![]() |
|
|
#161 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gece Kan Ağladı,Aşkımızın Kanında Doğarken..
Gece Kan Ağladı,Aşkımızın Kanında Doğarken Gök yüzü akşam kızıla çaldığı zaman, Senin onda kaybolduğun zaman, Hani bana o ilk gülümsediğin zaman varya İşte o zaman ben sana aşık oldum... * * * Şimdi mi? Saçların bir hançer gibi göğü kana bulamış! Onun feryadıyla geldin bana.. Bana bitti bu aşk dedin. O zaman ben de duydum o hançerin acısını kalbimde. * * * Yok muydu bunun kansız yolu? Acılar sana hiç mi dokunmadı? Korkmadın mı hiç? Biliyorum;giderken gecenin karanlığıyla Sen de kan ağladın, O zaman benim sabah ışığım doğdu, Hafif matemli gözleriyle. Süzdü senin,benim,önceki günün cansız bedenini. Ta ki gök yeniden ağlayana kadar. * * * Biliyorum yarın yeni bir gün doğuyor. Yas mı tutar gün arkamızdan yeni bir aşk daha mı doğar?Bilemem Bildiğim tek şey yarın güneşin bize güleceği, Tüm içtenliğiyle bizi başa sararken. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Rüyalarımda:
Bodrumda,begonfil ve palmiyeler arasında, Denize nazır otururken düşüncelerimle Üstümden bir kelebek geçti.Sana kondu. Bütünleşti senle. O senin kanatların,sen onun düşünceleri, Duyguları,kalbi oldun;Rüyalarımda * * * Uyandığımda kalbin kondu bana. Yozlaştırıp kalbimi kendine benzetti. Aynı anda çarptı kalbimiz, Çok uzaklarda olsak da... * * * Sevindiğimde,biliyordum sende sevindin. Korktuğumda,bedenim seni aradı Seni korkundan azat etmek için. * * * Hadi uç o narin kanatlarınla bana. Ne engel olabilir ki bu zincirin kopmasına Engelleyemez kabuslar.Ayıramaz uykusuz akşamlar bizi Hafifçe okşa havayı,rüzgar üflesin seni hafifçe bana doğru.. * * * Seni duydum rüyalarımda, Seni okşadım,öptüm kollarından. İstedim;Özledim kokunu, Rüyalarımda..... |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
YAŞARKEN ÖLMEK
yaşarken ölmek, ne demek biliyormusun sende bu hisleri tadıyormusun bir zamanlar çok sevdiğini hatırlıyor musun şimdi aradığın sıcaklığı buldun mutlu musun? insanlar yalnızken çok çabuk tükenir tanrım, bütün bunların sebebi nedir yalnızlık sana mahsus gazabın yücedir hiç beklemeden bir araya gelmek mucizedir affedilecek bir sürü günahımız vardır biliyorum yine de herşeyimle sana sığınıyorum yaşarken ölmek ızdırabını artık istemiyorum yine akşam oldu, yine karanlık, ben yine yaşıyorum. belki tan ağıracak uyanacaksın, bitik bütün sevdiklerin, bütün güzellikler yitik işte yaşarken öldün, bütün benliğin silik her şeyi unutacaksın, bu da başka bencillik.... |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Yine Şişeler Dolusu Yokluğu
Yine Şişeler Dolusu Yokluğuna İçmekteyim off.. yine şişeler dolusu yokluğunu içmekteyim.. kafam güsel.. sensiz oluşumun şerefine içmeye gelmiştim oysa ki yıldızların koynuna.. şimdi yine gidişin aklımda we çöküşlerim darmaduman edior hayatımı.. sen nesin bilio musun?? sen korkaktan başka bişi diilsin..sewmekten,bağlanmaktan korkuosun..bense körükörüne aşık oldum sana.. bi anda bağlandım.. oysa senin yaptığunu yapmak lasımmış.. segiden kaçıp,sadece kendi içinde sıradan bi aşk yaşamak lasımmış.. sen adi bi insansın.. serefsizin en alası.. acıyı hak eden tek insan.. kaybetmeye mahkum kendini beğenmişin teki.. yaşadığı aşklara sadece hançer bırakıp giden wicdansız.. zindanlara mahkum edilmesi gereken en acımasız katilsin.. sen hayatımı mahwedensin.. sen.. sen hayatımdın benim.. herşeyimdin.. hayatımın anlamı.. warlığımın nedeni.. ah aşkım.. ne wardı sanki gidecek??çok mu sıktım seni?? ne wardı sanki beni bu *******in koynuna atacak??senin istediğin nei yapmadım ki?? sen gel dedin,geldim.. git dedin,gittim.. bekle dedin,bekledim.. al şunu,çıkar kalbini dedin,sana hiç düşünmeden yüreğimi werdim.. şimdi sonbahar yapraklarıyla dolu gözyaşlarımla bekleyişlerimde kayboluorum yawaş yawaş.. eriorum artık anlasana!! her kadehi sana kaldırmaktan,sen warmışsın gibi seni yaşamaktan yoruldum!! sen,beni ben yapan tek erkek.. yine sana içiorum, dedim ya as önce.. senin mutlu oluşuna içiorum ben.. senin yüsündeki belli belirsiz bi tebessüm bile yeter inan bana.. küskün diilim sana..biras kırgınım o kadar.. ama anla beni.. çok sewdim seni.. gidişinin,beni arkanda bırakışının ardından as da ağlamadım kendi kendime.. kimse görmesin die hiç de as saklamadım yıkılışımı.. bu kadeh de sana aşkım.. senin şerefine.. bütün bunlar.. herşey senin için.. hayatımı sana adıorum.. we inan sadece senin için yaşıorum.. sen bakma bana.. konuşuorum ben yine öylesine.. saçmalıorum dimi.. kusura bakma.. ama yine duy beni.. anla.. çok sewdim ben seni.. bu sarhoş beden hala beklior seni.. geliceksin dimi?.. gel emi?.. |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Dokunma Yüreğime
Bitmişlik.. Tükenmişlikle.. Gözlerin arasında bir yerdeyim... Ne yerdeyim...Ne gökte... Yalan söylemedim hiçbir zaman... Korkum vardı.. Titremekliydi hallerim.. Kalbim derin bir yaranın üzerine veriyordu acı acı nefeslerini.. Amaçsız yürüyordu ayaklarım yıllardır.. Derin bir yağmura çektin beni... Kelimelerini içtim..Sarhoş oldum.. Bir gece yarısı susuşlarına düşürmüştüm,bir damla gözlerimden.. Birde... ihanet mi??sorusuna veremediğim susuşlara... Susarak.. susa susa.. Susadım günlerce.... ... Kapımın kilidi korkudan kapandı... Korkuları.. Acı , sızı ve özlemleri kilit yapmışım farkına varmadan kapılarıma... Şimdi ben bile açamıyorum yüreğimin kapısını.... Ve farketmeden... Sende bir kilit vurdun... . Adı neydi bunun?.. Yağmurda gözyaşımı..ihanetmi..Yokluk mu..? Bilemem.. Bilmekte istemem.. Tek hissettiğim.. Daha yolun başındayken hayatın.. Sonumu beklemem. .. Şemsiyemi açtım.. Bilmek istedim.. Yazdım... Yağmur yağarken.. ... Yağmur yağıyordu..Üşümüştün.. Nasıl oldu bilmiyorum... İçeri aldım seni.. Sessiz kaldık bir süre öylece.. Tozlu raflara,unutulmuş kitaplara dokundu ellerin.. Durmadan bakınıyordun etrafa... Unutulmuş duygulara sebep aradın kalbimin her köşesinde.. Ve şimdi kilitli kapıları zorlar oldun.. İçimi acıtıyorsun.. Bu gece son... Dokunma yüreğime..... |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Sessiz Çığlık
Gözlerinin hasretinde yüregim bosluklarda sesini arıyor...Yankılansa sesin odama ve gözlerin geceme yıldız misali düşse yeter bana..Baska bir sey istemiyorum....Bir tek gülüsün tüm acılarıma iyi gelecek kadar güzel..Ve seninle yasayacagımız güzel günler tüm hayatıma bedel.. Bos duvarlara ismini söylüyorum ve seni yıldızlara soruyorum acaba neler yaptı diye...Vurulmusum sana ,gözlerine yanıyorum bir alev topu giibi.. Hasretin sanki volkan gibi kösebaslarinda patlıyor..Sensiz düsüncelere dalsam her fikrim kör kursunlara ispat ediyor...Gözlerinden mahrum *******im katrana boyanıyor ...Ucurtmalarimi senden haber alır mi diye omuzlarımdan kaldırdım..Yüregimi göcmen kuslarla sana yolladim..Bos gelmeyeceklerdi biliyorum...Yüregini ve gözlerini bırakacaklardı avuclarıma... Acıların yarınlarda müjde kokan ciceklerdi..Düsünsene karların altındaki citlenbikleri...Aylarca toprakla kar arasında kalırlar..Ama içlerinde hicbir zaman umutsuzluguna yenilmezler.Yaprakları hazani andırsa da icindeki umutlarını sererler dudaklarına..Bahar oldu mu nazlı bir gelin gibi günesin koynuna girerler.. Tüm umutlarını günesle sevda kokan yüreklere sererler...Aynı o misal sende hicbirseye yenilmeyeceksin..Yarınlarını bahar addedip icindeki sevgi yapraklarını yüregime sunacaksin..Her yapragıda ölümüne sevdanin naif durusunu, yalnızlıga karsi dik baslılıgını ve acılara karsı ****netini görecegim..Gördükce sımsıkı saracagım seni..Bırakmayacagim seni acıların kollarına ...Bu kadar kolay pes etmeyecektik fani yaralarımıza...İyilesmesi yılları sürecek acılarına ben her gün nefesimle merhem olacagim..Yavas yavas iyileseceksin...her güneste sana umutları bırakacagim ve gözlerin dünden daha iyi parlıyorsa o zaman daha cok saracagim iyilesmen icin...Tüm acılarina ben kefilim..Yeter ki sen mutluluklara gülümse.'' |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
ADAM GİBİ
************** Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan. Ben seni hiç sevmedim ki Beni yola koyduğunda ayrılmayı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda Ağlamayı sevdim unuttuğunda Yalnız olduğumu anladığımda Ayakta kalmamı sevdim Yıkılmamı sevdim seni hatırladığımda Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği Su gibi özledim Temmuz güneşinde sesini İkindide yağmur gibi Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim Menekşeyle konuşmanı Nisan'a hatırlatmanı Baharın bir adının da yalnızlık olmadığını Düştüğün zaman kanayan yaralarını Ve tuhaflığını üşüdüğün zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte Ben seni hiç sevmedim ki Bir gece bir ceylan indi dağdan kalbine Bir gece bir şiir gibi kibrit alevinde Alemin ortasında, kimsesizliğin sesinde Buğusunda sabahın, acımasızlığında ahın Ağlayan yüzünde İsa'nın Ferahlatan gücüyle duanın Korkutan yanıyla nar'ın İncenin, zeytinin ve kalbin üstüne Gülün üstüne Tutunduğum umudun üstüne Korkunun üstüne Hep senin üstüne, hep senin üstüne Ben seni hiç sevmedim ki Gittiğin zaman gitmeni sevdim Evreni sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevdim Korkuyordum sana alışmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi Mendilimi sallarken, seni götüren trenin arkasından Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümünün ne güzel olduğunu sevdim Seni içimde öldürdüğüm zaman Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylenen şarkı neyse Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan. Düştüğün zaman kanayan yaralarını Ve tuhaflığını üşüdüğün zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte BEN SEVDİM Mİ ADAM GİBİ SEVERİM |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
SENI SEVIYORDUM
******************* Seni seviyordum ve senin haberin yoktu. Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
BEKLEYEN
************ Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış *******i, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye, Toprağında bir taş olur, beklerim... |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
YOKSUN
************ Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani söz vermiştik birbirimize ? Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun ! Sana sığındığım ******* Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız . Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret şimdi göğsümüze taktığımız . Bilirim dönmeyeceksin artık ! Uzun zaman oldu Belki çoktan unuttun . Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin bana gülen , Cüzdanımda saç telin . Bir veda o geceden aklımda kalan Kekremsi bir tat Bir med cezir yüreğimde Ben vurgun yemiş bir yaralı Gemiler bana taşır bütün aşk yorgunlarını Sen yoksun ... Hayatımın ilkbaharında tanısaydım seni Yasak umutlara ve acılara inat Buruk bir şarap tadında olsaydı sevdamız Yıllandıkça güzelleşen Ve sen şiirler okusaydın *******i Saçlarımı okşarken . Ellerimi tutsaydın ansızın Yüreğim eriseydi gözlerinde Yansaydım ateşinden . Sen ağlasaydın mutluluktan Ben ölseydim Yalnızca beni sevdiğini bilseydim . Seviyorum deseydin Bi kere söyleseydin Yanmazdım Yanmazdım böyle çekip gitmeseydin ... Bir veda o geceden aklımda kalan Bir günah, belki yasak Yanımda olsan şimdi, hiç konuşmasak Ağlasak bin kere pişman olsak Sonra yine bozsak yeminleri Sarılsak sımsıkı Öylece kalsak ... Gittin ... Kimbilir kaç deli sevda sığdırdın yüreğine Işığa üşüşen pervaneler gibi sardılar seni Körkütük aşkların ortasına düştün Yalanların pençesine . Belki birgün, bir gece Dar bir vakitte belki Hiç beklemezken seni gelirsin diye Ben hâlâ burdayım Sen yoksun ! Lanet olsun ... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|