![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Aşkı Öğrendim
Ne zaman döneceksin yolun beklirem Artık dayanmıyorum sen bir az yaklaş Ayrılık yordu beni günün eklirem Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. Gönlümde özel bir yer ayırdım sana Gözlerim güldürmeden boyattın kana Safa sür uzaklarda kimeden cana Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. Aklımda gönlümdesin hiç sensiz kalmam Mazarıma götürüp aşkını salmam Sen ortağım olmadan başkasın almam Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Anlattım
Aşkım anlattım mecnun dalana, Nasihet olsun aşık olana, Gönlümü götür çare bulana, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. Aşkım anlattım sen nazlı yara, Gönlüm dayanmaz bu ahu zara, Nesip olaydın ben bahtı kara, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. Aşkım anlattım bağda güllere, Sevdamız destan düştük dillere, Şayet gidersem uzak yollara, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımız
Uzaklaş benden Allah aşkına Halimiz döndü garip şaşkına Kader bağladı aşkım aşkına Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Yazıktı sevgil uzak kalağın Genç yaşımızda game dalağın Bu ayrılığa çare bulağın Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Birden vuruldum ela gözüne Gönlüm çırpınır baksam yüzüne Güzelim uyma eller sözüne Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Yeter naz etme gücüm kalmadı Doğru sevenler yarın salmadı Acep ben sevdim nesip olmadı Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımız Bitmesin
Sevdemizin ömrü uzun böyle erken bitmesin Yar verdiğim emkleri nankör olma itmesin Gömülmesin topraklara gidenlerden gitmesin Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! Söz vermiştik hayat boyu aşkımızda kalağın Bu dünyada kef safaya her ikimiz dalağın Bir birmize sadık olup yaşıyıp ya öleğın Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! Ara bozan çok zalimce girdi bizim araya Hasret çektim derde düştüm gör açılan yaraya Sensiz kaldım yana yana sen aldandın saraya Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkına Çırpan Gönlüm
Gönlüm söz eler geçer Bağrımı deler geçer Küsülme yar gönlümden Bilmesen neler geçer. Gözlerim yarda kaldı Ağladı zarda kaldı Aramızda kitap var Yeminin nerde kaldı. Gözünü daldirdin yar Bakandam kaldırdın yar Aşkına çırpan gönlüm Ne zalim öldürdün yar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ata Yurdum Kifri
Söz verdiniz birleşmeye Ata yurdu Kifri’ nizde Göçe hayır yerleşmeye Ata yurdu Kifri’nizde. Bizim ocak selam söyler Siz Kifir’ de olanlara Hep mutluluk ona diler Kifri ‘mizde kalanlara. Yardımcısız düşen dosta Tarih boyu bu bellidir İş başında sizler usta İnanmaya o, dellidir. Yalan yoktur sözünüzde Türkçülüktür öz işiniz Dava iman özünüzde Millet salmaz hiç peşiniz. (Esat) Yazdı tarih için Tanımayan yoktur sizi Gönlün ezdi tarih için Unutmayın anın bizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aynada Geçmiş
Zaman aynasında durup konuştum, Geçmişle görüştüm sorup tartıştım, Bir an dalıp güldüm, bir an vuruştum, Bir ses duydum dedi: Yüreklere dol, Gönül tellerinde sazlar gibi ol. Anla geçmişini, bil geldiğini, Boş yere harcama, tüm bildiğini, Hatırla anında, ne olduğunu, Kendin unutmadan gururunu sal, Kulaklar okşayan sözler gibi. Dinlemezsin atan, öğütün eğer, Kaybedersin dostum saygıyla değer, Günler baltasıyla başını döğer, Sevin dostluğa, gönülden aç kol, Ziyaret edilen gözler gibi ol. Dedelerden aldın, bu yüce şanı, Tarih yaprakların oku bir tanı, Vatan korumaya döktüler kanı, Yollar aydın eden, dostlarını bil, Parlayan ışıklı, yüzler gibi ol. Çoklar milletinin yolunu bekler, Bilimle beyniniz marifet ekler, Başarmadan alma sırtına yükler, Belini salmayan yürek yanan bul, Çökülüp kırılmaz, dizler gibi ol, Para her şey değil, insanlık ara, Dem günde yıkılan dostuna yara, Hayın olanların yüzünü kara, Dilekler bir olsun yüz bilek bir kol, Parlat geleceğin bizler gibi ol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Oldu
Bahar oldu sürü çıktı çöllere Aşık bülbül kondu gonca güllere Ardınca yar koştum bitmez yollara Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. Bahar oldu yeşillendi dağ dere Vurğun oldum hilal kaşlı dilbere Sana geldim dertlerime bül çare Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. Bahar oldu kuşlar uçar dalından Gözüm duymaz yanağının alından Tadmadım yar dudağının balından Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bak Kadere
Ölüm ayırmadan bir buluşalım Uzaktı yolumuz gel görüşelim Neden kader koymaz biz kavuşalım? Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. Gel inadı burak şeytana uyma Hoş günler yaşalım zor güne koyma Yaram bitevlendi yeniden oyma Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. Aşkımız kutsaldır bozma özünü Kirletme o nazük ayna yüzünü Sana anlatmıştım aşkın düzünü Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bakılmaz - Gazel
Boy çınar yüzün benli gözün ceylan kiprik ok Vay çatılmış kaşlara hüsnüne de bakılmaz. Naz eyleme ne olur aklım gönlümü aldın Yüz güzel tuzak kursa kalp onlara takılmaz. Saç uzun yere değer zülfün kalbımı yoklar Sevda sarayın bende hiç kimsele yıkılmaz. Sözün şeker kaşın yay kalmadı bende taket İnan yandığım gibi kimse böyle yakılmaz. Yüz benden kaç uzak dur bin bir kapıda saklan Hayalın beni salmaz senle yürek sıkılmaz. (Esat) etme şikayet başına bela açma Sen sevdin sen beğendin bu sevdadan bıkılmaz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|