![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zorla kendini sevdirmeye teşvikten…
Sözlerle sataşmaktan Bakışlarla tâcizden Bitmeyen serkeşlikten Gülüşlerle sürekli tahrik, Hayal öldürtmeye azmettirmekten Gizli gizli süzmekten Yüreğimi insafsızca ezmekten Yalnız diz bağlarımı değil Gönül bağlarımı da çözmekten Canımdan bezdirmekten Daha sayamayacağım bir çok gizli açık sebepten Tutuklanmanı istiyorum senin! Anla ne olur anla! Korkuyorum işte sevmekten! Suç ortağım ol benim!? Konuşmama ya da konuşup Bütün gerçekleri bir bir açıklama hakkını tanıyorum sana!? Sakladığın her gerçek aleyhine delil olabileceği gibi söyleyeceğin her doğru hafifletici sebep yerine geçebilir Dilersen anlat bana! Eğer bildiklerini Açıklamamakta inat edersen!? Sır saklama hakkını kendine istinat edersen!? Sevdâ yasalarının Bana tanıdığı yetkiye dayanarak.. Bütün hislerimin oy birliğiyle verdiği karar göre!? -İnan içim yanarak! Affedilmez cürümünden cürümünün sabit görülmesinden dolayı -Böylesi belki işin kolayı!? Seni ilk ve son celsede gönül mahpushanemin sevgisiz, şefkatsiz zindanına Mahşere kadar Müebbet mahkum olarak karar verdim koymaya! Sen duy, başkaları duymaya! Hakkında verdiğim bu âdil karara(!?) Uymaya özen göster! Uğrama başka zarara!? Uğraş; susuzluğunu gidermeye acıkmayacak şekilde doymaya! Dikkat et! gönlüm yanına Başka mahkum koymaya! 04.04.1997
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|