![]() |
![]() |
#71 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Son Kez
Son bir kez gül gözlerinle Hafiften aralayarak ağzını Dişlerinin parıltısı gözlerimi alsın Dudaklarının doyamadığım tadı Aklımda kalsın Seni son kez Son bir kez konuş Saçmalasan da umurumda değil Sesinin tonunu hissetmeliyim kulaklarımda Son bir kez yeter Sana don kez Son bir kez uzat ellerini Bütün içtenliğinle Kalp atışlarını hissetmeliyim Yada heyecanlanıp titrediğini Sana son kez Son bir kez yürüyelim yan yana Sessizlik boğsun hecelerimizi Yanımızdan geçen trene aldırmadan Yağmurun pamuksu dokunuşu Gözlerimizi ıslatsın Hani biz beceremiyoruz ya Seninle son kez Son bir kez bak gözlerime Elan karışsın göz bebeklerime Kal biraz öyle Cesaret gelsin yüreğime Son bir kez bakarken gözlerine Sana son kez Seviyorum seni Hem de ölesi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Giderken Yanında Beni de Götür
Dünya cennet diye önüme konsa, yaşamak istemem,sensiz bir ömür. Gelirim peşinden ölümde olsa, giderken,yanında beni de götür. Kolay mı ayrılmak böyle severken.? Sakın unutma mı isteme benden. Hata mı işledim yoksa bilmeden.? Giderken yanında beni de götür. Kalmasını aşkımız fotoğraflarda. Yaşamak kolay mı hatıralarla.? Ne olur sevgilim,birazcık anla. Giderken yanında beni de götür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Malîhulyâm XIV
Ne olur…! malîhulyâm… uçuk düşlerime hapsedip geceden kaçan güneş misali o mah yüzünü dönme bana gel otur yine gönül sarayımın tahtına biliyorum seni sevmek boynumun borcu ama; boş hayaller kura kura tutunarak yaşamak çok zor sadece serçe parmaktan yakalanmış bir umuda hiç olmazsa rüyama gir bir gece sızıver kapı aralığından usulca el ayak çekilince taş duvarlara baka baka tepeden tırnağa kederler içinde kundaklanmış bir yürekle her akşam ağlamaklı bekletme başım ellerimin arasında iç çeke çeke hiç olmazsa çıkagel bir gece giriver kapı aralığından usulca el ayak çekilince. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ultra
Bir kelimeye Bin anlam yüklediğim zaman Sana sesleneceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Darağacı
Toprakla suyla yapılmış bir darağacı Yüreğimde sızı kalbimde bir sancı Toplanmış birkaç dost üç beş yabancı Beni bu hallere düşürenin yoluna asın Bu hayattan bu dünyadan ellerimi çektim Kimi dost bildiysem bir tokat yedim Hayallerim umutlarım sevgilerim Beni bu hallere düşürenin yoluna asın Kalbim taşlaştı yüreğimse nasır Ömrüm tükendi hep asır asır Dostmuş arkadaşmış hepsi birer hatır Beni bu hallere düşürenin yoluna asın |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yaralım
Arkana bile bakmadan çektin gittin Geride bıraktığını hiç düşünmedin Bir veda bile etmedin Bunu sen istedin Eller uzak dedim dön geriye dedim Hasreti çeken ben olucam pişman olan sen Dön artık dön bana Sensin tek çarem Dön artık dön bana sensin tek çarem Yaralım, ne olur dur gitme Yaralım, ne olur terketme Yaralım, ne olur dön geriye Yaralım, yaralım Bu veda uzun sürmez dönersin belki Güneşim doğmaz artık gittin gideli Artık ne ağlıyor ne gülüyorum Bana dönmeni artık beklemiyorum Yinede umudumu kaybetmiyorum Yaralım, ne olur dur gitme Yaralım, ne olur terketme Yaralım, ne olur dön geriye Yaralım,yaralım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemeyeceksin
Suçsuzluğumda kendimi yargıladığımı, Dilimi her gün kurşunladığımı, Darağaçlarında asılı kaldığımı, Suskunluğumu, Açlığımı, Çıplaklığımı, Bilemeyeceksin..... Mekan içinde yurtsuzluğumu, Kırılgılardaki düşselliğimi, Zamansız gidişlerimi, Susuzluğumu, Çaresizliğimi, Yangınlarımı, Bilemeyeceksin...... Ayaklarım gidemezken, koşmayı bilmediğimi, Ne beyaz, ne siyah grilere büründüğümü, Sözümle ateşlere yürüdüğümü, Kahretmelerimi, Bekleyişlerimi, Gözyaşlarımı, Bilemeyeceksin....... Öfkeme yenilip denizlerce boğulduğumu, Pusulara yenik düştüğümü, Son nefesimde dökülen sözlerimi, Sancılarımı, Yenilgilerimi, Suçsuzluğumu, Bilemeyeceksin....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Bir Çiçekmiş Gönül Bağında
El ele gezdiğim ıssız sokaklar Bir içli sevdanın sırrını saklar Uzanır ellerin usulca okşar Sevgimi incinen nazlı yerinde Duvarda incecik nakışın kalmış Sularda hülyalı bakışın kalmış Sevda bir çiçekmiş gönül bağında Koparıp göğsüme takışın kalmış Geçip gitti günler hicranla gamla Bazen nehir gibi, bazen bir damla Kahrolmakda varmış, bir gün acınla Ömrümün karanlık *******inde Baktığın her dalda bir izin kalmış Her köşe başında bir gizin kalmış Süsenin sünbülün nergizin kalmış Gönlümün har düşmüş bahçelerinde Has bahçede karanfilsin destesin Gül kokardı buram buram nefesin Şimdi hangi diyar, acep nerdesin Arar mısın sende Can’ı düşlerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Üzgünüm Yar
Kızımın adını Hasret koymuşsun Üzgünüm yar! Belkide Özlem derim demişsin Üzgünüm yar! Söz verdim biliyorum Sıla lafını etmeden sona erecekti gurbet Menekşeler çekip gitmeden Sana sunacaktım. Adını,adını ben koyacaktım Üzgünüm yar! Yinede Hasret demeseydin kızıma Özlem demeseydin Ben onun adını SEVGİ koyacaktım Adın gibi yar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Uzaklardasın
Şimdi uzaklarda diyar ellerdesin Kim bilir gözlerin kime bakıyor Ellerin kimin ellerini tutuyor Bilmiyorum Ama yinede seviyorum seni Özlemin içimde bir ağaç gibi büyüyor Özlemin *******de Bir güneş gibi doğuyor Her gün içime Yine sabah oluyor Ve yine ben sensizim Nerde olursan ol Hangi halde olursan ol Yinede seviyorum seni Vazgeçilmezimsin sen benim Kaderimsin,alınyazımsın Şimdi sadece senden bana kalan Özlemin *******de İçimde var azda olsa bir umut Çat kapı çık da gel hadi Gene dikil karşıma Gene gül gözlerime bakarak En kötüsü yanımda ol Hadi çık karşıma birden Sevineyim aniden Sana, seni seviyorum diyeyim yeniden Yeniden seni seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|