![]() |
|
|
#211 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
*.-*.-*.-*.-*.-Çetin Bir Hesap*.-*.-*.-*.-*.-
Parası olan neden unutur Allah'ı Bakimi sanırlar şöhreti şanı Anlayın artık fakiride aynı zenginide aynı Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde....! Zekat veriyor olsak aç kalan olurmu? Tutsak düşenin elinden bu bize zormu? Ölene bunun hesapları sence sorulmuyormu? Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde...! Fakir bir yana dursun zengin neden çalıyor Çaldıkca azıyorlar gözleri doymuyor Açın kulaklarınızı beni neden kimse duymuyor Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde....! Kalbiniz körmü oldu neden bakmazsınız? Git gide neden müslümüna saldırmaktasınız? Emir büyük yerden,Allah'tan korkmazmısınız? Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde....! Ayıp değildir çalışmak dünyaya Helal yoldan rızkını arasana Çalışırken ahireti unutma Allah aşkına Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde....! Ölüm sıradan gelmesin Ahmet Mehmet demiyorum ben Ne olur ne kaybedersin, yaşarken toprak altına girsen Kıpırdayın yeterki Allah verir istersen Çetin bir hesap, bizi bekler kabirde....! Onur Şevik
|
|
|
|
#212 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
*.-*.-*.-*.-*.-Değildi Yalan*.-*.-*.-*.-*.-
El değmemiş ve daha önce Kurulmamış bir hayaldir hayallerim. Seni sevmek ilktir ve ulaşabileceği En maksimum noktadadır sevgim.. Yalanlarım hikaye, Gerçeklerim gözyaşlarımdır. Senden ayrı kalmak Yaşanılabilecek en büyük acıdır... Utanırım ben sensiz Erkek gezermi aşksız Aşk değildirki aşk Nasıl kalırım ben yalnız.. İtiraf ediyorum değildi yalan Seni aşktan öte sevdim buna inan Sen serin, sen sıcak, sen mesut Ben hep yarım kalan, ben hep yanan. Anla artık! seni sevdiğim Değildi yalan.....! Onur Şevik
|
|
|
|
#213 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Deli Sevdam*.-*.-*.-*.-*.-
Soğuk düştü diye tüylerime Ben seni unutamadım deli sevdam, İki büklüm olupta büzüşünce Aklıma sen geliyorsun deli sevdam.. Yağmur yağınca herkez kaçışıyorken Ben yürüdüm üzerine deli sevdam, Yağmur iliğime işleyince sen oldum Ben olamadım deli sevdam... Odamda asılı resmini görenler soruyor Gizlemiyorum aşkımı deli sevdam, Gelmeyeceğini biliyor olsam bile Seni beklemek kanun oldu bana deli sevdam.. Varlığına hiç inanmadım Hayalin bile hayal deli sevdam Her gece uyurken niyet ediyorum Seni görmeyi diliyorum deli sevdam... Bahar geldi dediler çıldırdım Sen gelmedin diye deli sevdam Ya birde sen gelirsen kaldıramam diye Dönme diye dua ettim deli sevdam... Sindirdim içime seni sensiz yaşamayı Hor görme beni deli sevdam Bana aşkı anlatmaya kalkanları Boğdum bu denizde deli sevdam.. Aşk anlatılmaz yaşanır diye Benim için aşk sendin diye Onlar seni ne bilir diye sustum Bu aşka leke sürdürmedim deli sevdam.. Ben seni unutmadım Unutmayacağım deli sevdam........... Onur Şevik
|
|
|
|
#214 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Deniz Yüreğim*.-*.-*.-*.-*.-
Deniz yüreğim yüzülmek içindir Herkez yüzebilir, Herkez teknesiye gezintiye çıkabilir Ve herkez Serinlemek için girebilir ama İçime pisleyen olursa, Çöpünüzü atarsanız üstüme, Yasak bir balık avında görürsem sizi İşte o zaman Dalgalarımı yüzünüze öyle bir çarparım ki Mavide boğulursunuz....! Onur Şevik
|
|
|
|
#215 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Deryam*.-*.-*.-*.-*.-
Aşk zordur belki ama imkansız asla değildir Aşktan geri adım atan kesinlikle benden değildir İsteyince kalpten, çile aşığa şerbet gibidir Sevene dağlar yol açmasada Aşık yol almayı bilmeli deryam...! Akşam soğuk geçer bu yerde Yalnızlık üstüme çöker olmadığın yerde Isıtmıyor ateş ama iyiki yüreğin var yüreğimde Güneş dünyamıza doğmasada Aşık yaşamayı bilmeli deryam Aşktan geri adım atmayalım. Olurmu deryam.....! Onur Şevik
|
|
|
|
#216 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Düşemem Toprağa*.-*.-*.-*.-*.-
Dünya verselerde vermem vallahi Dünyamı verdim ben, severken seni Olsada dünyam ızdırap ateşi, Su dökselerde dönmem, dönemem geri..! Git! sana dur demeyeceğim dememde Kime dedimki! istesemde istemesemde Gökyüzü üzerime dalga dalga çöksede Düşemem toprağa, düşemem şimdi....! Denizin kalbindeki kaya ne yapmışki denize Bende olsam bir tutam kaya yararmı işinize Dokunmayın! sürmeyin elinizi üzerime Karalar bağlamam, bağlayamam şimdi....! Onur Şevik
|
|
|
|
#217 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Düşlerim Var*.-*.-*.-*.-*.-
Uykusuz kalmak var her gece Düşünmek var dalmak var geçmişe Ağlamak var gizlice şiirlerimde her hece Yirmi kez uyusamda Yirmibirkez uyanmak var her gece.... Sabahı bekliyor olmak var Bir anlık düşte ne gördüm demek var Düşlerden bir imparatorluk kurmak var Yirmi kez imparatorluk kursamda Yirmi bir kez imparatorluk yıkmak var her gece...! Onur Şevik
|
|
|
|
#218 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Elikanlı Mahkumlar*.-*.-*.-*.-*.-
Zindandan uzanır sana bu ellerim, Yasak aşktan müebbet yemişim. Varsın olsun, buda geçer elbet Nede olsa, Yırtmışım bir kere İstanbul'un kalbini..! Umutlarımı denize dökmüşüm. Gelen olta atmış, giden olta atmış......! Alın sizin olsun hayallerim dedim ama Hayallerim çoktan çalınmış zaten, Zindan adam yüreğimi pas etmiş Zindan adamlığımı adamlıktan etmiş, Zindan herşeyimi,varımı yoğumu toğrağa dökmüş, Gelen olta atmış, giden olta atmış...! Elikanlı mahkumlar neşter vurmuşlar derime İçimde neyim varsa sökmüş götürmüşler el altından, Bir ben kalmışım, birde tuhaf bir sızı bırakmışlar Koparmışlar pas tutmuş sevdamı arzularımdan Pazara işporta tezgahına dökmüşler Gelen olta atmış, giden olta atmış..........! Onur Şevik
|
|
|
|
#219 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Emin Olmak*.-*.-*.-*.-*.-
Emin olmak, Şüphe duymamak demektir! Emin olmak, Kendinden emin olmak demektir! Sen bana diyorsun ki! Neyden emin olmak istiyorsun? Güzel bir soru... Ben kendimden emin olmak istiyorum. Ben karşımdakinin bir duvar olmadığına, Ben insanın insanlığına Ben senin varlığına emin olmak istiyorum..! Belki Senden emin olmak ifade değildir, Belki Senden emin olmak gereksizdir ama Ben kendimden emin olmazsam Senin bir güzelliğin zaten kalmaz...! Sen bu şiirleri gözlerinle okumaya devam edersen Yüreğimin haykırışını yüreğinle dinlemezsen, Beni hala anlamayıp, Ne diyor bu dersen Şiir yazmanında bir güzelliği kalmaz! Deniz kadar seviliyorsan,denizim diyorsan, Ne şekilde olursa olsun yüzenlere kızmayacaksın.. Eğerki değilim diyorsan bırak git yurdumu...! Yüzmeyince denizin bir serinliği kalmaz, Boşuna kenarda gizli saklı kalmayacaksın...! (gurbet5550) bu şiir sana bilmem anlatabildimmi? Onur Şevik
|
|
|
|
#220 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Engelleyemezsiniz*.-*.-*.-*.-*.-
Güneşi görmeyen, Güneşi gizlemeye çalışanlar var içimizde, Kendileri görmüyorlar ya Bizim görmemizi sindiremiyor alçaklar! Gözlerimi kapasanız ne yazar, Güneşi saklanasanız kime ne yapar, Siz benim yüreğimi kör edemezsiniz Siz bizim görmemizi engelleyemezsiniz! Yaşayın ulan durmayın yaşayın İstediğiniz kadar, saklayabildiğiniz kadar saklayın Yapabildiğiniz ne varsa yapmaktan geri kalmayın Siz bizim dünyamızı yıkarsınız fakat Ahiretmize karışamazsınız, karışamayacaksınız! Sindiremiyorsunuz değilmi,yiğit olmamız kızdırıyor sizi Alın bari alın, dünyamı, varlığımı, evimizi Kör gözlerinizle göremezsinizki zaten bizi Siz bizi burada cayır cayır yakarsınız fakat Bizi cehennem ateşine atamazsınız, atamayacaksınız! Size diyorum kulakları sağır yüreği körler Yiyip içip yatan, uyuyan nankörler Ah ulan Hak'kı görmeyen *********ler Siz bizi ayrı koyarsınız bizden fakat Bizi Hak'tan ayıramazsınız, ayıramayacaksınız! Onur Şevik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|