![]() |
![]() |
#401 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Farkında Değilsin
Vur patlasın,çal oynasın Eğleniyor,gülüyorsun Nasıl hasret çektiğimin Farkında bile değilsin Umurunda değil dünya Umurunda değil ŞAHİN Ateşlerde yandığımın Farkında bile değilsin Hiç bitmedi sana sevgim İşte sana büyük yemin Seni nasıl sevdiğimin Hala farkında değilsin Havalanma,gururlanma Aklar dolmuş saçlarına Yarı yolu geçtiğinin Farkında bile değilsin Sende artık genç değilsin Kırklık yaşlı ben gibisin Ölüm yakın olduğunun Farkında bile değilsin (30 YIL ÖNCEKİ BİR AŞKA) (04.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#402 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Faso,Fiso Şeyler
Zengin olsan ne yazar Alim olsan ne yazar Faso,Fiso şey bunlar İman yoksa kalbinde Giremezsin cennete (09.03.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#403 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() FASON Değil Sevgim
Yüzde yüz ben gibi sevdim Fason değil sana sevgim Aşkımda yok bir tek belki Orjinal im,saf ve yerli (01.09.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#404 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fason Şair misin?
Millete kin güdüyorsun Kimi taklit ediyorsun İmge mimge gidiyorsun Sen bir fason şair misin? Doğru söze kızıyorsun Saçma sapan yazıyorsun Merde kuyu kazıyorsun Sen bir fason şair misin? Riyakarı yermiyorsun Sosyeteyi germiyorsun Umut falan vermiyorsun Sen bir fason şair misin? Aç’a kalbin kavrulmuyor Yanıp külün savrulmuyor Yönün hakka çevrilmiyor Sen bir fason şair misin? Evirirsin çevirirsin Nice çamlar devirirsin Zor görünce kıvırırsın Sen bir fason şair misin? Zekan ağır gelişiyor Söylemlerin çelişiyor Halk haline gülüşüyor Sen bir fason şair misin? (28.02.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#405 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fatih Terim'in Yerine Talibim
Ondan daha iyi takım kurarım Ondan daha iyi maçı okurum Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih TERİM'İN yerine talibim Kaptanlık yapmaksa,onbeş yıl yaptım Hocalarımdan çok şeyleri kaptım Antrenörlük,şükür onuda tattım Fatih TERİM İN yerine talibim Hücumdan,presten bende anlarım Anlarım,anlarım iyi anlarım Sistemden,taktikten bende anlarım Fatih TERİM'İN yerine talibim Mağlubiyetlerle üzmem ülkemi Beraberliklerle övmem kendimi Milyon dolarlar cebe indirmeden Fatih TERİM'İN yerine talibim Pili bitmişleri almam kadroya Asla puan vermem,küçük Maltaya Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih TERİM'İN yerine talibim Türkiye yıllardır avutuluyor GÜNEŞ'E,TERİM'E soyduruluyor Onlardan kötü yaparsam,namerdim Fatih TERİM'İN yerine talibim (11.09.2007) NOT: Sporseverler yıllardır,avutuluyor,uyutuluyor Sokaktaki AHMET AĞA YA Teknik direktörlük yaptır- san bunlardan daha kötü neticeler alabilirmi? Futbol federasyonu kanalıyla,yıllardır TÜRKİYE Yİ soyanlardan,BAŞBAKANLARDAN,CUMHURBAŞKANLARIN dan daha çok maaş alanlardan hesap sorma zamanı gelmemişmidir? Ondan daha iyi takım kurarım Ondan daha iyi maçı okurum Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih Terim in yerine talibim Şahin Ertürk
![]() |
#406 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fatih TERİM DEN Masallar
Önce,GÖZTEPE DE Sonra,ANKARAGÜCÜ NDE En sonunda, GALATASARAY DA Başarıszı oldu Kovuldu? TÜRKİYE Enterasan ülke Mükafat olarak Milli takımın başında Tuhaf goller yiyormuşuz Attığımız söylemiyor, Söyliyemiyor Yunanistan maçını, Kaleci ikram etmiş Noveç in elinden, MÜHRE ile kurtulmuşuz Macaristan maçını, İSKOÇYALI hakem, Hediye etmiş Söylemiyor, Söyliyemiyor Eyy sporseverler Göğsünü gere,gere Seyrettiğin,tek bir maç Söyliyebilirmisin? HAYIR Milyon kere HAYIR? Terziler,berberler derken, En nihayet dün, Daha acısı oldu YUNAN A yenildik... Hemde İSTANBUL DA? Adam hala konuşuyor NORVEÇ İ, Norveç te yeneriz! ! ! ! Uyan TÜRK HALKI Yüz milyara Fatih TERİM den Masallar dinliyorsunuz (18.10.2007) Türkiye: 0 Yunanistan:1 Fatih TERİM İN Masallarının sonucu Şahin Ertürk
![]() |
#407 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fena Kapıldım
Fırtınaya tutulmuş Yelkenli gibiyim Dengemi kaybettim Sallanıyorum Bir o yana Bir bu yana Ben senin,gözlerine Ben senin,sözlerine Ben senin,kibarlığına Fena kapıldım Fena kapıldım güzelim Fena kapıldım (04.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#408 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ferhat'a Mektup
Yalancı aşklar var şimdi Şıpsevdilik moda oldu çıktı Günlük ilişkilere aşk deniliyor Göz boyamalar,reklam aşkları Çıkar ilişkileri Say,say bitmiyor Gerçek aşk yerlerde sürünüyor Mecnun'un kemikleri sızlıyor Nerede Aslı gibi sevenler Hani nerede? Arzu'nun adı ihtirasa karıştı Birşey almadan kimse vermiyor Herkes bir hesabın içinde Hülya şöhreti böyle yakaladı Gamze fiziğiyle köşeyi döndü Sibel sanki elbise değiştiriyor Hergün bir başkasıyla beraber Cem aynı yolun yolcusu Sevgi trenini ilk terkedenlerden Sevmediği dulun kollarında? Rahatlık aklını başından aldı Tanınmaz biri olup çıktı... Hızla azalıyoruz FERHAT dostum İnan bana hızla azalıyoruz Sana bu mektubu Asırlar ötesinden yazıyorum Aşk treninde üç,beş kişi kaldık Senin gibi dağları delmeye çalışan Benim gibi DON-KİŞOT olan yok Yok dostum yok 21'nci yüzyıldan Öylesine sana yazacak kadar Destansı,büyük,görkemli aşklar Malasef yok dostum Yok,yok işte... Şahin Ertürk
![]() |
#409 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ferman Sende
Ferman sende güzelim Emir ver,dağ deleyim Emir ver,kent yakayım Tatmin olamam dersen Ferman eyle öleyim (22.02.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#410 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Figuran Olmam
Ben aşk larda hep başrolde oynadım Bir kez olsun kötü adam olmadım Aşka mezar kazanlardan değilim Aşka hiç gözyaşı döktürmedim ben Senin aşkında bir figuran olmam (25.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|