![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vazgeçemeyeceksin
Vazgeçemeyeceksin Biliyorsun... Gidip te döndüğün taştan yollar ker**** evlerden geçiyor adımların sayılı... Hem tanıdık o köşebaşları her adımda aşk savaşları.. Gel-gitlerde bulmuştum hatırlar mısın Dalgalıydın, umutsuzdun, umutluydun! Kararsızdın! Kendi hesaplarına göre, haksızdın! Vazgeçemiyordun. Hep dünden farksızdın! Her gidişin, gelişine işaretti Her gelişin, hüzünlere emanet. Her sevişin, ağlamaklı ve titrek, Sonuç: Hep kendinden, hep kendinden nefret... Vazgeçemeyecektin Biliyordun Sonsuz güçlüklerde hep kendini sınıyordun... Teselli mi? SIRILSIKLAM HÜZÜN İÇİNDEYKEN DAHA BİR İÇTEN SARIYORDUN; o halde bile, vazgeçemiyecektin, biliyordun! Fatih Gökler
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ve ok yaydan çıkar
. . . . . . . . . . ayrılık saati gelir / gong çalmaz bilirsin olacakları, hissedersin bir zaman dilimi, yaşadığından farklı esir alır seni, saymaya başlarsın: bir sen, bir ben, neyi ayıracaksın.. seni bir kenara koysan beni bulamam beni ayırsan sensiz duramam... . . . . . . . . . . Fatih Gökler
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurpençe!
Şiir Şi'r Şir Şirpençe! Vurpençe! Masumiyet karakterindir Refleksindir Vurpençe! Hakimiyet kimlerindir Delili sözlerindir Vurpençe! En karanlık gece sakinliğindir Sabrındır, derinliğindir Vurpençe! Şiirce! ... Şiir Şi'r Şir Şirpençe! Vurpençe! Fatih Gökler
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya
Ya beni azad et, Ya kalbimi ellerinle tut.. Ya sen de özle, yan; Ya da tümüyle unut.. Fatih Gökler
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur Yağmalıydı!
/Hemen başla yazmaya, hiç bekleme.. İnleyen nağmeleri yaz bir kez daha. Tarihin tekerrüründe hata kimindi? Kuralların mı? Kuralları anlamadan aşmaya çalıştın.. Mücadelen kime idi? Ne içindi? Kabullenememen ne için? Nereye kadar bu ayak bağı: Ne bir adım ileri, ne bir adım geri./ Hayalimde kuru yapraklar var Aksiliğe bak ki suya dökülmekteler İmgeler gözyaşlarına yenik düştüler /İmgeleri düşünmek ayrı bir cesaret! Şimdilik bulanık bir su birikintisi yeterli! / Aslında yağmur olmalıydı biryerlerde Sığınmalıydım ona Okşamalıydı saçımı Yağmur yüzüme yağmalıydı Sonra gözüme Avuçlarıma yağmur dolmalıydı Manzara o an donmalıydı! Gezmeliydim tüm sakin koyları Kendimi, ararken bulmalıydım... Ağlamamalıydım! Yağmur yağmalıydı! Fatih Gökler
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnız Köşe, Kırık Nağme
Dedi ki: Beni anlama bugün. Hatta ağlama nolur.. Hasret mektubundan bir dizeyim şu an. Sıla yağmurundan bir damla.. Onu sonsuza dek göndererek, sonsuza dek kafama çaktım, ne kazandım! Hatırladıkça dudaklarımı ısırdım.. Isırdıkça hatırladım! Yalnız köşeler bana kalsın. Kırık bir nağme, çalsın, çalsın, çalsın... Fatih Gökler
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yan Çizersem
/İstikameti olmayanın yanında dostları da olmaz Gönül öldü mü, çoraklaştı mı, yaşamasının önemi kalmaz.../ Yan çizersem anla beni! İşte o zaman tanı Yaşa bende şüphelerini... Yan çizersem yanmadığımı bil! Gül bitir gönlünde dostum, gül Gül gülsün yüreğinde... Yan çizersem gör sen beni... Ama göremezsin! Çünkü ne hatam olursa olsun düzeltecek bir sebep bulursun... Yan çizersem ağla bana Bu şefkat yakışır sana Gözleri billur! Yan çizersem yan bana... Fatih Gökler
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yapabilir miydin?
şiirden resime köprüler vardı aynaya baksan görürdün belki de göremezdin resimden heykele atkılar vardı körebe olsan bilirdin belki de bilemezdin heykelden hatta hatlar vardı dört nala koşan atlar gibi yeleleri şişkin, koşsan yetişirdin belki de yetişemezdin hattan ebruya simli rüya dudak payı yakındın, yakılırdın belki de yakılamazdın şiirden insana yollar vardı... ... ... Akdenizce Siirler Yazilar Fatih Gökler
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yapma Böyle
deniz oldum, bilmedin... memleket memleket dolaştım acı gördüm, güz gördüm, ağlayamadım neler olmuş ahvaline, baktım dağın taşın gülmelerin nerede, hasretin mi gözyaşın deniz oldum, yüreğim yürek mi dersin gitsem uzaklara, bulut olsam ne dersin /uzak, çok uzakta olmak varmış belki o zaman çiğ olur düşermişim yanağına o zaman çiğdem olur beklermişim uzakta olmak varmış o zaman beklenirmişim/ bir yürüyüşle yürüseydim göz önünde ellerim bağlı gözlerim açık bir de türkü olsa yüreğimde sesim boğuk,, sözü gözlerimde! bilemedim.. bilemedim,, deniz oldum gözlerinde güneş oldum battım işte *******inde... /...yapma böyle.../ * Devamı: Yapma Böyle (Cevap) Fatih Gökler
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yapma Böyle (Cevap)
ne denizler gördüm, hepsi dün ne fırtınalarla yoldaş oldum, arkadaş ne sahiller dolaştım elde dürbün! yüreğim dalgalarla sırdaş.. küçücüktüm, kocaman yüreğim vardı sevda dolu bir çiçeğe gülümserdim, bilirdim yolum sevgi yolu ne gam hatıra düşerdi, ne de kederdi bunun sonu.. sözlerim dolaştı, sadede gelemedim bir perde indi hislerimi söyleyemedim küçücüktüm, baktım büyümüşüm ayrılıkmış adı, önceleri bilemedim /ayrılıklar gergef gibi işlemiş ruhunu kilim gibi dokunmuş, desen desen örülmüş bir yudum su diye inlerken halsiz dermansız en son, gölgelerde tereddütlü görülmüş/ uzak dur uzatmalı beklentim uzak dur bekleyenim uzak dur uzaklar paklar beni, yakınlık yakar uzak dur denizim, sahilim uzak dur sitem değil, göz ucu, gönül ucu, anlarsın uzaklık göreceli, buram buram yanarsın.. /bildim bildim yüreğim! bildim gönül direğim bildim söyleyemem ben uzak eyleyemem ben/ ... yapma böyle... * Bkz. Yapma Böyle (1) Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|