde ne bulursa ustume firlatiyu. Ne olur bizu bosat! Hakim sormus, -peki evladim niye bunun icin uc yil bekledin? Temel: - yenu yenu isabet etturmeye basladu daa! ****************** Buyuk ikramiye cikan temeli uc ay sonra bakkal, kasap ve borclu oldugu diger esnaf yolda cevirmis ve -ula temel sana ikramiye ciktugu halde uc aydir niye borcunu odemiyosun? Diye sormuslar. -U-la Zencun oldi degis tu daa! demesunlar diye, demis. ****************** İdama mahkum olan temele son arzusunu sormuslar; benu oglumin yanuna gomin demis. Oglunun yasadigi ortaya cikinca, - Tamam daa, ben beklerum demis. ***************** Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sıkılmış Kadın. etegini çıkarinca, temel atilmis,parayi atmis, -tevam edin puntan sonrasi müesseseten. ***************** Ogretmen telefonda, -Demek temel hasta, okula gelemeyecek, peki ben simdi kiminle konusuyorum - ? -pabamla. ***************** Temel savasta büyük çatismadan sonra,gece sessizlik sirasinda bir nefes aliyor,bir sigara çikariyor , kibritle yakiyor,arkadisi atiliyor -heyy ! Deli misin ? Bu çok tehlikeli. Temel sakin : -yok canim,içime çekmeyrum. ***************** Temel çok para kazanmis.ailece en lüks lokantaya gitmisler en pahali sarabi seçip ismarlamis. Garson : -hangi yil tercih ederdiniz,diye sorunca , -pi mahzuru yoksa hemen isteyrum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adami, vergi dairesine cagirmislar. Yaninda butun defterlerini ve hesaplarini da getirmesini istemisler. Adam korku icinde, mali danismanina gitmis. Sormus:
"Vergi dairesine giderken nasil giyineyim?. Ne tur bir izlenim birakirsam, bana daha az vergi cezasi keserler?" Mali danisman ogut vermis: "En eski elbiselerini giy. Yoksul, muhtac bir goruntu ver ki, sana az ceza kessinler." Adam guvenemeyip, bir de avukatina danismis. Avukat, mali musavirin tam tersi bir ogut vermis: "En yeni, en pahali elbiseni giy. Guvenli, kendinden emin bir goruntu ver ki, az ceza kessinler vergiciler." Adami bu ogutler tatmin etmemis. Aklina guvendigi, filozof bir arkadasina ayni soruyu sormus. Bu akilli arkadas bir hikaye anlatmis. Soyle demis: "Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektigini bir arkadasina sorar. O da, girtlaga kadar kapali, koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder. Bir baska arkadasi ise, dekolte, seffaf bir gecelik giymesini soyler." Adam, bu hikayeyi dinledikten sonra, sorar: "Zifaf gecesi ne giyecegini bilemeyen gelinle, vergi dairesine giderken ne giyilecegini soran benim aramda ne gibi bir ortak yan var ki?" Adamin arkadasi gulerek, izah eder: "Ne giyersen giy, basina gelecek sey aynidir. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karadenizliler ile Ruslar cephede uzunca bir müddet savasmislar.
Günlerce siperin arkasindan ates edip durmuslar, ama hiç ölen olmamis. Sonunda Ruslarin aklina bir kurnazlik gelmis: - "Ünlü bir laz ismi bulalim hep birlikte bagiralim, onlar ayaga kalkar seslenirler, biz de öldürürüz." Olur mu Olur... Ne diyelim, ne diyelim derken TEMEL akillarina gelmis: - "Tamam Temel diyecegiz... Bir, iki, üc: Temeeeeel!" Karadeniz cephesinde Temeller ayaga kalkmis: - "Ne vaaaaar!" Ruslar ayaga kalkan Temelleri öldürmüs. Ruslar: - "Güzel oldu, bu sefer DURSUN diyelim," demisler... "Bir, iki, üc: Dursuuuuun?" Dursunlar ayakta... - "Ne vaaaar?" Ruslar, ayaga kalkan Dursunlari da öldürmüsler. - "Güzel bu sefer IDRIS diyelim," demisler... Bir, iki, üç: - "Idriiiiis!" Idrisler ayakta... - "Ne vaaaaar?" Ayaga kalkan Idrisleri de öldürmüsler... Karadenizliler cephesinde: - "Bu böyle olmaz hep azaliyoruz. Ayni oyunu biz de onlara oynayalim." - "Tamam oynayalim. Ne diyelim?" - "VLADEMIR diyelim." - "Tamam. Bir, iki, üç: - "Vlademiiiir!" çit yok... - "Vlademiiiir!" çit yok... Birazdan karsi cepheden: - "Kim seslendiiii?" Karadenizliler hep birlikte ayakta: - "Biiiz..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Cesaret
Gerçek Cesaret Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker - "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş. Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek -"İşte cesaret" demiş. Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine - "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş. Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek - "İşte cesaret " demiş. Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve -"Emret komutanım" demiş. Komutan - Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş. Asker; - "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek - "İşte asıl cesaret bu " demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mazeret
Temel askerliğini yapıyormuş. Bölükte kırk ere izin vermişler. Geç kalırlarsa çadır hapsi var, ancak iyi bir mazeretleri olursa affedilecekler. Kırk kişiden otuz dokuzu da geç kalmış, hep ayni mazeret: - Atla istasyona celeydum. At catladi, tren kaçtı, geç kaldum. Derken kırkıncı da tamamlanmış, Temel'e sıra gelmiş. - Senin de mi atin çatladı, diye sormuşlar. - Hayır, demiş.Yoldaki otuz dokuz at leşini geçemedum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Görünmez Kaza
Askeri hastanede yatan Temel ve arkadaşlarının aletleri kopmuş. ebebini soranlara Temel anlatıyor : -El pombasu talimu yapayuduk, pimi çektuktan sonra ona kadar sayup atmamuz emredildi, piz de parmaklarumuzla saymaya paşladuk, pir, içi, uç, tört, peş, öpür ele geçmek için pompalaru apuş arasına koyalum tedük, alti, yeti, seçiz, tokuz...Bummm!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahraman
Erler sabah yoklamasında, çavuş içlerinden birine soruyor; - Söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım.. Çavuş sinirleniyor ve askere okkalı bir tokat atıyor. Ardından tekrar soruyor - bir daha söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım.. Çavuş bu sefer iyice hiddetleniyor ve askere okkalı bir tokat daha atıyor. Ardından tekrar soruyor - ulan sona son defa soruyorum nerelisin ? - Kahramanmaraş'lıyım komutanım.. - Hah şimdi oldu diyor çavuş ve yanındakine soruyor, - Oğlum sen nerelisin ? - Kahramansinop'luyum komutanım ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek benmiyim?
Manevra varmış.Mehmet elde tüfek yerde yatıyormuş.Komutan gelip sormuş : -Düşman önden gelirse ne yaparsın? Mehmet cevaplamış. Şu yandan, bu yandan, arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutan. Mehmet bunları da cevaplamış. Komutan en sonunda : -Ya düşman tepeden gelirse? deyince. -Bu memleketin tek askeri ben miyim komutanım? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|