![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Bayram Günü
Ne mutlu bayram geldi, Kalplere neşe saldı, Gam cefanı unuttuk, Her kes keyfine daldı. Erbil'de bayram hoştur, Düşmanlık sonu boştur, Kardeşçe mutluluktan, Gönüller sevgi coştur. Küsülenler barışır, Dost dostuna kavuşur, Ezelden efendilik, He bizlere yakışır. Tophane, Tekiye, Saray, Karşında Teyrava say, Sabah nemazdan sonra, Başlar bizde yeni ay. Küçük, büyük bezenir, Süslenip te düzenir, Evde bayram gününde, Sohbetimiz uzanır. Baba bayramlık böler, Nene, bacılar güler, Bir yetim güldürüncek, Gönül sevinçten dolar. Aşıklar çıkar çöle, Sarmaşıllar kol kola, Yar yara kavuşunca, Rebi mübarek ola. Bayramnız kutlu olsun, Günler umutlu olsun, Gönlüne gam yükleme, Yüzünüz mutlu olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bayramını Kutlarken
Daldıkça gözlerine gönlüme sevinç saçar Hasretli günlerimden konuşma artık yeter Ümide bağlı gönlüm mutluluk kapsın açar Çile yıkmaz insanı güçlü kal oda biter. Gönlüm senin vurgunu anıların ne mutlu Her güneş doğuşunda kavuşmaya umutlu Gel canan bayramlaşak bayramın olsun kutlu Yürek çırpıntılarım gülüşlerinle atar. Kavuşmak arzuları içimde çile boğar Benim sevde dünyamda günde bin umut doğar Bakışın toplar bulut susuz gönlüme yağar Çevrende olan güneş dünyama ışık katar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bed dua
Yalvarma önümde kabahetin çok Ben seni aff etsem allah aff etmez Hep yıktın yaktırdın yüz aklığın yok Ben seni aff etsem allah aff etmez. Sevdim yüreğimden vuruldum sana Sen benden kaçarken sürüldüm sana Naz edip ardınca yoruldum sana Ben seni aff etsem allah aff etmez. Zanetme ölürken göke uçarsın Her ne dikipsin onu biçersin Bana çektirdiğin kendin çekersin Ben seni aff etsem allah aff etmez. Elim duadadır erken bişersin Kendin anlayıpta kötü yaşarsın Ben gibi sevdaya bir gün düşersin Ben seni aff etsem allah aff etmez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bekledim
Koyma gözlerim yolunda kalsın Kalbım istiri muradın alsın Geceyle gündüz hep sana dalsın Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. Gidip söz verdin birde dönmeye Kalbımı okşa salma yanmaya Kuştan kanat aldım size konmaya Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. Bekledim seni haddinnen fazla Öldürdün beni inan yar nazla Beni kandırdın o, şirin sözle Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Beklerim
Birde ayrılmam severim candan Seni terk etmem yolun beklerim Hayat ortağım bağlandık kandan Seni unutmam yolun beklerim. Bütün sevenler muradın aldı Sevmek umudu bizlerde kaldı Benim oluncan bahtımız güldü Seni unutmam yolun beklerim. Çok kara günler sensiz çekmişim Gam defterini çoktan bükmüşüm Sevda bağında bir gül dikmişim Seni unutmam yolun beklerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyiş
Bütün seven yolu bekler, Kervan gelsin yar içinde, Güçleniyor doğru ekler, Bizler sayak nar içinde. Bahçemizde solmaz güller, Güzel öter hep bülbüller, Bağımızdan kestik seller, Türlü türlü bar içinde. İman dolu yüreğimiz, Bükülemez bileğimiz, Babagürgür dileğimiz, Arsalanlar var içinde. Zaman Dalıp hep bizlere, Sağırız boş laf sözlere, Gönlü temiz bak yüzlere, Kardan beyaz kar içinde. Duyguların yakut inci, Sizden öğrendik sevinci, Hocasınız biz öğrenci, Adımız er,er içinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Neyim?
İnsanlığı hep severim Güzellerden Çekinirim, Varlığıda hiç sevmerim Ondan gelir Hep firtına. İçim, aklım Güzel olsun. Yaşam rolunu Görenler beni Bilsinler İki iki dört eder Dört dört yükselir Milyonları aşar İnsan diye Bir birine Saygı değer duyar Bende Onlardan birsiyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ölürken
Ben ölmeden Bana söylediler Ölürken iki melek Gelip... Sana soracaklar! Ben onlardan Korkamam. Birinciye söylerim: Kalbi temiz bir aşık insanım İkinci meleğe: Meysiz bir serhoşum Komuya da götürseler Sadece Dudaklarım yakılacak Çünkü Ben Öpüş delisiyim Bu benim suçum değil Tanrı öyle Yaratmış... Beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ve Sen
Senin için... Gönlüm çırpar Gizlilerim........ Sana açar. Yanlızlıkta Yüzlerden de olsam bile Senden başkasını gözüm göremez. Tek yoldaşsın....... sır dostumsun Başımda olan ağırlıkları Sana aşkar edip Hemen Şaşarsın En derin... En içli..... En etkili.... Ve güzel Sözcüklerle Ağ yaprakları, Not defterimde siyahlarsın Gönlümden çıkan anda |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Beterim
Yaşam sensiz tadı yok sana bağlı her şetim Bezmi şarap kurandak sakımsın hem de meyim Dünyamı aydın eden güneş ile ayımsın Seviyorum delice billah senden beterim. Sanma beni mutluyum her an hasret çekerim Sevdamızın bağında mutlu bir gül dikerim Hayat ortağım yoktur inan sevgil bekarım Seviyorum delice billah senden beterim. Kalbımın çırpıntısı seni görende atar Baş koysam dizin üste gözlerim rahat yatar Kavuşmağın benimle hayata hoş renk katar Seviyorum delice billah senden beterim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|