![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bunun Adı Kaderdir.
Hiç kimse kaderinden kaçamaz, Bu yazıki, hiç bir kalem yazamaz. Yazılmışsa birkez, alnının ortasına, İşte bu kaderdir, kimse bozamaz. Bunun için, ayrı bir dua hiç olmadı, Bu güne kadar, kimse bundan kaçamadı, Gel sende inan buna, iman et dostum, Huzur, bundan başka biryerde bulunamadı. Her şeyin, sen daha doğmadan yazıldı, Kimine göre bu, farklı farklı anıldı, Adına şiirler, şarkılar bile döküldü, Bunun adı kaderdi, alın yazısıydı. Hiç kimse, kaderinden kaçamaz, Bu yazıki, hiç bir kalem yazamaz. Yazılmışsa birkez, alnının ortasına, İŞTE BU KADERDİR.BUNU HİÇ KİMSE SİLEMEZ... |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalnızlık Kaderimdir
Tedavülden kalkmış bir sevda benimkisi Çoktan silindi tüm izler akıllardan Sanki üzerine topraklar örtülü Bir hiçle başlayıp her şey olmuştun Küçücük damlalarla yüreğime dolmuştun Rüzgarların elinde çaresiz bir yaprağım Her şeyi bitirsem de silinmez gönül bağım Yalnızım şimdi bu gurbet *******de Hep sana rastlarım isimsiz hecelerde Koskoca istanbulda ne beni anlayan bulunur. Ve de seni unutmak için sarhoş olunur Yalnızlık kaderimdir her kadehte artar Bilmem bu kalp senden sonra ne için atar... |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benim Kaderimdir Yalnızlık....
Sen değilsin beni böyle ağlatan ey yar Sanma ki sanadır gözümden akan bu yaşlar Ben yılardır gülmeyi unutan bu talihime ağlarım Her gece her saat gizli gizli gülmek bilmeyen talihime yanarım Senden önce de bu gönül mutlu olamadı yar Hep köşe başında yalnız sabahlayışım Düşündünmü bu güne kadar nedendi Benim öylesine yalnız kalışım Ben alışkınım ey yar sırtımdan ki bıçak yaralarına Yüreğimde dünyanın binbir türlü sancılarına Herkes bir yerlerde gülüp oynarken ben sessiz sesiz ağlamaya Birde her zaman böyle yalnız kalmaya Kaçışlarım hep bu yüzdendi ey yar senden Sanki kaderimmiş gibi yalnızlıklarımdan Kurtulmaya çabalamayışım işte hep bu yüzden ey yar Benim gizli haykırışlarım seninle bile sensizliğe ağlayışlarım.. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaderde ayrılık varmış
Vaktinde olsaydı hayır demezdim. Kaderde ayrılık varmış,gelme istemem. Yazsaydı YARADAN baştan yazardı. Bundada bir hayır vardır. Emir büyük yerdengeldi birşey diyemem. Eskidenmiş gerçek aşklar sevdalar. Çöllerde su leyla,leyla misali. Şimdi dünyada herkes cin olmuş adam çarpıyor. Bu yüzden batıyor,batıyor dünya,amann kimin umurunda? İşte böyle günlere kaldık görüyorsunuz? Dilerimki bu günleri mumla aramam. Olduğun yerde kal kader gelme istemem. Yazsaydı YARADAN baştan yazardı |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaderini Aşkla Çizmeye Gör Sen...
Sen alışık değilsin kaçamak sevdalara nreden çıktı başka bedenlerin şehvetinde sevileni unutma saplantısı seviyorsan adam gibi sev bari aşkına sadık bir genç desin seni görenler yürü yalnızlığa karanlık esir etmesin seni biliyorum ki yalnızlıkta silinecek kaderinden hangi mahkum var aşktan mühebbet yemiş kaderini aşkla çizmeye gör sen ölmezssin ya aşktan tanımadık bir yüzdü bugün aynada gördüğüm selalar veriliyorda ÖLEN ben miyim |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Mapushanesi
Ne yüreğine, ne dudaklarına kilit vurmana ne gerek vardı? Bak işte bu yürek sensiz öksüz kaldı. Şu parmaklıklarla arnızda ne fark var? Sen yüreğimi, onlar hayatımı çaldı. Nemli boş zindanlar değil beni korkutan, Beni korkutan hapis kaldığım yüreğinden serbest bırakılmak. Kelepçelenmek istiyorum seninle ve sevdamla Anahtarı meçhule fırlatmak istiyorum Artık Özgürüm ve bak ne diyorum; SENİ SEVİYORUM |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mapus
Günlerdir gözlerime Uzak kaldı uykular Kirpiklerim bir birine Sarılmayı özledi Günlerdir yatağımdan Kalkıp adım atmadım Mapusum dar odamda Gözüm göğü özledi Günlerdir boğazımdan Tek bir lokma geçmedi Kurudu dudaklarım Su içmeyi özledi Günlerdir hasretine Voltalarda yüreğim Mapusum dar odamda Gönlüm seni özledi |
|
|
|
|
|
#118 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
neler oolmuş burdaa
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
aşk
Sevdiqim kadar seni Emin oL ki sevmedim kimseyi Farkındasındır ama Aşıqım ben sana ! Her ne kadar mesafe uzak olsada Kalbim hep senin yanında Şimdi yanında olamasamda Kalbin yeter bana O"da zaten yanıbaşımda ![]() Seni neden bu kadar çok sevdiqimi bilmiyorum Ama nedenini biLemesemde Seni Çok Seviyorum Sevgimi anlatmak isterdim sana Eşsiz olan aşkımı Fakat anLatamam ki sana Altı üstü bir kalem bir kaqıtla Biliyorum çok uzaklardasın şimdi Yanında ben deqil baska birileri Ne kadar sevdiqini bilsemde Çok özledim bee seni !! ÖzLem duyuyorum sana Zoraki duruyorum buralarda Lüzum yok sensiz durmaya Elbet döneceksin buralara Döndüqünde doya doya sarılırım boynuna İşte o zaman yine aşıqım ben sana Mutsuzum sen benden uzaklarda Nasıl da ilk bakışta aşık oldum sana? Nasıl da uqrunda herseyi qözealabilecek kadar sevdim seni? Nasıl da bu kadar kısa zamanda bağlandım sana? Nasıl da bu kadar çabuk özledim seni? Nasıl da aniden kalbimi verdim sana? Nasıl da bu kadar deqiştirdin beni? Nasıl da, nasıl da, nasıl da ? Sen benim kalbimde deqilsin ve asla kalbimde olamassın! Çünkü sen benim kalbimsin... Sen benim hayatımın bir bölümünde deqilsin, hatta sen benim hayatımda bile deqilsin! Çünkü benim hayatım zaten sensin... Sen bende deqilsin, bende sen diye birşey yok, ben diye birşey de yok! Çünkü ben SeNiM, SeNiNiM ... Sen varsın artık kelimelerimde İstesem de istemesem de Kalemim seni yazıyor boş bulduqu yere Ama artık kalmadı boşyerler de Heryerde "aşk" fırtınaları kopuyor delicesine Delice severcesine !! Bilmiyorum nasıl oldu da bu kadar baqlandıqımı sana? Çok aşıqım ben sana bunu anLa ! Eqer birqün bıksan da usansanda, Ben yinede tutkunum sana SeFa ! Sen benim bitanemsin Aşkım, bebeqimsin Tek sevdiceqimsin Sen bilmesen bile Benim kaderimsin ! İşte senden uzakta bir qün daha Ah bir bilsen nasıl özlem duyuyorum sana ? Hani seni qördüqüm ilk qün var yha Aynı dün qibi aklımda... Hersey oqün qibi aynı kalsa ya ... 0qün qibi, olsan hep yanımda, Beraber sallansak yine salıncakta Geçtikçe qünlerim senden uzakta Biraz daha koyuyo bu özlem duyqusu bana.. İşte senden uzakta birqün daha Ah bir bilsen nasıl özlem duyuyorum sana? |
|
|
|
|
|
#120 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
SEVGİLİYE
yüreğimde hafif bi üsperti oluyor bazen sebepsiz nedensiz hissiz sırtıma bi el dokunmuşta yok olmuş gibi sanki her arkamı dönüşte ona dokunacakmışım gibi bazen benden kaçarcasına uzaklaşıyor bazense bazense iliklerime kadar işliyor sessizlikte kalınca ürperiyor için diyorum yine o dönüyorum bakıyorum yine yok içimden bir ses gelecek sen ara diyor bazende yoruluyorum ama yılmıyorum yıldığım gün bittiğim gündür deyip ayağa kalkıyorum seni görüyorum karşımda tüm gücüyle tüm koruuculuğuyla karşıma çıkıyorsun sarılmak istiyorum olmuyor ama diyorsun geleceğim bekle bekliyorum sewgili geleceğin günü bekliyorum |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|