![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anılır
Anılır Geleceğin özlemiyle yürüdük Bayrak gibi gençler darda sallanır Karanlığı aydınlatan mum idik Altarnatif varlığımız anılır Kötü niyet cehaletin yoludur Kan davası intikamı doludur Karanlık yılların karakoludur Darağacında üç fidanım bulunur Bu katiller aramız da yaşıyor Eli titremeyen küstahlaşıyor Deniz yusuf inan bayraklaşıyor Hukukun üstün de vijdan bulunur Yanıtlar aradık tüm sorumuza Sorumluluk yüklemiştik omuza Türkülerle bir yol olduk sonsuza Dost şeref im sorular da bulunur 06-5-2006 dost seref Şerafettin Muş
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlamak benimde hakkım Olacak
Anlamak benimde hakkım Olacak Dünyalı olmanın gururu bende Elbette eyriğle doğrum olacak Sorgulamak yorumlamak hak bende Anlamak benimde hakkım olacak Kendimi aşarak çevremi görmek Duyarlılık insanlaşmak diyerek Doğayı anlamak bir varlık demek Yanlışlar doğrular farklı olacak Düşünen üreten yaşayanlarız Sosyal varlıklara saygı duyarız Töreyle gelenekle bizler yaşarız Yaşamda soruyla cevap olacak Örnek değerlere biz saygı duyduk Düşündük konuştuk çözümler olduk İnsanız sevgiyi insanda bulduk Amaç insanlığa hizmet olacak İnsan bir sevgidir sevgiyle yanmış Yalan deyil gerçek aslolan canmış Yaşamı başarmış kendini aşmış Bilen bilmeyenin yolu olacak Kaygı yüklü soruların nedeni İnsani bir yaşam sorgular beni DOST ŞEREF im yargılarsam ben beni İsimsiz bir nefer diyen olacak 27-11-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatacağım
yaşam sadece ekmek mi dersin neyi kime nasıl anlatacağım yüreğim kabedir görmek istersin sana neyi nasıl anlatacağım sevdam ile sana ses verebilsem yosunlu su olsam haz verebilsem sonbahar dan sonra yaz vere bilsem seni sana nasıl anlatacağım 17-02-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlayış
Anlayış hoş görü saygı ve sevgiyle el ele tutarak birlilte çıktığnız bu mutluluk yolculuğunuz da paylaşacağınız tüm güzellikler adına mutluluklar diliyorum 15-04-2006 Dost seref Şerafettin Muş
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlayışı olmayana ne deyim
Anlayışı olmayana ne deyim Şarabın tadında bir yaşam gerek Beceremiyorsa ona ne deyim Damak tadı olanlarda haz gerek Anlayışı olmayana ne deyim Bu çağda bu kafa fazla değil mi Kerametin sırrı sazda deyil mi Hoş görü anlayış özde deyil mi Daha büyümemiş toya ne deyim Damağın hazıdır bir bardak şarap Bu dünyayı biz mi eyledik harap Orta çağın artığıdır bu bayat Damağı tad almıyorsa ne deyim Yaşam bir sofradır tuzu da sensin Dört mevsim içinde güzüde sensin Bizim DOST ŞEREF in özüde sensin Mayası bozuksa kime ne deyim 19-11-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlıyor
Anlıyor Ahlakı değeri hiçe sayanlar Vurgundan talandan şerden anlıyor Kültürel gücümü kanla boğanlar Uygarlık deyince neyi anlıyor Ahlaksal hukuksal gücüm kırıldı Eğitilmiş insan gücüm vuruldu Bilime bilgeye ceza verildi A deyince ahlaksızlık anlıyor Şerefim onurum toprağım terim Tarihi kitaplar kutsal değerim Demokrasi anlayışım her şeyim İ deyince onlar infaz anlıyor Hoyratlıklar kabalıklar fakatlar Onur kırıcılar beyni sakatlar İnsanlık la alay eden alçaklar O deyince onursuzluk anlıyor Nasıl oluyorda göremiyorlar Bizim DOST ŞEREFe eremiyorlar Tarihe değeri veremiyenler G görünce görgüsüzlük anlıyor 23-02-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arayışcıları
Arayışcıları Bilimin yarışcıları Tarihe ışık tutuyor Yaşam arayışcıları Bilgisini paylaşıyor Sizi sizden sormalıyız Sorularla yormalığız Bilimle yoğrulmalıyız Yaşam arayışcıları insanlığın doğasında Aydınlığın sayfasında Dost şerefin dünyasında Yaşam arayışcıları 21-08-2005 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaş 1
Arkadaş 1 Pişmanmısın perişan mı sen nesin Niye böyle davranırsın ARKADAŞ Umutsuz değilsin aşık değilsin Söyle sana ne oluyor ARKADAŞ Etkimisin tepkimisin sen nesin Zeka nedir sorsam bana ne dersin Akılmısın kurnazlık mı şermisin Bukalamın gibi rengin ARKADAŞ Bilirmisin baktığını görmessin Mimar oldun bir tek duvar örmessin İnsanmısın kadir kıymet bilmessin İnsan gibi selamlaşak ARKADAŞ İfadesiz düşüncesiz yaşanmaz Eyitimsiz felsefesiz can olmaz Neden böyle olduk diye sorulmaz DOST ŞEREFe kızarmısın ARKADAŞ 28-11-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arsızı yüssüzü şer oldu bana
Arsızı yüssüzü şer oldu bana Asalak bit gibi kan emiciler Gelip gidip vuruyorlar yar bana Devletin sırtından tüm geçinenler Yediğini bir gün kusar der bana Yüzümüze bakar yüzü kızarmaz Devletten yetkili işi zor olmaz Çağdaşlıktan uygarlıktan utanmaz Ahlaksızlık dersi verir bak bana yok ettiler varlığımı varımı duymadılar figanımı zarımı düşünmüyor bu gününü yarını bir de dönüp gülüyorlar bak bana saygı değer aptal ile enayı mutlu yaşar aylar ile seneyi batık banker ile batık sanayi her gün artar üretimim der bana çıkmaz sokaklara döndü yolumuz felç geçirdi çırpınıyor solumuz uygarlık yatağı anadolumuz sefalete mahkum oldum der bana büyüdükce iş yerleri kapandı iş bilenler yukarılara atandı DOST ŞEREF im hepinizden utandı Arsızı yüssüzü şer oldu bana 06/06/2008 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık
De artık Zamanı öne al ardına deyil Bilenler ileri çıkmalı artık Tecrübeden yararlanmak zor deyil Hedef belli yolum belli de artık Bu günü geçmişle yaşayanlar çok Geleceği kazan başka çaren yok Bilgi akıl tecrübe de fayda çok Umutsuzluk çözüm deyil de artık Basit düşünmeyen erdemli insan Karanlığın sonu aydınlık inan Bilgiyle bilgeyle bu güne isyan Zamana sınırsız sarıl gel artık Bilgi depolayan beynimiz varya Sınırı sınıfı tanımaz kavga Sosyal gelişmenin kaynağı bu ya Paylaşım olgusu vardır de artık Üretmek saklamak kullanmak demek DOST ŞEREF zamana güven diyerek Mantık ile bilgi isyan ederek Toplumsal paylaşım hedef de artık 12-12-2006 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|