![]() |
|
|
#3081 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gün döndü bugün / nasılsa karlar pembe
Uyuyan gecenin korkusuz sabahı geldi Yüreğim uçsuz bozkırlarda dolanır Bir tebessüm eksik gözlerinde / duyarım Sözlerin zihnime yazıldığı an, her an Kimsesiz kendimin benliği ağlaşır sessizce Bir söz var, bir sözün var / yakaladım Parmağınla devşirdiğin kızarmış narın Acımsı tadı yayılır dilimin ucuna / yanarım Dedim ya, ahengi yok kumsaldaki gölgenin Kıyıya vuran dalganın ötesi deniz, ötesi aşkım Narin balıkların küçük ağızları sayıklar seni-beni Gündüz düşü görmedim, gece düşüyüz ikimiz birden Zamanlar ayartır kimliğimi, rüzgara diklenir gün boyu Unuttum yarını, dün hiç gelmedi zaten / anladım
|
|
|
|
#3082 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum
|
|
|
|
#3083 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günbegün çoğalır milletin derdi,
Şekva arttı, huzur hitama erdi. Tarihe baktıkça içim kabarır, O ne saltanattı, ne günler vardı! Asya’da kükredik, Avrupa ürktü, Bütün cihanı Türk korkusu sardı. Çin’den Viyana’ya sefer eyledik, Üç kıtaya yaydık bu aziz yurdu. Kimi Estergon’dan, kimi Mohaç’tan, Her gün bir seferden dönerdi ordu. Vatan demek, candan aziz demektir, Ecdat bu vatanı kanla yoğurdu. Zalimler diz çöktü, mazlumlar güldü, Ecdat, altı asra Türk mührü vurdu. Ne yazık ki, devran döndü tersine Türk halsiz düşünce düşman kudurdu. Memlekete bir yel esti batı’dan, Millî değerleri kastı kavurdu. Kader milletime kalleşlik yaptı, Zaman nifak ekti, fitne doğurdu. Bozuldu milletin ağzının tadı, Hain her gün yeni bir tuzak kurdu. Fırsatlar kalleşin elinde kozdur, Düşmanla bir oldu, hep bizi yerdi. Türk’ün Türk’ten başka dostu yok imiş, duy! Âlemde yalnızlık boynumu burdu. Hedef, Türk ve İslâm; budur doğru yön Ey koca Türk, titre ve kendine dön!...
|
|
|
|
#3084 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Korkuya Bulaşmamış Bakışlarımız
Şüphe Taşımayan Yüreklerimizle Dünde Kaldık Umutlarımız, Yarınlarımız Dünde Kaldı Dünde Kaldı Sevdalarımız. Acıya Bulaşmış Duygularımız Saflıgını Yitirmiş Düşüncelerimizle Bir Yanı Yarım Hayatlar Bir Yanı Eksik Hayallerimiz Var Şimdi Ve Yarım Kalmış Şiirlerimiz. Söylenmemiş Sözcükler Haykırılmamış Sevinçler Var Dilimizde Belki Bu Yüzden İçimizdeki Gölgeler Bu Yüzdendir Belki Hep Bir Yanımızın Kanayışı Sırlarımızı Dışa Yansıtan Gözyaşlarımız Örselenmemiş Duyularımızla Dünde Kaldık Bugünler Bize Yabancı Bize Yabancı Yarınlar Yaşamı Dünde Bıraktık Ey Dost
|
|
|
|
#3085 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün içimde bir sıkıtı var dünden kalan
Ne bugünün tadı kalmış gönlümde Nede yarının uslanmaz heyecanı yüreğimde öylesine bir hayat taşımanın hevesiyle Yollara bakıyorum sessizce Bugün içimde bir sıkıntı var dünden kalan Güneşin kızıllığı vurmuş gözlerime ufkun derin izleri sarmış her yeri gördüğüm süratler de kim bende kimim? Soruyorum Sonbaharın gelişine Bugün içimde bir sıkıntı var dünden kalan Kuşlar bir başka uçuyor derinlerde Deniz bir başka dalgalanıyor sahillerde Karanlık başka bir karanlık gecenin içinde bir bulut gibi kaplıyor bütün bedenleri gizlice Bugün içimde bir sıkıntı var dünden kalan Anlatılmamış bir hikâyenin söylenmiş bir şarkının aldatılmamış bir yüreğin hevesi ile yanmamın çekilmez acısı aşk gibi kavga gibi sarmış yüreğimi verem nöbetleri gibi Bugün içimde bir sıkıntı var dünden kalan Dışarıdaysa hafif bir yağmur Bir arkadaş edasıyla yağıyor Yağıyor sis kaplı caddelere Yağıyor yavaş yavaş Yağıyor yüreğime yüreğime...
|
|
|
|
#3086 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüzüne bakacak halin kalmamış
Yıkılmış, virane olmuşsun dünya Bülbüle verecek gülün kalmamış Yıkılmış, virane olmuşsun dünya Nasıl da kıymışlar dala, yaprağa Betonlar yığmışlar yaylaya, dağa Çiçeği kırmışlar, düşmüş toprağa Yıkılmış virane olmuşsun dünya
|
|
|
|
#3087 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir kadının gözleridir
Dünya, Doğduğun Büyüdüğün Güldüğün Üzüldüğün Sevdiğin Sevildiğin... Bir kadının gözleridir Dünya...
|
|
|
|
#3088 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
dünya ne hale gelmiş
kahpeyle yalakayla birikmiş hiç dost yok imiş dünya ne hale gelmiş gelde gör birine dost dersin,arkdaş dersin tekneyi yer, kendine gelirsin hiç kimseyi iplezsin dünya ne hale gelmiş gelde gör kazık yiğince gelir aklın başına hiç güvenme arkaşına dostuna helal olsun bu dünyada gercek dost bulana dünya ne hale gelmi ş arkdaş gelde gör hiç kalmamış delikanlı bu dünyada varsa helal olsun banada onada biri bacında biri paranda dünya ne hale gelmiş arkadaş gelde gör
|
|
|
|
#3089 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
öyle bir dünyadayız ki;
haklısı haksızı hep bir. öyle bir dünyadayzı ki; nereye baksam çamur kir. öyle bir dünyadayız ki; samanyolunda bir küçük pire; öyle bir dünyadayızki; ayıp olmaz tükürsen yüzüne....
|
|
|
|
#3090 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimi açtığımda ilk seni gördüm
Bazı gün oldu çok güldüm Bazı gün oldu çok üzüldüm Senden hayır gelmez ey dünya Ben hiç kimse için oturup ağlamadım Dert ve kederimi hiç kimseyle paylaşmadım Yenik düştüm bu hayata Senden hayır gelmez ey dünya Sevgi yerine dert verir sana Toz pembe hayaller döner hüsrana Çile odur dert odur Senden hayır gelmez ey dünya
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 20 (0 üye ve 20 misafir) | |
|
|