![]() |
|
|
#2401 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İhanetin gölgesini gördüm gözlerinde,
Yalnızlığın korkusunu yaşadım ilk kez. yalanları tanıdım gülüşünde,sustum. ben seni ne çok sevdim bir tanem, içindeki aşksa eğer, gerçekse duyguların varolduğun gibi, gitme kal. özlemin varsa geçmiş yıllara, özlemin varsa bir başkasına, dön arkanı git düşünme. benim sığınacak bir limanım yok hoyrat dalgalarda. senin kokunu da duyamam başka kollarda, bir başka sen de yok inan yaşadığım dünyada ben sensiz olamam bir tanem. sen kaderimsin yaşadıkça.
|
|
|
|
#2402 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bakarsan anlarsın gözlerime sen,
Eğer ağlıyorsam seviyorum seni, ben Tutarsan anlarsın ellerimi sen, Bu benim kaderim En acı dertlerim Dertlerle inleyen ruhum Hayatı anlatan gözyaşım Sevseydin beni, ben ne hayatı anlatırdım Nede zalimin birini.
|
|
|
|
#2403 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ankara’dan bir ses geldi
Dediler hükümet oldu Kurtulduk artık diye Sokaklar sevinç doldu Sen söyle ey esnaf kardeş Benim ülkeme ne oldu Başbakanım kara oğlan Bahçeli, Yılmaz, Özkan Kabinede otuz bakan Devletin başında sultan Sen söyle ey köylü kardeş Güzel ülkeme ne oldu Kasımda oldu ilk kriz Şubatta ikinci kriz Çifte kuleler son kriz Vatandaş oldu tam keriz Sen söyle ey memur kardeş Benim ülkeme ne oldu İşsiz kaldık bu ülkede Aşsız kaldık bu ülkede Refahta yaşarız derken Ümitlerimiz soldu erken Sen söyle ey işçi kardeş Güzel ülkeme ne oldu Akşamları yatamadık Sabahları kalkamadık Alıp bir topan ekmek Yavrumuza bakamadık Sen söyle ey işsiz kardeş Benim ülkeme ne oldu Sokaklarda yatar olduk Gelecekten korkar olduk Yavrumuza bakmak için Çöplüklere batar olduk Sen söyle ey köylü kardeş Güzel ülkeme ne oldu Benim ülkeme ne oldu...?
|
|
|
|
#2404 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Otobüsüm birazdan kalkacak
buralardan alıp götürecek beni bu bir kaçış değil biliyorum belki bir soluk alış olacak mutlu olmalıyım ama içimde kocaman bir boşluk yollar beni sana getirirken her kilometrede anlamsız bir hüzün gel gitler arasında bocalarken yolumu bekleyenim varken içimde kocaman bir boşluk düşündüm hata nerde diye aklımı kalbimle buluşturdum içimdeki boşluğu yok ettim bu bir kaçış değildi elbet belki bir soluk alıştı hayat penceresinden kısa bir bakıştı
|
|
|
|
#2405 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine geldim uç noktaya.
Ve ne yazık ki yine sayende bu çöküş zaten gidişinle ters-düz olmuştu dünyam şimdi tekrar gelip gidiyorsun ne istiyorsun? Derdin ne? Her ne ise derdin bilmiyorum ama... bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum, artık olmayacağım aranızda, olamayacağım belki aklınıza düşeceğim bir zaman sonrada unutacağım acımasızca evet! Zamanı geldi, gidiyorum vasiyetim hepinize; kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım sana sevgili umutlarım ve sevinçlerim size emanet yaptıklarım ve yaşadıklarım onlarda bana soğuk mezarımda yalnız kalmamam için bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum! Aranızda olamayacağım için bir daha sevemeyeceğim için bağışlayın beni gidiyorum zaman geldi bekler Azraillim ayıp olmasın kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın!
|
|
|
|
#2406 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Fotoğrafın eskidi bakışlarımdan
Her sabah yollarını gözlemekteyim Kaderim ağlamak mı sana bakarken Ölmek mi gün be gün sensizlikten Bu böyle sürüp gitmemeli Bir gün atıp kalbimi yakacağım ateşte Ya da bırakacağım bir dilenciye Artık sabrım kalmadı hergün senle Ama sensiz yaşamaya, Ağlamaksa gözlerimin kaderi Bu böyle sürüp gitmemeli Seni sensiz yaşamaktansa ölmeyi istiyorum Bırakmak istiyorum kendimi uçurumdan aşağı Ama olmuyor işte Bir düşünce engeller beni her zaman Ya sana birşey olursa düştüğümde Seni sensiz mi yaşamalıyım, bilmiyorum ama Bilmeni istiyorum sevildiğini Bu böyle sürüp gitmemeli Döktüğüm yaşları göremezsin ki Her gün sensizlikten bitiyorum İsyanım var sensizliğime Hiç bir aşkın nedeni yok biliyorum Ağlamam, isyanım sensizliğime sensiz olunca Aşk bu diyorum Bu böyle sürüp gitmeli
|
|
|
|
#2407 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni düşündükçe ağlar gözlerim,
Titrer, hiç birşey tutamaz ellerim, Seninle olmak bir tek hayalim, Ben yalnız seni, seni isterim. Hasretim sana, güzel yüzüne, Bakmaya doyum olmaz inci gözüne, Sen süslersin, hep sen girersin düşüme, Senden başkası zaten yok ki gönlümde. Hadi gel aydınlat karanlık dünyamı, Hadi gel gönlüme kur sarayını, Seni istiyorum ben, yalnız seni, Gelde sar, seni seven kalbimin yarasını. Gönlümde sen, düşümde sen, her yerde sen varsın, Şu garibin derdini ne zaman anlarsın, Hayatım zehir oldu panzehiri sensin, Yaralı yüreğimi ne zaman sararsın. Bu yürek öldü seninle can bulacak, Kalbimin yarası sürekli kanayacak, Gönlümde açan gül bir anda kuruyacak, Sen yoksan eğer, bu canda yok olacak. Sen; Bedenimin ruhu, gözlerimin güneşisin. Sen; Gecemin yıldızı, gündüzümün ışığısın. Sen; Gönlümün sultanı, kalbimin sahibisin. Söylesene bana; bu can sensiz neylesin?
|
|
|
|
#2408 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doruktan senin için kopardım bu çiçeği
O sarp bayırdan hani, suya iner eteği Kartalın bildiği yalnız ve yaklaşabildiği Sessizce seprilmişti kayanın çatlağında. Gölgeler yıkıyordu burnun sağrılarını Açıkça görüyordum: bir yengi alanında Nasıl kızıl ve parlak bir utku anıtı Olanca görkemiyle bir anda kurulursa İşte tıpkı öylece Güneşin gömülüp gittiği yerde gece Bulutlardan bir tak yapıyordu kendine. Yelkenliler bir bir erirken uzakta Birkaç çatı eğimli bir vadinin dibinde Parlayıp görünmekten ürker gibiydi sanki. Sevdiğim, senin için kopardım bu çiçeği! Evet, rengi uçuk ve koku yok tacında Çünkü kökü dağların bu çetin yamacında Yalnız su yosununun acı tuzunu içmiş. Dedim ki: garip çiçek, şu tepenin üstünden Bulutların, yosunun ve teknenin gittiği Uçsuz bucaksızlığa yolcu olmalıydın sen. Git öyleyse bir kalbin Herşyeden daha derin uçurumunda dağıl Başka bir acun olan o göğüste sol artık Göğün seni sular için yarttığı besbelli Ben'se Sevda'ya adadım işte seni! Rüzgar birbirine katıyordu suları; Yavaş yavaş silinen Belirsiz bir ışık kalmıştı yalnız günden Ah! nasıl acılıydım ve nasıl da derinden! .. Düşler içindeydim ve kapkaranlık Gece Sonsuz titreyişlerle doluyordu içime.
|
|
|
|
#2409 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Annen,
Binlerce yılın yorgunluğunu taşıyordu. Gittikçe büyüyordu yüreği Sevgisiyle örtüyordu Üstünü açan uykuları… Baban, Toprağı yoğuruyordu Tırnağıyla, dişiyle… Ve cesaretle örüyordu, Gittikçe büyüyen evinizi… Emeğin ve umudun dirilişiydin, Mutlu bir çocuktun… Güzel bir çocuktun… Altında kayan yeryüzü İçini alıyordu Hayallerini ve seni… Gözlerin ayrılık şiirleri kadar Hüzünlüydü… Ansızın bulandı çamura Ayak bileklerin Suyu ürküten bir telaşla çekti, Baban seni Alıp göğsüne bastırdı. Zamanı değildi ayrılığın… Sabun kokan elleriyle Sildi yüzünü annen… Rüzgara çarpıp kanatlarını Soluksuz geldi güvercinler, Barış ve cesaret serptiler Gittikçe büyüyen göğsüne… Ve dokundun toprağa Toprak… Temiz ve cömert… Sevdalı suya… Ateşe değdi ellerin, Kavruldun güneşle… Uçsuz bucaksız tarlalara Vurdun hasretini… Yüzyılların birikmiş sevdası Dağladı yüreğini… Birdenbire karardı gök, Yağmurlar yağdı sonra Çok yağmurlar yağdı… Baban dedi : 'Gitmek gerek.' Oysa harmanlanmıştı kaderin Bu toprakla… Dayandı annen, Rüzgara boyun eğmeyen başak gibi Durdu başı dik… Dayandınız… Kanayan geceye karşı Bekleyen sabaha karşı Sımsıkı sarıldınız birbirinize Buraların türküsüydünüz siz Bu yanık sesti, Toprağa can veren Suyu gürleten… Baban, annen ve sen Bu coğrafyaya kazınmış sevdaydınız…
|
|
|
|
#2410 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neden aradın ki sanki beni
Daha söyleyecek neyin kaldı ki… Ne söyleyeceksen çabuk söyle Bağırmak mı istiyorsun Bağır… Oysa ben her şeyi unuttum Gülen yüzünü bile(!) İnan bana ellerine dokunamasam da Yüreğim seninleydi Şimdi beni acılarımla bırak Senle olmak daha beter Hep sen söylüyordun bana Şimdi ben Bu da geçer…
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 15 (0 üye ve 15 misafir) | |
|
|