![]() |
![]() |
#831 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HEP ACELE ACELE
Yıllar var yaşıyoruz Hep acele acele Durmadan koşuyoruz Bak acele acele İşin bekler acele Eşin bekler acele Dostun bekler acele Ne kaldı ki ecele Ne ömürler tükettik Ne umutlar yitirdik Ne dostları kaybettik Hep acele acele |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PARA DEYİNCE
Dünya pazarını dolaştım durdum Dikenler gül oldu para deyince Yıllanmış nefretler bir anda bitti Ateşler kül oldu para deyince Ortada ne engel ne yollar kaldı Ne aşılmaz dağlar ne çöller kaldı Öfkenin yerini alkışlar aldı Düşmanlar dost oldu para deyince Bir eski masalmış şeref itibar Böyle bir dünyada ne işe yarar Gördüm ki herşeyin bir fiatı var Krallar kul oldu para deyince |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BANA BUNU YAPMAYACAKTIN
Bana bunu yapmayacaktın Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek ki sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin... Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hancerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Nasıl kirlettin o tertemiz aşkımızı? Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirlimiydi senin denizlerin? İşte ellerimde Suç ortağı bir sinema bileti Bir pastahane köşesi Bir tiyatro gişesi. Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için Oraya gömerdim kalbimi... Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kan kırmızısı yağmurları yağdırmayacaktın *******ime Kanatlarını kırmayacaktın hatıralarımın Çıldırtmayacaktın Artık adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehirini Bilmiyorum, Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini... Unutma ki Yasaklanmış kitaplarım gibisin artık bana Bundan böyle Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve Sarılmam yasak sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen Vurdun Da Ben ölmedim Mi?
yokluğunda Ne Ateşleri Hasretinle Yaktimda Bir Seni Yakamadim, Beni Yaktiğin Gibi çölde Su, Maphusta Gün, Oruçta Ekmek Gibi Bekledim Seni Sense Araya Korkular Koydun... şimdi Nerdesin Diye Sorma Sen çağirdin Da Ben Gelmedim Mi? Sen Varken Darilmazdim çiçeksiz Baharlara, Yağmurlu Havalara... Bu Kasvetli Akşamlara Sen Varken Bakip Içlenmezdim Tren Istasyonlarina Otobüs Duraklarina... Sen Varken Ayriliklara Ağlamazdim... Yikilmazdim Biten Sevdalarin Ardindan Gidenlere Kizmazdim Kalanlara Acimazdim... Sen Varken Böyle üşümezdim-titemezdim Masumdum, çocuklar Gibi Böyle Delirmezdim-küfertmezdim... Hele ölmeyi Hiç Düşünmezdim. şimdi Soruyorum Sana Adi Sevdaysa Bu Cehennemin Sen Yaktinda Ben Yanmadim Mi? şimdi Ufukta Kaybolduğun Yere Bakip Bildiğin Bütün Uykusuz şiirleri Söylüyorum Gözlerim Islak -kirpiklerim Islak Niye Ağliyorsun Diye Sakin Sorma Sen Istedin De Ben Gülmedim Mi? Biliyorsun Bütün Acilarina "yeşil Işiklar" Yaktim Olmadi Bütün Korkularina "arka çiktim" Olmadi Dağlara Merdiven Dayadim Olmadi. Sevdim Olmadi- Yandim Olmadi-taptim Olmadi Artik Benden Pes Bu Aşkin Biletini Istediğin Gibi Kes Nasilsa Gidiyorsun Biliyorum Git... Ama Ardinda Ağlayan çift Göz Paramparça Bir Yürek Ve Yikilmiş Bir Dağ Görmek Istemiyorsan çek Silahini Daya Sirtima Titrersem Namerdim... Sen Vurdun Da Ben ölmedim Mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BENİMDİN
Bu gece dokunsalar ağlayacağım Bu gece gidiyorsun çıldıracağım Bu gece bütün kadehleri kıracağım Bu gece ahh bu gece Benimdin ben hep öyle bilmiştim seni Benimdin ölesiye sevmiştin seni Benimdin canım kadar can gibi Benimdin Hani benimdin? Bu gece bağrıma taş basacağım Bu gece sen konuş ben susacağım Bu gece yüreğimde |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AĞLADIM
Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım. Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! .. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım. Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ADINI HASRET KOYDUM
Adını hasret koydum Geleceğin yok senin Gittiğin o yerlerden Döneceğin yok senin Toprak oldum yolunda Neler çektim uğrunda Pişman ettin sonuda Bileceğin yok senin Ümit olsun içime Işık olsan geceme Yağmur olsan bahçeme Yağacağın yok senin. Ağıt yaksam dilime Roman yazsam halime Ellerini elime Vereceğin yok senin Vazgeçtim artık senden Söyle ne gelir elden Ayrılığı gönülden Sileceğin yok senin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILIKLARIN ŞAİRİ
Ben ayrılıkların şairi Yalnızların ozanıyım Sen masallar okurken daha Ben acıların yazanıyım... Haklısın aramızda dağlar denizler var Haklısın aramızda uçurumlar Senin sevdaların üç günlük masal Benim sevdalarım Allahıma kadar... "Elma şekeri mi sandın aşkı Ne şiirin şiir ne şarkın şarkı Hele bir kırılsın feleğin çarkı İşte ben o zaman görürüm seni" Hala "Tahta masalara" yazıyorsam adını "Aşk kitaplarında" arıyorsam tarifi aşkın "Kahır mektuplarında" yeniden buluyorsam seni Ve "ıslak mendillere" siliyorsam gözyaşlarımı "Eyvahlar" çekiyorsam her biten aşkın ardından " Bana sor ayrılığı- yalnızlığı bana sor" diye haykırıyorsam Ve "sabahçı kahvelerinde" bir çay gibi demliyorsam hasretini Ve "inadına " özlüyorsam o "çaykarası" gözlerini Bu benim ilk aldanışım değil Bu benim son yıkılışım değil Bırak bu sahte gözyaşlarını Üzülme "benim için üzülme" Üzülme bu son için üzülme Ben yeterim kendime... Varsında bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde Varsında her gece bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim Varsında bir daha değmesin ellerime ellerin Asla pişman değilim... Hatırla bir adam diyordun hatırla Ömür boyu sevsin beni ömür boyu İşte o deli İşte o çılgın İşte "o adam benim" Çünkü ben "Aşkı ölümsüz bilenlerdenim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gözlerin Kal Diyor
bu Nasil Ayrilik Bu Nasil Veda Gözlerin Kal Diyor Dudaklarin Git Bakişin Anahtar Gözlerin Kilit Ellerin Aç Diyor Dudaklarin Git Ayrilik Dönüşü Olmayan Nehir Yalnizlik Yikilmiş Bomboş şehir Kaç Sevda Kül Oldu Böyle Kimbilir Gözyaşin Kal Diyor Dudaklarin Git Gidersem Bir Daha Dönmeyeceğim Kalirsam Kalbime Yenileceğim çözemedim Seni Delireceğim Gözlerin Kal Diyor Dudaklarin Git Duvardan Insin Mi Resimlerimiz Yabanci Olsun Mu Isimlerimiz Ya O Deli Dolu *******imiz Anilar Kal Diyor Dudaklarin Git Bu Romanda Biter Belki Birazdan Ne Aşklar Yikildi Gururdan Nazdan Ağliyor Besteler Yine Hicazdan şarkilar Kal Diyor Dudaklarin Git |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ALLAH KAHRETSİN
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin!... Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen, kaşları sen, Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa Bir tokat yedim senin yüzünden Allah kahretsin!.. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten ölüceğim Umurunda mı senin? Kimbilir hangi cehenmem desin? Allah kahretsin!... Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin!... İşte böyle sevda benimkisi Bu zamanda bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlara bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa Allah kahretsin!... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|