![]() |
![]() |
#621 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 22 Times in 21 Posts
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evin bakıcısı ütü yaparken, evin kücük yaramazı da salonda oyuncak
treniyle oynuyomuş.. derken bakıcısı bir kulak kabartmis ki oglan soyle bagiriyor: - EVET..!! SON DURAGA GELDIK..!! DUYMADINIZ MI ALLAHIN CEZALARI HALA NE OTURUYOSUNUZ?? ÇABUK DEFOLUN İNİN ASAGI..!!! Bunlari duyan bakıcı neye ugradigini sasirmis dogru salona kosmus: - Sen nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar ayip..simdi dogru odana gidiyosun tam 2 saat cezalisin...bi daha da agzindan oyle kotu sozler duymiyim..!! Ve 2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus, treninin basina oturmus... bakıcısı da mutfakta yemek yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus: - Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik.. Umariz cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir... Lutfen esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz... Trene yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir yolculuk gecirmenizi diliyoruz.. kucuk bagajlarinizi koltuklarinizin altina koyabilirsiniz..bu arada unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek yasaktir.. bunlari duyan bakıcısı az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken; oglan konusmasina devam etmis: - ayrica iki saatlik rötar yuzunden mutfaktaki o...pu adina hepinizden özür dileriz...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kel ve tahta bacakli bir adam, kiyafet balosuna davet edilir. Kel
kafasindan ve tahta bacagindan utandigi igin ne yapacagini bilemez ve kiyafet balosu icin kiyafetler satan bir firmaya mektup yazip sorununu anlatir. Bir sure sonra firmadan bir paket ve yaninda bir mektup gelir: "Sayin Bayim, Lutfen ekteki pakette bulunan korsan kostumunu kontrol ediniz. Bandana, kelliginizi saklayacak, kiyafeti giyince de tahta bacaginizla, tam bir korsana benzeyeceksiniz." Adam gozlerine inanamaz. Firma, takma bacagini iyice vurgulamistir bu kiyafetle. Hemen kaleme kagida sarilir ve oldukca agir bir mektup yazar ve kiyafeti de geri gonderir. Birkac gun sonra, firmadan baska bir paket ve mektup alir: "Sayin Bayim, onceki hatamiz icin ozur dileriz. Lutfen ekteki pakette bulunan papaz kostumunu kontrol ediniz. Uzun cuppe, takma bacaginizi saklayacak ve kel kafanizla, tam bir papaza benzeyeceksiniz. Adam kopurur. Bu sefer de kafasini iyice ortaya cikarmislardir.. Oturup hakaret dolu bir mektup yazar ve kiyafeti de tekrar geri gonderir. Birkac gun sonra firmadan tekrar bir mektup ve yaninda cok kucuk bir paket gelir: "Sayin Bayim, onceki hatalarimiz icin uzgunuz. Lutfen size ekte gonderdigimiz visne receli kavanozunu kontrol ediniz, receli kel kafaniza dokun, tahta bacaginizi kiciniza sokun, ve baloya elma sekeri kiliginda gidin." Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam iceri girer ve barmene "Bunlar Hitler ve Stalin degil mi?" diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara dogru yurur ve sorar: "Selam, ne yapiyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3. Dunya savasini planliyoruz." Adam sorar: "Gercekten mi? Neler olacak?"? Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini oldurecegiz" der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e doner ve der ki: "Gordun mu, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacagini soylemistim |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fabrikada calisan uc kafadar isciden biri Kayserili, biri Adanali, biri de bizim Trabzonlu Temeldir. Bunlar calisirlarken
hergun patronun erkenden isten ayrildigini fark ederler. Uyanik kayserili diger iki arkadasini cagirir: 'Bakin, patron boyle erkenden cikiyor ve donmuyor. Biz de o ciktigi zaman pesinden cikip gidelim.' Digerleri bu teklifi hemen kabul ederler. O gun patron gene erkenden cikar. Bizim uc kafadar da hemen pesinden disari segirtirler. Kayserili dogruca evine gider ve yatar. Adanali hemen bir kebapciya gidip guzelce karnini doyurur. Temel de evine gider.Yatak odasindan gelen sesler uzerine kapiyi sessizce acar.Yatakta karisina sarilmis bulunan patronunu gorur ve kapiyi sessizce kapatip disari cikar.Ertesi gun Kayserili ve Adanali o gun de patronun pesinden cikmak uzere plan yaparlar. Temeli cagirirlar ve bugun de erken cikacaklarini soylerler. Temel hemen itiraz eder: 'Yok usaklar ben cikmam! Dun az kalsin yakalaniyordum!' |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşkilat
Amerika da bir asker, arkadaşı ile yolda giderken elindeki çakısı ile parmağını kesti. Biraz ötede bir dispanser vardı. Asker : - Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi. İçeri girince karşısına iki kapı çıktı. Birinde -Hastalıklar-, ötekinde-Yaralar- yazılı idi. -Yaralar- kapısından girdi. Yine önünde iki kapı. Birinde -Et-, ötekinde -Kemik- yazıyordu. -Et- kapısından girdi. Yine iki kapı. Birinde -Önemli-, ötekinde -Önemsiz- yazıları vardı. -Önemsiz- kapısından girince kendini sokakta buldu. Arkadaşı sordu : - Nasil iyi baktilar mi? - Hayır; ama teşkilat dehşet!.. DİLSİZ TETİKÇİ Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. tercüman işaretle sordu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() "Para nerede?" Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
- "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum." Tercüman tercüme etti: - "Neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş." Baba 38'ligi koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı: - "Simdi sor bakalım, para nerede." Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır-dilsiz kan ter içinde işaretle yanıt verdi: - "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var." - "Ne söyledi?" dedi Baba. Tercüman yanıtladı: - "Dedi ki, hala neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz g.t istermiş." |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Medeniyet
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......" Bush ve Şoför |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner. Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der. Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der. Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir. Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim: Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü! |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞAŞIRTMACA
Temel bir gün dursun'a sormus. Birini nasil sasirtirsin diye. Temel "ona 37 derim" diye cevap vermis. Dursun - 37 mi nasil olur ? Temel - Bak sende nasıl seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BUDALA
Psikolog karsisindaki sinir hastasi bir genci teste tabi tutmaktadir.Kagit üstüne bir dikörtgen çizip : -Bu size neyi hatirlatiyor?diye sorar. Hasta : -Içinde kadin bulunan bir yatagi, diye cevap verir.Arkasindan psikolog kagida büyükçe bir kare çizer.Hasta, bu kez : -Içi kadin dolu bir oda, der. Derken, çok büyük bir dikdörtgen çizdiginde, hasta bu sefer de : -Bu da içi kadin dolu bir ev, deyince, psikolog dayanamaz : -Tamam beyefendi, der.Siz bir kadin budalasisiniz. Ama psikolog daha lafini bitirmeden, hasta bagirir : -Ne, ben mi?Aslinda sen kadin budalasisin be! Sabahtah beri bana terbiyesiz resimler çiziyorsun Karadenizlilerle Ruslar sicak savastalarmis. Karadenizliler el bombalarini firlatiyorlarmis. Ruslar da el bombalarinin pimini çekip geri firlatiyorlarmis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, takasina atlayip baliga çikarken :
- Allahum, dedi, bugün ilk palugu bir fakire verecegum. Denize açildi, oltayi atti, biraz bekleyip çekti. Koskocaman bir balik yakalamisti. - Heç bu da fakire verilur mu... derken balik çirpindi, oltadan kurtulup denize düstü. Temel dövünmeye basladi : - Allahum, sen de sakadan hiç anlamaysun daa!.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|