![]() |
![]() |
#2721 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak
olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Galatasaraylı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerbahçeli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Beşiktaşlıya gelince Kral, "Bak Beşiktaşlı sana acıdım. Bu yıl ligde durumunuz kötü, teknik direktörlerden çok çektiniz ... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Beşiktaşlı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri, "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Beşiktaşlı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerli'yi sırtıma bağlayın!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yapmak için ihale
açar.İhaleye İngiltere'den ,Amerika'dan ,Japonya'dan ve Türkiye'den de Temel'in firması olmak üzere birer firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. İngiliz firması: -Biz iki taraftan da eş zamalı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz.Tünller arasında maksimum 1 metre fark olur.30 metre enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz,derler. Amerikan firması: -Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz maksimum 50 cm fark olur,der. Japon firması: -Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz.Maksimum 20 cm fark olur,der. Sıra bizim Temel'e gelir. Temel: -Valla biz de iki taraftan kazmaya başlarız.Ortada buluştuk buluştuk,buluşamadık iki tüneliniz olur,der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak
olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Galatasaraylı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerbahçeli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Beşiktaşlıya gelince Kral, "Bak Beşiktaşlı sana acıdım. Bu yıl ligde durumunuz kötü, teknik direktörlerden çok çektiniz ... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Beşiktaşlı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri, "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Beşiktaşlı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerli'yi sırtıma bağlayın!" vaayyyy, güzel fıkra.. ben zaten beşiktaşlıları oldum olası severim.. biz dostuz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Üç kadin arkadas bir kaza sonucu ayni anda hayatlarini kaybedip
cennete giderler.Cennetin kapisinda onlari karsilayan melek : "Bizim burada uymaniz gereken tek kural var.. O da ördeklere dikkat edin sakin üstlerine basmayin" der. Sonra kapi açilir üç kadin cennete girerler.Gerçekten de etrafta ördek doludur. Üstlerine basmamak adeta imkansizdir.Dikkat etmesine ragmen kadinlardan biri kazayla bir ördegin üstüne basar.Hemen Cebrail belirir.Yaninda son derece çirkin bir adam vardir.Kadini kolundan adama kelepçeler ve "Ördegin üstüne basmanin cezasi olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak yasayacaksin" der. Ikinci gün kadinlardan biri yine kazayla bir ördegin üstüne basar ve Cebrail aninda yaninda çok çirkin bir adamla gelip onlari kadina ceza olarak birbirlerine kelepçeler. Üçüncü kadinin gözü bu olaylardan çok korkar.Digerlerinin akibetine ugramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip yasamamak için her attigi adima acayip dikkat etmeye baslar.Aradan aylar geçer ve hiçbir ördegin üstüne basmaz. Derken bir gün Cebrail belirir.Bu kez yaninda boylu poslu inanilmaz derecede yakisikli bir adam vardir.Cebrail hiçbir sey söylemeden yakisikli adamla kadini kelepçeler ve yine birsey söylemeden çeker gider. Kadin artik mutluluktan uçmaktadir. O güne kadar gördügü en yakisikli adamla kelepçelenmistir. Adama döner ve "Ben acaba ne yaptim da sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayi hak ettim" der. Adam surati asik bir sekilde cevap verir. "Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir ördegin üstüne bastim" der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel torununa savas hikayelerini anlatiyormus.
"Savasta düsmanlar etrafimizi sardi.. Bizi esir aldilar.. Komutanlari bize dedi ki "simdi iki seçeneginiz var: Ya simdi burada ölürsünüz, ya da burada hepinizi yatirip bigüzel tecavüz ederiz.... Torun hemen merakla sormus, "Peki sonra ne oldu dede?" Temel bir an duraksamis!! "Hepimizi öldürdüler.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Agir bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor. Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor "Tek yasam sansi var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz, tabi masraflar
hastanin ailesine ait."Aile, saskin, yorgun, çaresiz... Aralarindan biri "Peki ama fiat nedir diyor ?" Degisir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanirsak, 200 euro kadin beyni kullanirsak. Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalisirlar. Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar. Ama aralarindan biri merakini yenemez, peki doktor bu fiat farkinin nedeni nedir diye sorar. Cerrah gülümser. "Eh tabi, ayni arabalar gibi, kadin beyinleri ucuz oluyorr akillarini çok kullandiklari için. Kullanilmis akil, kullanilmis beyin. Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba gibi pahali oluyor." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Anne ve yavru deve tembel tembel yemeklerini yerken birden yavru
anneye donmus ve : Sana bir sey sorabilir miyim, anne? Elbette yavrum sor. Anne, bizim niye horgucumuz var? Anne gururla: Bu horguclerde biz su biriktiririz yavrum ve bu sayede colde herhangi birisinden cok daha uzun sure susuz dayanabiliriz. Peki Anne, bizim bacaklarimiz niye bu kadar uzun ve ayaklarimiz yuvarlak? Evladim der anne deve biraz daha gururlanarak Bu sayede biz colun kumlarinda herkesten daha rahat ve daha hizli hareket edebiliriz. Bunu da anladim, peki, kirpiklerimiz niye boyle uzun, bazen gorusumu bile bozuyorlar. Hayatim onlar gozlerimizi colun kumlarindan korur, gozumuze kum kacmaz.... Anladim, horguclerimiz colde daha uzun dayanabilmemiz icin su depolar. Bacaklarimiz uzun ve boylece colde daha hizli ve rahat hareket edebiliriz, kirpiklerimiz gozlerimizi colun kumlarindan korur... Anlayamadigim sey o zaman bu allahin cezasi hayvanat bahcesinde ne isimiz var? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Uc mahkum cezaevi yolundadir. Her birine, hapiste gecirecekleri gunler
icin bir esya getirilmesine izin verilmistir. Otobuste, biri digerine doner ve sorar: - Eeee sen ne getirdin ? Diger mahkum bir boya kutusu cikarir ve bununla her seyi boyayabilecegini soyler. Ikinci mahkum bir deste iskambil kagidi çikarir. "Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kagit oyunu oynayabilirim." Ucuncu mahkuma merakla sorarlar: - Sen ne getirdin ? Adi Temel olan ucuncu mahkum bir kutu cikarir ve gulerek: - Bu orkidleri getirdim. der. Diger iki mahkumun kafasi karismistir. Merakla sorarlar: "Bunlarla ne yapabilirsin ki?" Temel siritir ve elindeki kutuyu gostererek, - Kutuda yazdigina gore, bunlarla ata binebilir, Yuzmeye gidebilir, hatta paten kayabilirmisim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() SOSYAL adalett......
Bundan bir kac on yil önce genç bir Türk isadami Güney Afrika'da is gezisinde. Her sey umdugundan daha basarili ve çabuk gelismis. Sözlesme bile imzalanmis. Dönüsüne tam bir gün var. Büyük sinemalardan birinin önünden geçerken dikkatini "Ghandi" filmi çekiyor. Hani su bol Oscar'li uzun film. Hemen taksiden iniyor ve dogru gisenin önündeki kuyruga. Insanlar tuhaf tuhaf, bakiyorlar genç isadamina: - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, nereden anladiniz? - Burada beyazlar kuyruga girmezler, onlar dogrudan giseye gider biletlerini oradan alirlar. Adam biraz mahçup, tüm kuyrugu geçip gidiyor giseye. Evet... beyazlar için ayri bir pencere: -Iyi günler efendim, bir koltuk rica ediyorum, arkadan ve ortadan lütfen. Gisedeki kiz saskin: - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, nereden anladiniz? - Burada beyazlar, koltukta degil, balkonda otururlar. - Peki bir balkon lütfen. Adamcagiz, balkonda filmi seyretmeye devam eder etmesine de, Güney Afrika'da bizim sinemalar gibi "Frigo buz, Frigo buz" uzun uzun aralar yok ki; . Etraf karanlik, herkes filmi izliyor, dayanamaz ve ayaga kalkmaya karar verir. Tam kalkacak, yandaki sorar: - Nereye beyfendi? - Hiiç... Tuvalete.. - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, ama nereden anladiniz? - Burada beyazlar, tuvalete gitmez ki, balkondan asagi iseyiverirler. Adam iyiden iyiye saskin, tek güvendigi etraftaki karanlik. balkonun korkuluklarina dayanir ve tam çisini ederken, asagidan bir zenci seslenir: - Heeey yabanciii...!!! Adam iyiden iyiye saskin, karanlikta ve sadece çisinden tanindigi için ürkmüs... asagidaki devam eder: - Insan sadece birinin kafasina etmez ki, söyle bir serpistirir. Bu memlekette sosyal adalet var, sosyal adalet!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() **Kucuk oglan huysuz, annesine soruyor: Erotik ne demek? Anne öfkeyle:
Bana aptalca seyler sorma ben 9 cocugu buyutmekten yabancı dil ogrenmeye fırsat mı bulabildim.. **Amca bey ortaokul ogrencisi iki yegenini ziyarete gidiyor. Ikiside ellerindeki kitaplara dalmislar. Birine soruyor: Buyuyunce ne olcaksın? Gururla cevap veriyor: Fizikci. Diger yegenine soruyor, seks dergisine dalmis vaziyette: Ben sadece buyumek istiyorum. **Ogretmen bayan soruyor: Leylekler yaz sonunda neden Afrikaya ucarlar? On sıralardan biri: Cunku Afrikalı zenciler de cocuk sahibi olmak ister. **Anne, babasıyla birlikte sinemadan donen cocuğa soruyor: Film nasıldı begendin mi? Cocuk: Evet cok hostu. En hosuda yanındaki kadının babama tokat atmasıydı. **Şirkette iki bayan yakışıklı memur hakkında konuşuyorlar.Biri: Kesin bekar. Digeri: Nerden biliyorsun? Cevap: Ise her sabah baska yonden geliyor. **Kasiyer kız uzgun, cazibesini kaybettigini dusunuyor. Arkadası nedenini soruyor. Cevap: Erkek musteriler paranın ustunu sayıyorlar artık. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|