![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2079
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Onlara göstereceğim F.Bahçe�nin golcüsü Semih, Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu�na çattı: 16 / 04 / 2008 06:43 �Bana �İlk 11�de verimli olamıyor� diyorlar. Bunlar istatistiklere bile bakmıyor. İlk 11�de başladığım 16 maçta 11 gol attım. Bakalım son 4 hafta yapacaklarıma ne diyecekler?� TURKCELL Süper Lig�de şampiyonluk yarışını, ezeli rakibi G.Saray�ın averajla üstünde lider olarak sürdüren F.Bahçe�de en fazla tartışılan konu, golcü sorunu. Ankaraspor maçında Kezman�ın kaçırdığı penaltı ve ilk 11�de sahaya çıkan Semih�in gol atamaması, medyanın usta kalemleri tarafından ağır eleştirildi. Bazı yazarlar Semih�in ilk 11�de oynatılmasının hatalı olduğunu, golcü oyuncunun ikinci yarılarda oyuna girdiğinde daha çok yararlı olduğunu savundu. Ancak Semih�in bu görüşlere itirazı var. Sarı-lacivertli futbolcu, takım arkadaşlarına içini dökerken, özellikle usta yazarlar Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu�na tepki gösterdi. �BİR TÜRLÜ YARANAMIYORUM� SEMİH arkadaşları ile bu konuda konuşurken şunları söyledi: �Ligdeki son maçta herkese, en başta da Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu�na ne olduğumu göstereceğim. Gol atıyorum, attırıyorum. Elimden geleni sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Gol krallığında öndeyim ama nedense Uluç ve Toroğlu�na yaranamıyorum. Son 4 maçta atacağım gollerle nasıl bir golcü olduğumu göstereceğim. Atacağım o gollerden sonra bakalım ne diyecekler? Artık boğazıma dayandı. Tırnağımla kazıyarak buralara geldim. Hakkımı vermek yerine vurun abalıya yapılıp yine eleştirilen ben oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.� �GOLÜM DE VAR, ASİSTİM DE� �BUNLAR şimdiye kadar yaptıklarıma bile bakmıyorlar� diyen Semih sözlerini şöyle sürdürdü: �Sonradan girince daha etkili oluyormuşum. İstatistiklere baksalar görecekler. İlk 11�de oynadığım 16 maçta 11 gol atmışım. Geriye kalan 3 golü sonradan girdiğimde atmışım. Arasındaki farkı göremiyorlar herhalde. Ayrıca Alex�le ilk 11 başladığımız maçlarda 4 asist yapmışım. 11�de başlamadığım maçlarda 2 asist yapmışım. Bunları görmek yerine eleştiri yapmak daha kolaylarına gidiyor. Bunları araştırsalar gerçeği görecekler ama işlerine gelmiyor. Son 4 maçta elimden geleni yapıp hem Uluç ve Toroğlu gibi yorumculara cevap vereceğim, hem de atacağım gollerle takımımın şampiyon olmasını sağlayacağım.� vatan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|