![]() |
![]() |
#1731 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3354
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel Karadeniz de dalga geçilmekten çok sıkılır.Kendini baştan aşağı değiştirmeye kakar verir.Geçirmiş olduğu ameliyatlar sonucu hiç kimse onu tanıyamaz.Bir gün Almanya’ya konser vermeye gider.Sahneye çıktığında,piyanonun koltuktan uzak olduğunu gören Temel;piyanoyu kendine doğru çekmiş.Konser bitince de yanına bir adam yaklaşmış:
--Ha uşağum sen Karadenizli misun? Temel çok şaşkın bir şekilde:”Nerden tanıdın?” Adam:”Ha benim uşağum! Koltuğu piyanoya çekmek varuken,niçun piyanoyu koltuğa çektun!!” |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün adamın biri Cuma namazına gitmiş. Hoca namazdan önce vaaz vermeye başlamış.Hoca:
--Muhterem cemaat!Bu gün sizlere meleklerden bahsedeceğim.Sağ tarafımızda sevaplarımızı yazan melekler,sol tarafımızda günahımızı yazan melekler vardır. Bunu duyan adam selam verilirken kurnaca davranıp sağdakine: --Selamun Aleyküm… Soldakine: ”Bir daha seni buralarda görmeyeyim …” Deli Delinin biri bir gün akıl hastanesinin boş havuzunda balık tutmaya çalışır. Kış günü ,hava da buz kesiyormuş. Saatlerce bekledikten sonra bakmış ki balık yok; oltasını toparlayıp içeriye girmiş. Doktoru: --Rastgele, nasıl balık tutabildin mi? Deli: --Doktor Bey deli misin sen? Bu havada balık mı olur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zamanlar fanatik bir Galatasaraylı varmış. Adam bu güne kadar hiçbir maçı kaçırmamış. Bir gün maç sırasında Galatasaray gol yiyince kalp krizi geçirmiş. Doktoru bir hafta ömrünün kaldığını, saat 19:05 ta öleceğini söylemiş. Adam bu duruma çok üzülmüş. Son gün adam arkadaşlarını yanına çağırmış ve demiş ki:
--Benim derhal Fenerli yapın. Arkadaşları bu duruma çok şaşırmış. Derhal onu Fenerli yapmışlar. Bu duruma bir türlü akıl erdiremeyen arkadaşları,vasiyetini açtığında neden Fenerli olduğunu şu şekilde anlatmış: --Bir Galatasaraylı öleceğine bir Fenerli ölsün daha iyi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Laz Olduğum İçin
Temel ilkokulun 1.sınıfına başlar. İlk günü eve koşa koşa gelir ve annesine:"Anne, anne! Öğretmen bugün okulda sayıları öğretti. Herkes 10'a kadar, ben tam 27'e kadar saydım. Laz olduğum için mi ?” Annesi :”Evet yavrum Laz olduğun için.”der. Temel çok sevinir, 2. gün okula gider ve yine eve koşa koşa gelir annesine; ”Anne, anne! Öğretmen okulda alfabeyi öğretti. Herkes d'ye kadar öğrendi, ben ise z’ye kadar öğrendim. Laz olduğum için mi?" der. Annesi : ”Evet yavrum Laz olduğun için.” Temel artik yerinde duramaz. Ertesi gün okuldan acayip mutlu bir şekilde gelir ve annesine; "Anne, anne! Bugün öğretmen okuldaki arkadaşlarımla boylarımızı karsılaştırdı. Herkesinki 90-100 cm, benimki 170 cm Laz olduğum için mi?" der. Annesi : “Hayır, yavrum, onlar 7 yaşında sen ise 17 yaşında olduğun için.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gün eczane gidip balık yemi olup olmadığını sormuş. Adam buranın eczane olduğunu, balıkçıya gitmesini söylemiş. Temel bir sonraki gün yine gelir ve aynı cevabı alır. Üç, beş… Gün derken,eczanecinin en sonunda kafası atar ve Temel’i kovalar. Ertesi gün bir bakar ki eczanenin önünde koskocaman tabela asılı. Tabelada;“Balık yemi kalmadı!”,yazıyor. Bu tabelayı gören Temel eczaneye girip:”Balık yemi ne zaman gelecek?”
________________________________________O Kadar Çok Var Ki… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ________________________________________Balık
Temel ile Dursun bir gün sen mi büyük balık tutarsın ben mi diye iddiaya girer. Başlamışlar tekneyle açılmaya. Dursun bir balık tutar ki kocaman. Temel:”Allah’um bu Dursununkinden daha büyük tutayum, balığı fakire vereceğum!” der. Az sonra Temel’in oltasına koskocam bir balık takılır. Temel : “Hiç bu balık fakire verulir mi?” Bir anda olta koparak balık kaçar! Temel: Allah’um sende hiç şakadan anlamiyorsun… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün sihirbazın biri küçük çocuğun burnundan demir paralar çıkarmış.Gösteri bitince çocuk eve dönmüş.Annesi niçin burnunun kanadığını sorunca:” Yolda gelirken içinde başka kaldı mı diye kontrol ettim.”
Hamallık Okullar tatil olunca babası çocuğun evdeki yaramazlığına dayanamaz; hamallığa çırak olarak verir. Çocuk her gün işten bitmiş tükenmiş halde geliyormuş. Babası bir gün, çocuğunun ne iş yaptığını öğrenmek için takip eder. Bir bakar ki eşeğe bile yüklenmeyecek yükü çocuğuna yüklemişler. Hemen çocuğuna yardım ederek: --“Oğlum ben bunu taşıyamam deseydin ya ustana?” Çocuk:”Dedim ama…” Babası:”Ne aması…” Çocuk:”Taşıyamayacağını bende biliyorum. Yolda yardım etmek için kerizin biri çıkar dedi” |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun kahvehanede otururken Dursun’un anlına sinek konar. Temel:”Ha uşağum, hiç kıpırdama!”der.
Dursun da put gibi durur. O arada temel belindeki tabancasını çıkarıp, Dursun’un anlındaki sineğe ateş eder. Sinek ve Dursun ölür. Temeli hemen yakalarlar, hâkim karşına çıkarırlar. Hâkim: --Neden sineği vurdun? Temel: --İkide bir kafama konup duriyordi. Hâkim: --Bu yaptığın adil mi? Bak arkadaşını da vurdun! Temel: --Adil olmaz mı sayın hâkimim. Bir onlardan bir bizden… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sirke
Bir gün Nasrettin Hocanın komşusu kırk yıllık sirke arıyormuş. Nasrettin Hocaya:”Hocam sende kırk yıllık sirke var mı ?” Hoca: --Var ama veremem! Eğer ona buna dağıtsaydım kırk yıllık sirke kalırımıydı! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Hitler
Almanya’ya turist olarak gelen İngiliz, Fransız ve Yahudi’yi askerler tarafından yakalanarak Hitlerin karşısına çıkarılır. Hitler: --“Size soru soracağım. Bilirseniz serbest kalacaksınız!” İngiliz’e sormuş: --Titanik kaç yılında battı? İngiliz hemen cevap vermiş:”1912…” Fransız’a sormuş: --Titanikte kaç kişi öldü? Fransız hemen cevap verir:”1050…” Hitler Yahudi’ye dönerek:”Say bakalım isimlerini...” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|