![]() |
![]() |
#1031 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vicdan İle Cüzdan Arası
Şayet bir gün, Zorda kalırsan Vicdan ile Cüzdan arasına Sıkışıp kalıverirsen Sen Vicdanın sesini dinle Şayet yanılırsan Şeytana uyarsan Cüzdanın sesine Kulak verirsen Hapı yuttun demektir Ömür boyu Vicdan azabından Kurtulamazsın Benden hatırlatması (06.02.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#1032 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vitrindeki Manken
Takmışsın,yakıştırmışsın Boyamış,boyalanmışsın Çok güzel görünüyorsun Vitrindeki manken misin? Burun,göğüs kalça tamam İşini biliyormuş onaran Güzel huy vermemiş mevlam Vitrindeki manken misin? Kulağı sağırlardan mı? Bakan görmeyenlerden mi? Kalbi olmayanlardan mı? Vitrindeki manken misin? Duygusuz yosmalardan mı? Aşkını satanlardan mı? Şıpsevdi olanlardan mı? Vitrindeki manken misin? Can çıkmayınca huy çıkmaz Fizikle güzellik olmaz Kalpler boyayla aklanmaz Vitrindeki manken misin? İşte veriyorum,bu notum Fizik geçtin,kimyan bozuk Acıyorum sana yazık Vitrindeki manken misin? Şahin Ertürk
![]() |
#1033 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vur Gözüme,Gözüme
Aşkı bilen arıyorsan Bak yüzüme,bak yüzüme MECNUN gibi sevmiyorsam Vur gözüme,vur gözüme (05.04.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#1034 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vur Kafanı Duvara
Sendin bana,tepemden bakan Sendin bana,tekmeyi vuran Bir ZİBİDİ,almış havanı Şimdi duvara,VUR KAFANI (08.03.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#1035 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgun Yedi Yüreğim
Titriyor duygularım Yorgun,yaşlı bedenim Vurgun yedi yüreğim Beni böyle görmeni Gelme artık istemem (14.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#1036 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Y a l a n
Yalan Verdiğin sözler Yalan Tuttuğun fallar Yalan Yazdığın şiirler Yalan Ettiğin yeminler Yalan Göz yaşların Yalan Resimlerin Yalan Mektupların Yalan Yalan güzelim Sende yalansın Yalan olmasan Şimdi,yanımda Kollarımda Mutluluğum olurdun Haksız mıyım? Sende yalansın (16.04.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#1037 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Y e t m e d i
Seni öyle sevdim ki Kalem seni yazmaya Gözüm sana bakmaya Kulak sesin duymaya Ömür sana doymaya Yetmedi can yetmedi (11.07.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#1038 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmala Güzel Yağmala
Son gönüllüde Terketti Korumasız kaldı Kilidi yok Barikatı yok Sahibi yok Yağmala güzel Yağmala? Bulutlara Çıkmak için, Yıldızlarda Gezmek için, Mutluluğa Doymak için, Savunmasız, Korumasız, Bu ŞAİR yüreğini Suç değil, Ayıp değil, Günah değil, Yağmala güzel YAĞMALA? (24.10.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#1039 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmurun Kızı
Yağmurun kızı seni Rüzgarlarda aradım Bulutlarda aradım Mevsimlerde aradım Yağmurun kızı seni *******de aradım Yıldızlarda aradım Gündüzlerde aradım Yağmurun kızı seni Otobüste aradım Vapurlarda aradım Trenlerde aradım Yağmurun kızı seni Akdenizde aradım Marmarada aradım Tüm dünyada aradım Yağmurun kızı seni KÜTAHYADA aradım ORTAKÖY de aradım İSTANBULDA aradım Yağmurun kızı seni Koşa,koşa aradım Düşe,kalka aradım Sora,sora aradım Yağmurun kızı seni Şiirlerde aradım Şarkılarda aradım İnternette aradım Yağmurun kızı seni Dünlerimde aradım Bugünümde aradım ARADIMDA ARADIM (26.06.2006) İstanbul KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#1040 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakışıklı(öykü)
Aylar olmuştu MAVİ GÖZLÜM SEVGİLİM İSTANBULUN kollarına girmeyeli.İSTANBUL özlemi o denli büyümüştüki dağa,taşa geleceğimi duyurmuştum...Tam yola çıkmaya hazırlanıyordumki bir gönül dostumdan mesaj aldım...' ŞAHİN BEY,İSTANBULA GİDİYORMUŞSUNUZ,SİZE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM.BENDEN YAKIŞIKLIYA SELAM SÖYLEYİN '...Yakışıklıda kim oluyor diye sormuştum amma almış olduğum ikinci MESAJ danda birşey çıkmadı ' SİZ BOŞVERİN YAKIŞIKLININ KİM OLDUĞUNA,O ANLAR..İSTANBULA İNİNCE BENİM SELAMIMI SÖYLE- YİN YETER...' Sabahın erken saatlerinde Trenden HAYDARPAŞA garına inmiştim. Bütün gecenin yorgunluğu,uykusuzluğu üzerimdeydi.Elimi,yüzümü yıkadım hemde birkaç kez..BEŞİKTAŞ a gidecektim amma HAYDARPAŞA dan BEŞİKTAŞ a VAPUR gitmiyordu.KADIKÖY vapur iskelesine kadar taban- vayla gittim.Böylelikle bayağı açılmıştım.Martıların çığlıkları sanki bana ninni gibi geliyordu.Alışıktım MARTILARLA konuşmaya,dertleşmeye..Onlar benim dilimden anlıyorlardı bende onların dilinden... KADIKÖY iskelesine vardığımda yine bildik görüntülerle karşılaştım.Yıllar geçmiş,zamanlar,insanlar,bende değişmiştim amma bu iskelelerdeki görün- tüler hiç değişmemişti.Herkes bir koşuşturmacanın içindeydi ve zamana kar- şı yarışıyorlardı.Kimileri işine yetişmeye çalışıyordu,kimileri sevdiklerine bir an önce ulaşma uğraşı veriyordu..'ŞU İSTANBULDA YAŞAYANLARI AN- LIYAMIYORUM.YAŞAMLARININ YARISI YOLLARDA GEÇİYOR.BURADA GÜN SANKİ 24 SAAT DEĞİLDE 12 SAAT...' Kendi kendime söylenmeye başlamıştım.Yanımda oturan yaşlı adam ' ANLAYAMADIM EVLAT,BİRŞEY- Mİ SÖYLEMİŞTİN...? ' dedi.İşte o an kendime geldim.' YOK AMCA BİR ŞEY YOK,BU ŞEHİR NE KADARDA GÜZEL,GÖRMÜYORMUSUN MARTI- LAR BİZİM İÇİN ŞARKI BİLE SÖYLÜYORLAR ' Dedim. ' HAKLISIN EVLAT BU ŞEHİR BU KADAR GÜZEL OLMASA BİZLERİN BURADA İŞİ NE ' İşte o anda YAKIŞIKLI geldi aklıma...Kim bu yakışıklı diye kendi,kendime sorular yönelttikten sonra 'SELAM YAKIŞIKLI,SANA YARENDEN SELAM GETİRDİM,BENİM SELAMIMI SÖYLE,UNUTULMADIĞINI,YÜREĞİMİN BİR KÖŞESİNDE YERİ OLDUĞUNU ONA SÖYLE DEDİ ' diyecek oldum,san- ki suratıma okkalı bir tokat yedimm... ' SENDEKİM OLUYORSUN BE ADAM,SEN KİMSİN BANA YARENDEN SELAM GETİRİYORSUN..ONU NEREDEN TANIYORSUN? ' ' BAKIN İZAH EDEBİLİRİM ' diyecek oldum,yine aynı kızgın suratla karşılaştım.Adam sanki benim yakamdan tutmuş ha bire beni sarsıyordu,ufalıyordu... ' BAK BİRDE HALA KONUŞUYOR UTANMAZ ADAM,BEN ŞİMDİ SENİ BU DENİZE ATMAZMIYIM...YARENİME GÖZ KOYMANIN CEZASINI SANA VERMEZMİYİM? ' Şoke olmuştum...Terlemeye,korkmaya başlamıştım.' ÖZÜR DİLERİM DE- LİKANLI BENİ YANLIŞ ANLADINIZ,ÖZÜR DİLERİM ' ' NE YANLIŞ ANLA- MASI EVLAT,NE YAKIŞIKLISI,NE DELİKANLISI,SEN İYİMİSİN EVLAT ' Yanımdaki YAŞLI ADAM bana birşeyler söylemeye çalışıyordu.Bnden kork- muşa,ürkmüşe benziyordu... 'YOK AMCA YOK,BİRAZ UYKUSUZUMDA...İYİYİM,İYİYİM BEN ' Aklımca adama inandırıcı olmaya onu yatıştırmaya çalışıyordum amma YAŞLI ADAM çoktan yanımdan uzaklaşıp gitmişti bile...Büyük bir ihtimalle beni DELİ zan- netmişti.Hangi akıllı adam kendi,kendine konuşur,görmediği hayalindeki bir adamla kavgaya tutuşurdu.Amma ben MAVİ GÖZLÜ SEVGİLİM İSTANBUL ile kuçaklaştığım ilk günde,görmediğim bir adamla,görmediğim bir kız yüzün- den kavgaya tutuşmuştum...Aklın alacağı şey değildi,şaşılacak tuhaf şeylerdi yaşadıklarım...Tuhaf çok tuhaf şeyler... BEŞİKTAŞ,BARBOROS Vapur iskelesine indiğimde hala bu olayın şokun- dan kurtulamamıştım.Düşle gerçeği yine karıştırmışmıydım,yoksa uykusuzlu- ğa,yorgunluğa yenik mi düşmüştüm...KİMDİ BU YAKIŞIKLI KİMDİ? KİM İÇİN,NEDEN MÜNAKAŞA,KAVGA ETMİŞTİM...Günler oldu hala bu sorula- rın yanıtını bulmaya çalışıyorum.... BİRKEZ OLSUN GÖRÜŞMEDİK YARENİNLE TANIŞMADIK BU NE HİDDET YAKIŞIKLI ÇALMADIM Kİ SEVGİLİNİ? (27.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|