![]() |
![]() |
#781 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup:
- Çabuk kasadaki herşeyi ver ! - Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer.
Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; -"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; -"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; -"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis;
Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: Kalkmam Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana: Kaptan: -Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile dursun aynı yerde askerlik yapıyorlarmış.Temel in askerliğinin bitmesine iki gün kalmış ama memleketine gidecek parası yokmuş.Temel bir kenarda oturmuş napıcam diye kara kara düşünürken Dursun yanına gelmiş ne oldu Temel ne bu halin demiş; -Temel de; neolcak teskereyi alıcaz ama memlekete dönücek para yok .demiş -dursun da ;düşündüğün şeye bak benim evim burada bize gidersin bir iş bulur bi iki gün çalışıp memleketine gidecek parayı buluncada gidersin demiş. Temel bunu duyunca sevinçten napıcağını şaşırmış.İki gün sonra teskereyi almış doğru dursunun eve.Dursunun ev iki oda bir yer.Bir odada yemek yiyorlar bir odada yatıyorlarmış. Evdede Dursunun karısı ,Dursunun kızı, Dursunun kayınvalidesi varmış bunlar yemek yeyip sohbet ettikten sonra yatmışlar.En başa temel onun yanına kayınvalide ortaya dursunun karısı,onun yanına da dursunun kızı yatmış.Temelde 18 ayın abazalığı şeytan rahat bırakmaz naapsan ne etsem bunlardan birini siksem diye düşünmeye başlamış.Birden aklına bir fikir gelmiş,başlamış uykusunda sayıklamaya. AM OLSADA SİKSEEMMM.... AM OLSADA SİKSEEMMM...diye hiç birinden ses gelmemiş.10 dakka sonra gene başlamış sayıklamaya... AM OLSADA SİKSEEMMM.... AM OLSADA SİKSEEMMM...diye ordan dursunun karısı ses vermiş..... İSTEDİNDE VERMEEEDİKMİİİ...İSTEDİNDE VERMEEEDİKMİİİ...DİYE ordan dursunun kızı.........
GENİŞİ BIRAK DARA GEEELLL...GENİŞİ BIRAK DARA GEEELLL..DİYE bu arada dursunun kayınvalidesi yataktan bir fırlamış.... İBNELİK YAPMA SIRADAN GİTTTTT..İBNELİK YAPMA SIRADAN GİİTTTT..........DİYE...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel akciger kanseri olmus Doktorlar iki aydan daha fazla yasaman mucize olur demisler ve umitsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler.Olecegini anlayan Temel , butun esiyle dostuyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve helal etmerini istiyomus haklarini. Tabii bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sikip,kucaklasmaktan kaciniyorlarmis.Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormuş:
- Yaw Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi demis. Temel; - Yaw Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim dedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail Temel’in canını almak için gelir. Temel'se Azrail'den kurtulmak için hemen bir çare bulur.
İşaret parmağını ağzına sokar ve "aguk guguk" sesleri çıkartarak bebek taklidi yapar. Azrail durumu anlayıp Temel’in oyununu bozmak istemez ve gider. Azrail ertesi gün Temel’i almak için geldiğinde Temel’in kendisine bir emzik bile aldığını ve yerlerde emeklediğini görür ve Temel’e seslenir: - Temel, gel attaaaa gideceğiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Temel balığa çıkar. İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.
Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der. Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der: -Haçen sende şakadan heç anlamiyesun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.
Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş Temel hemen cevap vermiş : - "uşagum görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayı" |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelle İdris meyhaneye girdiler. Rakılar geldi...
Yarım saat sonra İdris sordu: -Söyle pakayum, bir bir daha ne eder? -İçi dedi, Temel. İdris bıçağını çekip Temeli vurdu. Karakolda komiser gürledi: -Arkadaşını neden öldürdün? İdris içini çekti: - Çok şey pileydu! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|