![]() |
|
|
#211 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Aşk Bitmez
Sevdim seni bir kere, Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Çiçek, Senin İçin
Doruktan senin için kopardım bu çiçeği O sarp bayırdan hani, suya iner eteği Kartalın bildiği yalnız ve yaklaşabildiği Sessizce seprilmişti kayanın çatlağında. Gölgeler yıkıyordu burnun sağrılarını Açıkça görüyordum: bir yengi alanında Nasıl kızıl ve parlak bir utku anıtı Olanca görkemiyle bir anda kurulursa İşte tıpkı öylece Güneşin gömülüp gittiği yerde gece Bulutlardan bir tak yapıyordu kendine. Yelkenliler bir bir erirken uzakta Birkaç çatı eğimli bir vadinin dibinde Parlayıp görünmekten ürker gibiydi sanki. Sevdiğim, senin için kopardım bu çiçeği! Evet, rengi uçuk ve koku yok tacında Çünkü kökü dağların bu çetin yamacında Yalnız su yosununun acı tuzunu içmiş. Dedim ki: garip çiçek, şu tepenin üstünden Bulutların, yosunun ve teknenin gittiği Uçsuz bucaksızlığa yolcu olmalıydın sen. Git öyleyse bir kalbin Herşyeden daha derin uçurumunda dağıl Başka bir acun olan o göğüste sol artık Göğün seni sular için yarttığı besbelli Ben'se Sevda'ya adadım işte seni! Rüzgar birbirine katıyordu suları; Yavaş yavaş silinen Belirsiz bir ışık kalmıştı yalnız günden Ah! nasıl acılıydım ve nasıl da derinden! .. Düşler içindeydim ve kapkaranlık Gece Sonsuz titreyişlerle doluyordu içime. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Gece
Mumyaladığım düşlerimin sargıları parçalandı bu gece yarım kalmış aşkım tamamlanmamış şarkılarım kanadı bu gece örselenmiş yüreğim kabuk bağlamış miladım kanadı bu gece bir kez daha ölüp bir kez daha dirildim bu gece kanım pıhtılaştı damarlarımda donup kaldım bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü anılarım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece sıcacık dostça ve buruk bir gülüştü bu gece boğazımdaki hıçkırıkları boğarak barikatlar kurdum aşkımıza bu gece yine yeni bir yalnızlık keşfettik bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece yine zehir zemberek bir keder düştü yüreğime o ağladı ben ağladım ona uydum ağladım bu gece aşkın tarihine yasak sevdalara hüzün bulaştı bu gece sözler sustu gözler ve dokunuşlar konuştu bu gece söz yalandı yanıtı olmayan sorular sustu kanayan yürekler konuştu bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü miladım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Herşey Yapilabilir
Bir Beyaz Kağitla. Uçak örneğin Uçurtma Mesela, Altina Konabilir Bir Ayaği ötekilerden Kisa Olduğu Için Sallanan Bir Masanin, Veya şiir Yazilabilir Süresi ötekilerden Kisa Bir ömür üzerine. Bir Beyaz Kağida Her şey Yazilabilir Senin Dişinda. Güzelliğine Benzetme Bulmak Zor. Sen Iyisimi Sana Benzemeye çalişan Herşeyden Bir Gülden,bir Ilk Bir Sonbahardan Sor Belki Tabiattadir çaresi Senin Bir çiçeğe Bu Kadar Benzemenin Ve Benim Bilinci Nasirli Bir Bahçivan çaresizliğim. Anlarim Bitkiden Ama Anlatamam Toprağin Güneşle Konuşmasini Sana çok Benzeyen Bir çiçek Yoluyla. Sen Bana Işik Ver Yeter Bende Filiz çok. Köklerim Içimde Gizlidir, Gelen Giden Açan Soran Bere Budak Yok. Bir şiir Istersin Içinde Benzetmeler Olan, Kusura Bakma Sevgilim Heybemde Sana Benzeyecek Kadar Güzel Birşey Yok |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk mı Bende,Ben mi Aşktayım
Ben mi bu güzelliklerin içindeyim, Yoksa bu güzellikler mi saklı bende? Ben mi abartıyorum, Yoksa sen gideli yaşam var mı bende? Sen gideli yaşam var mı bu bedende? Sevmek iyi hoşta, Ayrı düşmek üzüyor insanı.. Daha doğrusu kahrediyor,mahvediyor.. Belki de alışmak vazgeçilmez olan Ayrılık ondan bu kadar acı belki de Sevmek iyi hoşta, Ayrı düşmek öldürüyor insanı, Kahrediyor... Mahvediyor... Bir sabah çıkagel, Kurtar beni bu ikilemden.. Sarıl bana,öyle sarıl ki, Ayıramasın ölüm,bu canı bu bedenden.. Sensiz yaşamak öyle zor ki gülüm, Ölmek bile en hafif zulüm.. Ayrılığın acısı hala saklı yüreğimde Haydi gel güzel kız,haydi gel.. Bekliyorum evimizin sen kokan köşesinde... |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk mı Bu
( ben kim miyim ,yemene gidip oradan geri dönmiyenlerdenim...) düş kırıklığına uğratsanda düşlerimi mazi avuçlarımızdan tartışılmadan taşsada sonbahar geldi , sen hep baharsın güllerle gel beni özlüyor musun özlemin katil hasretin cinayet gözlerinde fail-i meçhul gibiyim öldürdün beni kefensiz kapında yatıyorum beni görüyor musun yaranamadım ne yaptıysam asla sana beddua etmem sözlerimde dilimde yanık yemen türküsü oldun beni duyuyor musun |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Nedir?
Ne okunur, ne yazılır... Aşk öyle bir hitaptır ki! Ne silinir, ne kazılır... Aşk öyle bir kitaptır ki! Ölüleri diriltir aşk! Dirileri delirtir aşk! Düşmesin bir taş yüreğe... Yavaş yavaş eritir aşk! Derttir, derman bildirmez aşk! Çektirir de öldürmez aşk! Hasret ile örülürse... Ağlatır da güldürmez aşk! Bâzen bir gözde bakış aşk! Bâzen bir sözde yakış aşk! Bâzen bir gülüş, edâdır... Bâzen bir gizli akış aşk! Öyle bir kitaptır ki Aşk! Çok yazılır...Çok okunur... Sihirli hitaptır ki aşk! Acemilere dokunur... |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Oku
Sevgiyle,muhabbetle günler geçiyor Gözlerin gözlerimden hiç ayrılmıyor Neşeyle,mutlulukla aylar geçiyor Dizlerin dizlerimden hiç ayrılmıyor. Rüyada gibiyim sanki bir cennette Hayat ne güzelmiş seninle birlikte Ayrılmayalım dünyada, ahirette Var mı ki senin gibisi bu alemde. Sonunda aradığım aşkı buldum ben Tam da gönlüme göre sevgilisin sen Sözlerin damladır sevda denizinden Aşk oku ile vurdun tam on ikiden. Hayalimdeki aşka kavuştum senle Artık hep sen varsın benim yüreğimde Kalbim hızla çarpıyor seni görünce Hayat bir başka güzel seni sevince. |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Şairi
Acılar vardır, bir de çaresizlikler Ne zaman başladıysa benim öyküm Yürüdük, kimbilir kaç yıl beraber Bir yanımda aşk, bir yanımda ölüm Durup durup kirlendim yaşadıkça Aşktı beni yıkayan, Arıtan su Dünyamı saran bir uçtan bir uca Hep o bir gün sevememek korkusu Ben kalbimi o taşlarda biledim Bütün pisliklerini yeryüzünün Kazıdım hançerimle yeniledim Son dakikasında bile ömrümün Ben Tanrıdan başka bir şey istemem Her sevgiye açık olsun pencerem |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Sarhoşu
Senden başkasını görmüyorum Bana kör diyorlar Saatlerce kapından kapından ayrılmıyorum Sen dilencisin diyorlar Dağlara, taşlara "seni seviyorum"diye haykırıyorum Her yere adını yazıyorum Sen delisin diyorlar Ne derlerse desinler Her şeyi söylesinler Yeter ki bilsinler ben aşk sarhoşuyum. Sevdiğim razıyım bir ömür boyu aşk sarhoşu olmaya Yeter ki sende razı ol ömrünü bana adamaya Bir ömür boyu aşk sarhoşu olmaya. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|