![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() dayanamam
Ayrılık günü düştü peşime hüzün Ve bırakmadı kaç yıl boyu Boylu boyunca uzandım yanına Ama bana dönük değildi yüzün Aldanıp sana bekledim geçen güzü Ve bırakmadım kaç yıl boyu Zaman dolunca geldiysem yanına Sebep sana o gün verdiğim sözüm Dön diye yalvarırken Düştü elimden gururum Son diye dilenirken Geçti önümden bitanem Yine dolacaksa gözlerim Sensiz olsun dilerim Eritir yaşlar kalbimi Dayanamaz buna yüreğim Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Bırakma yalnız beni Ağlayalım beraber Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Söylemeliyim gerçeği Ağlayalım beraber |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() uçan zaman
Ben taptıkça o hepten kaçar gider Küçücük dertleri dev yapar küser İşte böyle bir aşık canından bezer Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider Niye canım yansın niye Yarım mı kalsın birinde Sarılırım bırakmam yuvaya dönse Seni buralarda bir özleyen var Kalp denilen yerinde yeller eser Seni buralarda bir bekleyen var Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter Bugünü ılıksa yarını soğuk eser Çiçek bile bazen toprağına küser Unutma geri gelmez eskiyen saatler |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KAPISI AÇIK KALP
bazen kapısını açık unutursun kalbinin, ama oturacak yer bulamaz aşk, soğuk girer, rüzgar içine işler, ne kapıyı kapatırsın ne de misafir ağırlarsın... haklısın hastalık bulaşmasın! o zaman ört kapılarını aşkı da lanetle, bir adımla sana hasret kalmayayım, yoruldum, ben de üşüyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() içimde büyüttüğüm
bir garip sevgi şimdilerde içimde büyüttüğüm, derin, anlaşılmaz ve gizli başkalarından... kendime, sana... heyecanım uzun zamandır böylesine büyük garip! özlememim böyle umarsız, sabırsız,korkusuz ne özlediğini bilmeden garip! düşüncelerim derin mi derin! sakin ama mütemadiyen senle... hayal, arzu, heyecan, aşk sensin... yıllardır tanıyor gibi kalbim seni, yıllardır sevmiş sanki seni de ayrılıktan şimdi ağlamaklı garip, iki dost gibi oluşumuz konuşurken, çocuk gibi gülüşlerimiz içtenlikle öylesine tatlı ki, uzun uzun bakışlardaki ve o şarkılardaki anlam beni sana çağırdı hep! bakışlarına,sesine,içtenliğine aşık oldum, annene sevgine aşık oldum ben, sevginin güzelliğine aşık oldum, ben senin aşkından bihaber sana aşık oldum şımarıkça! |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YaĞmurlu Havada AŞk
DiŞarida Bİnlerce YaĞmur Tanesİ Hepsİ İÇ İÇe Hepsİ NeŞelİ Bİr Benİm Burada Tek Basima Nedense Bİrden Askim Geldİ Aklima YaĞmurlar CaĞiriyor Benİ Nerdesİn Geldİm İŞte Ama Dertlİyİm Bİrde Senİ ÇaĞiriyo O Arada Gelsene Hadİ ÖzlÜyorum Leyla Bİr Bulut Gelİyor Yarene KoŞar Gİbİ Yaren İse Onu Bekletmeye Nİyetlİ Bİr Sesle İnletİyorum Yerİ GÖĞÜ Birakin AÇin Sevenlerİn ÖnÜnÜ!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK DEDİĞİN
Aşk dediğin, gülü dikeniyle avuçlamaktır Aşk dediğin, sevdiğini adam gibi sevmektir Aşk dediğin, sevdiğini aldatan kalbe bir kurşun sıkmaktır Aşk dediğin *******i sensiz uyuyamamaktır Aşk dediğin gülüm iki günlük heves değildir Aşk dediğin, bir ömür boyu sürer Aşk dediğin, sensizliğine dayanamamaktır Aşk dediğin, seni sensiz de yaşamaktır Aşk dediğin, ilk görüşte kalbini kaptırmaktır Aşk dediğin, gözyaşlarının yağan yağmura karıştığı *******dir Aşk dediğin, gecenin sessizliğine inat '' seni seviyoruuuum!!!'' diye haykırabilmektir Kısacası aşkmutluluğumuzun baş harfleridir işte aşk budur GÜLÜMÇ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENİN ESERİN
Karanlığı yaran o aydınlık yüzün Beni hiç bırakmayan bu acı hüzün Seni hiç bıkmadan düşündüğüm her gün Bilki senin aşkının eseridir Seni gördüğüm o ilk gün Kalbin yerinden fırladığı o gün Beni benden alan o tatlı gülüşün Bilki senin aşkının eseridir Aşkı sende bulduğum o an *******i uyuyamadığım her an Kalbimin döktüğü her damla kan Bilki senin aşkının eseridir |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemem
Alacaksa zaman seni elimden Dünyamda başkası olsun istemem Bir tek bakışına ömür veririm Gözlerin yaşlarla dolsun istemem Zamanla anlarsın, anlarsan beni; Görürsün hem nasıl sevmişim seni Hayali de olsa veda buseni Gönderme arkamda kalsın istemem Lokman Hekim gelip ilacım verse Namerdim istersem sensizlik varsa Azrail bahçenden içeri girse Saçının telini alsın istemem Kader Serdarî ’yi düşürmüş yere Bir kez değil inan, belki bin kere İntiharım olur göz göre göre Sevdandan, sevdaya salsın istemem |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdalarım Var Benim
Gözlerime böyle bakma ne olur Senden gizli sevdalarım var benim Aşkınla içime akma ne olur Senden gizli sevdalarım var benim Bin türlü derdim var deli başımda Her gün zehir içtim inan aşımda Ölürsem görürsün mezar taşımda Senden gizli sevdalarım var benim Susuz bir çöl idim, sel olup gittim Ocakta kor idim kül olup gittim Bir sevda uğruna del’ olup gittim Senden gizli sevdalarım var benim Gönlünde bir ateş yakar giderim Kimbilir, sevginden bıkar giderim Belki de kalbini yıkar giderim Senden gizli sevdalarım var benim Güllerin dalında bülbüller öter Bendeki sevdalar ölümden beter Bu garip aşığa bir gurbet yeter Senden gizli sevdalarım var benim Vuslatlar, hicranlar hepsi gözümde Sevdalar sır olmuş benim özümde Uğraşma duramam belki sözümde Senden gizli sevdalarım var benim Bir ceylan sevmişim dağlara kaçmış Dertler kucağını hep bana açmış Sevda yollarında yürümek güçmüş Senden gizli sevdalarım var benim |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ceylen Gözlüm
Güzel gözlerle bakan ceylanımsın Yüreğimin içindesin canımsın Damarlarımda dolanan kanımsın Seni çok seviyorum ceylan gözlüm Bakışınla yaktın kül ettin beni Gönülden sevdim inan ki ben seni Azat etmede öldür bu köleni Seni çok seviyorum ceylan gözlüm Sevelim bir edelim gönülleri Birlikte geçirelim şu günleri Yarim ol yaşayalım ömürleri Seni çok seviyorum ceylan gözlüm Bizim de bir sıcak yuvamız olsun İçi hep güzellik ve neşe dolsun Sensiz açan çiçek istemem solsun Seni çok seviyorum ceylan gözlüm Gönül bahçemde menekşesin gülsün Dağlarımda mis kokulu sümbülsün Sensiz olacaksa İsmail ölsün Seni çok seviyorum ceylan gözlüm |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|