![]() |
![]() |
#1861 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4243
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kadının biri evlendikten sonra şişmanlamış.Kocasıda hanım çamaşır makinası gibi olmuşsun demiş.kadında kocasına çok kızmış tabi.Bir gece adam karısına ilişkiye girelim demiş kadın istememiş.Yaın akşamına yine istemiş kadın yine istememiş.bir kaç akşam adamistemiş kadın hep reddetmiş.çünkü kocasına kızmış.bi gece adamdemişki,:hadi be hanım bikerecik demiş.kadında,:kusura bakma koca çamaşır makinasını bi buruşuk çorap için çalıştıramam,bu akşamda elde çitile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün Temel, bir Alman, bir İngiliz uçağa binmişler. Uçuş sırasında Almanya' nın üzerinde geçiyorlarmış. Alman başlamış bağırmaya "Beni burda bırakın, ölmek istiyorum. Atlayacağım uçaktan, indirin beni" diye. Sormuşlar "noldu? Niye atlamak istiyorsun?" Alman demiş" Benim annem burda ******luk yapmıştı, burda ölmek istiyorum" Neyse Almanı sakinleştirmişler. Bu sefer İngiltere' nin üzerinden geçiyorlarmış. İngiliz başlamış bağırmaya "Beni bırakın burda ölmek istiyorum, Atlaycağım uçaktan" İngilize sormuşlar "noldu? seninn neyin var?" diye. İngiliz demiş; "Benim annem burda ******luk yapmıştı, burda ölmek istiyorum." İngilizle konuşmuşlar, sakinleştirmişler. Uçmaya devam etmişler. Türkiye' nin üzerinden geçiyorlarmış. Temel başlamış bağırmaya "Bırakın beni burda ölmek istiyorum.Atlayacağım uçaktan" diye.Temel' e sormuşlar "Sana noldu? neyin var?" diye. Temel cevap vermiş; "Ben bu kadar ****** çocuğu arasında duramam!!!!!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerikalılar Afrika ormanlarında konuşan bir ayı yakalar hemen uçağa atarlar Amarika’ya götürmek için.Ayı uçakta kafesini kırar ve pilotun yanına gelir,seni yiyeceğim der Pilot:sen beni yersen uçağı benden başkası indiremez ve sende ölürsün der,sen en iyisi yardımcı pilotu ye der.Ayı:yardımcı pilota gelir ve senin hiç şansın yok seni yiyeceğim der.Yardımcı pilot:sen beni yersen kaptan pilotun kalbi var eğer ölürse benden başka hiç kimse uçağı indiremez,sen en iyisi içerideki hostesi ye der.Ayı.hostesin yanına gelir ve seni yiyeceğim senin hicmi hiç şansın yok.Hostes eğilip ayının kulağına bir şeyler söyler ve ayıda kırdığı kafesin içene girip kapısını kapatır.HOSTESIN ayıya söylediği
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç rahibenin canı çok sıkılıyormuş bir gün konuşup anlaşmışlar, anlaşmaya göre her biri hafta sonu papaza bir şaka yapacak. Pazar günü geçmiş pazartesi üç rahibe buluşmuş.Birinci rahibe ben papazın yastığının altına bir prezarvatif koydum demiş.ikinci rahibe aaa onu sen mi koydun bende ucuna bir delik açtım demiş.Bunu duyan üçüncü rahibe bayılmış...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kamyoncu yolda giderken otostop çeken adamın birini görüyor,durup bunu alıyor.Otostopçu kamyona biniyor ve yollarına devam ederken dikkatini kamyon şoförünün omuzunda oturan maymun çekiyor,fakat bir şey soramıyor.Bir süre sonra,kamyon şoförü omuzunda oturan maymunun kafasına bir tokat atıyor,maymun hemen aşağıya inerek kamyoncunun fermuarını açıyor,aletini emerek kamyoncuyu ağzıyla boşaltıyor ve tekrar kamyoncunun omuzuna çıkıp oturuyor.Aradan bir süre geçiyor ve kamyon şoförü tekrar maymunun kafasına bir tokat atıyor,maymun aynı işlemi tekrarlıyor.Tekrar şoförün omuzuna oturduktan sonra kamyon şoförü otostopçuya dönerek sen de ister misin diye soruyor.Otostopçunun cevabı,İsterim ama kafama sert vurmayacaksın.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri Amerika ya gitmiş ve orada çok güzel bir civciv görmüş ve ülkesine götürmek istemiş. Uçağa binmiş ve civcivi ceketinin iç cebine koymuş. Yanına da bir rahibe oturmuş. Civciv bir sure sonra adamın gömleğinin içine girip pantolonuna doğru inmiş ve fermuar seviyelerine geldiğinde cani dışarı çıkmak istemiş. Fermuarın azıcık acık kalan yerinden dışarı bakmış ve hemen kafasını geri çekmiş. Bu hareketi bir kaç kez tekrarlamış. Civciv rahibenin dikkatini çekmiş. Rahibe utana sıkıla adama donmuş: 'Beyefendi, ben bu islerden pek anlamam ama galiba yumurtalarınızdan biri çatlamış !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri geneleve gitmiş. Mamayla anlaşıp 3.kata çıkarken 1.kattaki odalardan birinin kapısının açık olması dikkatini çekmiş. Merakla içeri kafayı uzatıp bakmış.....,,,,İri kiyim bir zenci ve kucağında pozisyon almış oturan çıtır bir hatun, ama ikisinde de hareket yok öylesine duruyorlar. Adamcağız bana ne ya deyip çıkmış 3.kata, isini görmüş 1 saat sonra aşağı inerken bakmış ki ayni odanın kapısı yine acık ve çıtır hatun o pozisyonda halen zencinin kucağında oturuyor. Neyse inmiş aşağıya ödemeyi yapmış, ama akli yukarda ve dayanamayıp mamaya ''Özür dilerim bir şey sorabilir miyim?'' demiş Mama da ''Tabii buyurun sorun'' demiş. Adam ''1.kattaki zenci ve kucağındaki kız 1 saattir ayni pozisyonda hareketsizce duruyorlar, neden acaba??'' Mama: ''Haaa onlar mi? O kız daha yeni düştü de, kalıba oturttuk kendisini....''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç top model, Claudia, Cindy ve Naomi, Uzakdoğu'da bir defileye katılmak üzere uçağa binmişler..Yol saatler sürecek.. Uçak havalanır havalanmaz,Cindy makyaj kutusunu açmış, başlamış süslenmeye..Ötekiler bakmışlar, bakmışlar.. "Kız şaşırdın mi?..Uçakta seni kim görecek?.. Bu aşırı makyaj niye.. Yüzüne yazık" diyecek olmuşlar. "Allah göstermesin"demiş Cindy, "Simdi bu uçak düşerse, kurtarma ekipleri gelir..Bakarlar burada dünya güzeli bir yüz.. Önce beni kurtarırlar!.." Beş on dakika uçmuşlar..Claudia, büyük bir dikkatle bluzunu çıkarmış... Ardından sutyenini.. Belden yukarısı anadan dogma."Üşüttün galiba" demişler, ötekiler.. "Uçakta böyle seyahat edilir mi?..""Yoo" demiş Claudia.."Tersine aklim çok başımda..Simdi bir kaza olsa, düşsek.. Kurtarma ekipleri gelse, en evvel bu harika memelere takılmaz, en evvel beni kurtarmazlar mi?.. "Biraz daha uçmuşlar..Bu defa Naomi, hafif doğrulmuş yerinden.. Pantolonunu zarif bir hareketle çıkarmış.. Ardından külotunu indirmiş..Cindy ile Claudia, dehşet içinde bakmışlar Naomi'ye..."Sen çıldırmış olmalısın?.. Bu ne rezalet" diye bağırmışlar..Naomi gülmüş.. "Siz ikiniz de genzeksiniz kızlar" demiş.. "Bu uçak düşerse gelecek ekiplerin ilk arayacakları şey ne?.. Kara kutu!..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir manastıra yeni bir öğrenci gelmiş. Rahip olmak istiyormuş. Baş rahip onu kabul eder ve okula başlamasını söyler eğitimine başlar derken bir gün bir hocasına sorar . “Hocam burada sex isteğinizi nasıl karşılıyorsunuz?” diye. Hoca onu bodrum katına götürür orada bulunan bir fıçıyı gösterir bak şuradaki fıçının ortasında bir delik var orada gör işini demiş. Gel zaman git zaman hocası bir gün sormuş “nasıl gidiyor, fıçıdan memnun musun ?” demiş. Çocuk “mükemmel bir fikir” demiş, hoca “güzel o zaman hazır ol çünkü yarın fıçıya girme sırası senin” demiş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı 80 in üstünde bir adam varmış.Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüş,bunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş;
- Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu? - Valla savcı bey üzerime çıktı titremeye başladı,ben sandım geliyoor, meğersem gidooormuşş... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|