![]() |
|
|
#5171 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Solgun çığlıklarım bağıramıyorum,
Söyleyemiyorum sevinçlerimi, Anlatamıyorum umutlarımı, Haykıramıyorum bu kahrolası yalnızlığımı!.. Bu dizelerde sallanmak istemiyorum artık, Başıboş yaşamak Buralardan uzaklara, Bir daha dönmemek üzere Kaçmak istiyorum!.. Boynu bükük kalmasını istemiyorum Ardımdan hiçbir şeyin Kırılmasını istemiyorum coşkularımın Basit! Göz kapaklarım düştü düşecek Bu aldanışlar beni Belli ki daha çok süründürecek! Küçük bir temennimi fısıldıyorum Buralarda kalmak istemiyorum.
|
|
|
|
#5172 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne zaman seni düşünsem
Önünde dururum Tetiği çekilen tabancanın Ah.. gözlerin Kurşunu hiç sektirmeyen Gözlerini ben seçmedim Ki..vuracaktı kaçmasam
|
|
|
|
#5173 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Belki de seni çok sevdim
Sevdiğimden sen den kaçtım, Seni sensizliğe tercih ettim, Ben seni değil kendimi terk ettim. Yüreğimi sana bıraktım Ben acıları alıp gittim Gülen gözlerimi sana bıraktım Ağlayan gözleri ben aldım da gittim. Ben senden değil kendimden kaçtım Çok düşündüm karar verdim Ben senden değil Aşkının büyüklüğünden kaçtım.
|
|
|
|
#5174 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
sen yüreğimi kamçılamış olsan bile
ben rüzgarıyla savrulduğum aşkım için bembeyaz bulutlara salıncaklar kurmuştum Sen varken varolmuş sen yokken zaten kaybolmuştum. Ben sana ve sevgine adamıştım bu canı yüreğimdeki bu volkanı sana vermiştim olanımı olmayanımı Oysa sen çalmışsın ya azar, azar dallarımdan baharı almışsın ya ümitlerimi, yüreğimdeki renkli çiçeğimi seninle unutmuştum ağlayan yanımı ve şimdi senden geri alıyorum gözyaşlarımı
|
|
|
|
#5175 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aynı kadehten, yudum yudum içtik
Aynı akşamda, yıldızlarda gezindik Aynı saatte, battı yüreğimizdeki güneş Ve biz hep aynı yerde hayat bulduk. Mey dudağımdan dökülürken Mezem yanımda dururken Birde gözlerin gözlerimdeyken Yaşama değer dost olduk. Denizdeki yakamoz bizimle parladı Yüreğimdeki ateş yüreğimde parladı Kadehimin yere düştüğü anda Gözlerimden yaşlar boşaldı.
|
|
|
|
#5176 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne zaman sana benzeyen birini görsem,sen zannediyorum.
Koşup bakıyorum ardından sesleniyorum, Oysa yoksun. Sen geliyorsun aklıma, Düşünüp ağlamaklı oluyorum. Sonra.. Boşver diyorum , boşver bitti. Her güzel şey gibi, Kısacık bir ömürdü belki bir kaç aya sığıveren. Sen yeni bir omuz bulursun, Başını koyup ağlayacak yalandan. Ben kadehime gözyaşlarımı doldurup içerim, Sevgimi meze yapıp unutana kadar seni. Bak. Ağlamıyorum artık, Gülebiliyorumda sen yokken. Nefretimi yaktım sigaramın ucunda duman,duman. Sevgimin üstüne bir çizgi çektim, Silmedi silgiler .Silemedim. İzin verde bende yaşasın sevgim. Bırak masamda karşımda otursun. Görmesemde bir kadehi paylaşsın benle. Hadi gülüm.Şerefe. Bakma sarhoş olduğuma ,bu da geçer. Kalkarız ayağa yine. Düşsek te yıkılmayız ölesiye. Öylesine içiyorum iş olsun diye. Sanmaki senin için sarhoşluğum, Sana değil gülüm unutamadığım başkası. Unutamadığım masum ağlamalar,masum göz yaşları. Nasıl da inanıyor insan sevince. Uykularımı kaçırıyor karanlık gece. Rüzgarın uğultusu korkutuyor gülüm. Hava soğuk, sarhoşum,denizde durgun. Aklımı kaçırıyorum sanki,birazda üşüyorum. Ne olur.Bir el dokunsa arkamdan, Öpse soğuk dalgalar bedenimi. Zor da olsa üzülme gülüm,gel gör cenazemi. Ağlama yalnızca alkışla, Ne zaman hatırlarsan beni. Şişeler boşaldı,film koptu,hatırlamıyorum gerisini. Yinede üzülme gülüm zorlayıp vicdanını. Yine bulursun bir kaç kuruş verecek birisini. Ama .Sevgiye ihtiyaç duyarsan bir an. Sanmaki sana,etinedir sevgisi. Bir anlık zevkin hırıltılarıdı rsahte sevgi sözcükleri. Sanmaki bende sevdim, Sanmaki sevgime isyanım *******i. Başkası olsa yıkılırdı belki. Yıkılmadım ulan,düşmedim, Dim dik ayaktayım ilk günkü gibi. Kustuğum kan değil,kızılcık şerbeti, Sendemi zannettin seni sevdiğimi, Geç bunları gülüm ,geç.. Sevmedim vallahi ,sevmedim billahi, Ben ,beni sevmişim gülüm, boş ver. Ben kimseyi sevmem kaldıki seni. Dur biraz.Sigaramdan bir nefes, Rakımdan bir yudum alayım. Oh... yarasın. Zehir olsunda aksın içime. Kadehler ölüme ,sevgiler nefrete dönüşmeden Yazıyorum aklıma ne gelirse. Ben Şairim.... Şairler son yolculuğuna uğurlanır şiirle. Sende bana bir şiir söyle hiç sevmesende. Biraz sıkıntıya gir oku. Eğer gelirsen kabrime. Çiçek getirme istemem,duada etme. Suda dökme toprağıma üzülme. Bir damla göz yaşı ver yeter. Bir de şiir oku ihanet üzerine. Ben duyarım gülüm sesin titresede. Kim demiş şairler sevmez diye, Şairlerde sever ölümüne hemde. Bende sevdim ulan,sevdim işte. Delicesine. Tanrının laneti gibi çöktü üstüme, Sevginin gölgesi istemesemde. Artık şiirde yazmayacağım belki. Belki sevmeyeceğim kimseyide. Ölümü bekleyeceğim camdan bir kutuya koyup sevgimi. O gün geldiğinde. Belki hiç duymayacaksın katedrallerdeki çanları. Sabahın bilmem kaçında camilerdeki salaları. Üsküdar eşrafından olup, Bilmem nerde oturan, Vefat etmiştir .Allah rahmet eyleye... Duysanda umursamayacaksın belki. Nereden bileceksinki. Biten bir ömrün, Bitmeyen bir sevginin, Son yakarışları bu, Sessizce...
|
|
|
|
#5177 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün ve bir ruhtu benim kaderim
Bir günde değişmeliydi dünyam Ve herşey her güzellik bir güne sığmalıydı Bir gün olmalıydı ömrüm Bir ruh dokunmalıydı dünyama Ve bir ruhu ben bir günümle süslemeliydim Bir gün ve bir ruhtu benim kaderim Ve ben Bir günlük bir kadere Bir ömürlük bir rüya yüklemeliydim Ve ölmeliydim...
|
|
|
|
#5178 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susuyorum...
Diyecek söz bulamayınca, kaderimin ettiklerine! Elden bir şey gelmiyor,yazılmış her bir oyun ta ezelden. Çoğunluğu dram temalı, pek azda mutluluk serpiştirilmiş, Onlarıda doyasıya tatmak haram! İlahi emir böyleymiş. Ağlıyorum... Gülecek yüz bulamayınca, bunca vurgundan sonra, Ne kadar hüzün varsa ihtilal yapmış, sindirerek sevincimi. Dert bataklarında çırpınışlarım,karalardan çok uzakta, Yazgılarımdaki rol;ıslak gözler oldu hep! İlahi emir böyleymiş. Ölüyorum... Yaşayacak güç bulamayınca, sırtımdan hançerlenmelerimde, Kimi sevsem, kendi ruhunda katil bir fahişe! Beni, benim sevdamla yaralayıp dururlar... Acı çekerek yaşamaksa,her acıda ölüyorum! İlahi emir böyleymiş.
|
|
|
|
#5179 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasılda benziyormuş
Kaderin kaderime Kendini bulacaksın! İyi bak gözlerime İki enkaz yığınıyız iki harebeyiz BİZ Feleğin namertliği gidiyor garibime ...
|
|
|
|
#5180 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başbaşayken senle ben, her dem şu gönlüm zevk eder
Aşkla her dâim dolan sînemde kalmaz bir keder Senle yârim çağlayan sevgimse olmaz hiç heder Benle olmazsan bir ân, gönlüm derinden âh eder Can katan sevdânla yoğrulmuş, yazılmış hep kader. Aşk sızan sözlerle şen rûhum derin hazlar duyar Benliğim sevdâ kokan güllerle bir bir doldu yâr Kor cehennemdir susuz çöl dengi sensiz bir diyâr Mutluyum ben senle cennet sanki her yer şimdi yâr Şâd eden sevdânı her dâim şu gönlüm yâd eder.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 19 (0 üye ve 19 misafir) | |
|
|