![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YÜreĞiM
Ben seni bu kadar nasıl sevdim. Kahretsin senin gibisine gönül verdim. İçimi yakan sevgini bir kenara atıp. Nefretle doldurmaya karar verdim. Acılar biraz olsun yüreğimi terk edin. Bende biraz olsun yüreğimin sesini dinleyim. Ben onun yüzünden değil ,sizin yüzünüzden bu haldeyim. Ne olur biraz gidinde gözlerimdeki yaş din |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hayallerim
yine dalıp gittin derinlere bu sefer hiç gelmemecesine giden senmiydin yoksa hayallerimmi bilemedim hangi denizde batmıştı benim gemilerim yoksa onlarda hayallerimmiydi peki ya sen hayalmiydin yoksa gerçek mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BU ŞEHİR GİBİ
ki bu şehir biraz daha sarı ellerini arıyor kayıp bir ışığın sesi ki bu şehir biraz daha çirkin gözlerini arıyor bende ki aynalar... dilim lal,tüm şiirler hantallaşmış anlamında bu kederin,bu cinayetin ki bu şehir biraz daha koyu karanlık gece yalnızlık oluyor yokluğunun heybetinde.. ki bu şehir biraz daha garip bu gece düşüyor dudağıma yağmurdan serinlik ölüm gibi kurtuluş olmaz diyor bu şair ki mlüm biraz daha güzel,bu asi yokluğunda.. vardım en düşman bakışların sevdasına gözlerimde çocukluğumun halka halka tebessümleri ki bu şehir varmıyor gölgen boyu yollara heryer sen olmuşsun,ki bu şehri kadar çekilmezsin şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Sevgi ( akrostiş )
Sevgi dolu yüreğimi, Eline verdim senindir diye. Lakin değişen ne oldu anlayamadım. Canımdın damarımda akan kanımdın En güzel tanımdın yaşanacak nasıl oldu ben mi yanıldım? |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BAĞBAN İLE GONCA
Öylece duruyor, Köşesinde dalında. Sessiz ve narin, Boynu bükük bir gonca. Hem edalı hem nazlı Hem de utangaç bir gonca. Bakıyorum bakıyor. Elimi uzatıyorum, Kaçıyor uzanınca. Sanıyor ki kırılacak Biri yaprağına dokunsa. Belli ki bir hoyrat Girmiş gül bahçesine, İncitmiş goncanın Dalını,yaprağını. Ama bilmezmi ki Goncadan bağ anlar,bağban anlar. Bırak ta olayım bağbanın. Bırak ta olayım dalına em, Yaprağına merhem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÜŞLERİMİN DÜŞÜ
Düşlerime düşen güzel, Sendin *******ce. Yüzünü görmeden sevdiğim, Sendin senelerce. Saçların,müebbet ömrümün Altından parmaklığı. Gözlerin,zindan gönlümün Yegane parlaklığı. Kaşların,gerilmiş yaya benzer. Attığı ok kirpiklerin, Bağrımı deler. Ecelim olsan da Beklerim seni. İstersen al gönlümü Götür benden beni. Gelde içelim Aşkın zehir şerbetini. İçermiş gibi Kutsal zemzemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Deme Bana
Yeri yurdu kaybeder çıkarsın dağlara Saatler sene olur beklersin yollarda Matemle boğulursun kahır deryasında Sakın düşünmeden elveda deme bana Sabır taşına döner büsbütün bedenin Resimlerimi tutamaz titrer ellerin Gece gündüz ağlamaktan kurur gözlerin Sakın düşünmeden elveda deme bana Yaşadığımız her mutluluğu ararsın Güne kederle yatar kederle kalkarsın Gözün kimseyi görmez beni sayıklarsın Sakın düşünmeden elveda deme bana |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamın Türküsü
sevdamın türküsü dağlar garip karanlığa ağlar mazlumlar ki düşe bağlar şafak vakti doğsun güneş yoksul yiyor yavan aşı hep bağrına basar taşı içimde var aşk ateşi şafak vakti doğsun güneş Yusuf’um hatıra bende kalsın bu muhtıra sende türkü türkü hep en önde şafak vakti doğsun güneş Yusuf Ter 08.06.2006 Saat 22:33 İsviçre |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() karanlikta AĞlarim
Sensİz KaldiĞim Anlarda, Hayalİmdekİ GÖzlerİnde BulamadiĞim Zaman Senİ DÜŞÜnÜrÜm Senİ, Karanlikta AĞlarim Kirik Bİr Kalpten BaŞka Ne Biraktim Sana İstememİŞtİm BÖyle Olsun, YÜzÜne BaktiĞimda Anladim O Ana İsyan Edİp, Karanlikta AĞladim, Belkİ Anlar Duygularimi Sevgİnden BaŞka Bİr Şey İstemİyorum Derİm, Sorarim Bİraz DÜŞÜnÜr, Tamam AŞkim Der , Sevİnİrİm, HÜzÜnlenİp Karanlikta AĞlarim Aci Çeksem Ne Yazar, Benİm AŞkim Var TaŞiyamam Bazen Sevdamin AĞirliĞini Ayakta Durmakta Zorlanirim, Yikilirim, Gİdİp Karanlikta AĞlarim Anlatirim, Sevgİden AŞktan SÖylerİm Tamam AŞkim Der Senİ Sevİyorum Der Sorarim, GÖzlerİne DoĞru SÖylÜyor Der Bende Senİ Sevİyorum Derken Karanlikta AĞlarim, GÖrmesİn İstemem AĞladiĞimi, GÖzyaŞlarimi Onun İÇİn AkittiĞimi BİrgÜn Gerİ İstersem Veremez, ÜzÜlÜrÜm Gİderİm Bİr KÖŞeye Karanlikta AĞlarim, |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖzyaŞi
AyriliĞin Acisi ÇÖktÜ İÇİme İkİ Damla YaŞ Akti GÖzlerİmden Senİn İÇİn HİÇ BÖyle AĞlamamiŞtim, Hasretİne DayanamayacaĞim, O İkİ Damla GÖz YaŞinin Kiymetİnİ Bİl Bu GÖzyaŞlari Senİn İÇİn Akti, Bundan Sonrada Akacak Ama Ne Olur Benİ Çok Sev, SensİzlİĞe Dayanamam, Yikilirim AŞki TatmiŞken YaŞarken ÖlÜrÜm Ne Olur Benİ Çok Sev, Helal Etmem Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm İkİ Damla YaŞi, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|