![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiir Denizinden Çıkıp Oturduğumuz yer
Sabahının ilk ışıkları ile resmine baktım Ağladım bakarak,çimende otururken Çektirdiğimiz resime,öptüm,çaresiz. Deniz,nasılda şiir gibi akıyor yeşil gözlerin gibi Falcı kadın ne söylemişti bilirsin İkimiz için ama olmadı dedikleri. Sabahın ilk ışıkları da sallanıyor ufukta İki yanı keskin kılıç gibi,ölüm bekler Yok canım olmuyor,olmuyor sensizlik. Yaşamak bence kötü,çaresizse insan Yazıyorum yanımdaki kağıda bir şeyler sen için. Seni seviyorum,seviyorum Allahsız diye ağlayarak. Beraber oturduğumuz yerde çaresiz. Deniz,nasılda şiir gibi akıyor yeşil gözlerin gibi Falcı kadın ne söylemişti bilirsin İkimiz için ama olmadı dedikleri. Sabahın ilk ışıkları da sallanıyor ufukta İki yanı keskin kılıç gibi,ölüm bekler Yok canım olmuyor,olmuyor sensizlik. Yaşamak bence kötü,çaresizse insan Yazıyorum yanımdaki kağıda bir şeyler sen için. Seni seviyorum,seviyorum Allahsız diye ağlayarak. Beraber oturduğumuz yerde çaresiz. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirim
Gerçekten seviyorum O benim Her şeyim Nasıl söylesem O öyle bir sevgili ki Ona ulaşmak kolay değil O benim en iyi sevgilim Anlyacagınız her şeyim O benden hiç ayrılmaz Bir o kadarda sever beni Hemde ölürcesine mutsuzsam mutsuz olur mutluysam mutlu olur Her şeyimi bilir Bir döktürmeyelim Kendi sözcüklerimizi kalemizle şiirlerin içine dalarız İşte o zaman biz sarmaş dolaş oluruz Sanki bir yatakta çırılçıplak Sevişir dururuz sabaha dek Öyle günler olur ki Tren vagonları gibi dolup boşalırız Her harf her satır her mısra gibi O benim her şeyim Ben onun herşeyiyim. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi
Dağ gibi aşkımız vardı,tükenip bitti Dilerim kendine yetersin şimdi Madem sen istedin gitmeyi Günahı boynuna çekersin simdi. Tek bir kul anlar inan seni Derdini taşlara dökersin şimdi Bir damla ilgiye,sevgiye muhtaç Acırım inan bilirim ki benden betersin şimdi. Ne zaman maziye dönüp baksan Derin bir pişmanlık duyarsın şimdi Eskiden pek kıymet verirdin bana Sen beni mum yakıp ararsın şimdi. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Sen Yarım Kalan Aşkının Tırnaklarını Yemektesin
Bitti'mi Yarım kalan aşk? hiç Şaşırman şimdi sen Yarım kalan Aşkının tırnaklarını yemektesin Kurulmuş şiş göbekli sofralarda Yarım kalan devrimler gibi. Şimdi seni düşünürken bile Varoşlar içindeki Çaresizler geçmekte gözlerimin önünden. Bitti'mi Yarım kalan aşk? Hiç şaşırmam şimdi sen Yarım kalan aşkının tırnaklarını yemektesin Kurulmuş şiş göbekli sofralarda Şimdi seni düşünürken bile Kelebek kanadından Daha ince bir yaşam içinde Afrikada,etopyada,güneydoğuda Babey karnım aç diyen ve bir damla suya hasret giden Küçük Bebekler,çoçuklar geçmekte Gözümden damlayan gözyaşlarımda. Niye yalan söyleyeyim Sen yarım kalan aşk tırnakalarını Yerken şiş göbekli sofralarda Benim gözümden F tipi ceza evlerinde bedavaya yatan Meydanlarda hakkı için seslenipte Bedavaya coplanan,saçlarından sürüklenip Çamurlada sürünen botlar altında çiğnenen Kuş gribini nasıl yayarız politakaları, Yapılan planlar ile Amerkadan kanlarımız alınıp DNA'ları çözülen İnsanların nasıl değiştirecekleri hesabını yapan Düşünceler aynadan yansıyan ışıklar gibi geçmekte Sen orda durma ye yiyebildiğin kadar Yarım kalan arta kalan aşk tırnaklarını Şiş göbekli sofralarda Ye bakalım ye Yesene Ulaannnn Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdiye Kadar Neredeydin
Vay anasını vay Yeşil gözlüm vay Nerede sözlerin? Nerede dağ çiçekleri, Gibi kokan tenin? Vay anasını vay Dik olan başımı Öne düşürdün Aldın aklımı başımdan Sevdan acılara itti Vay anasını vay İnan bu can çıkmayacak Seni görene kadar Etlerim çürümeyecek sen için Mezara gömseler bile Ruhum bedenimde kalacak Son sözü söyleyene kadar Seni seviyorum öylede olacak Kapanmayacak gözüm Sen gelene kadar Geldiğinde gözyaşları Ve son sözlerim ile kapanacak gözüm Son sözlerim sana vay anasını vay olacak. Şimdiye kadar neredeydin? . Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu Dünyada
Ne yapsam boşuna artık Aşkımızın çelik kelepçeleri açıldı Aşkımızın tutukluluğu bitti Bizi aydınlatan ayna çatladı. Yüreğimizin içinde ki Sevgi suları çekildi Olan sevgimize oldu Çölde kıvranan balık gibi Susuz,çaresiz,çırılçıplak,yalnız. Artık aşkımız lanetlenmiş beton Yığınları ile sonsuza uzanmış Kasırgalar kopar Islak gözlerimizin nemli koridorlarında Başıboş,çaresiz. Özlemin doruğunda sen sensiz Uçuruma açılan bir dönemeç gibi Her sözün içinde ve dışında Sen ve ben sensiz Kendimizi kovalıyoruz bulmak için. Artık ne sen beni bekle nede ben seni Kal kalabildiğince kendinde ve sevdiğin Her şeyinle Bilirsin beraber okumuştuk Aşkın tarihçesini ve bulmuştuk onu diyorsun,gidiyorum üzülecek ne var Çağımızda aşk ruhsal bir hastalık Olarak teşhis edildi diyorsun Bilirsin seven delidir her şeyi yapabilir Bu yüzden git yalanlarınla beraber. Yada benden uzaklaş çünkü ayna çatladı Aynada iki kişi görünmekte Terk ettiğini ya al ya da kendini kovala Beni bensiz kendini sensiz Bırak şu dünyada. Kesin olarak bilirim ki Seninle tarihe karşı seviştik Şimdi dönsek tarih karışır Dönsen veya dönsem intikam alacağız Çünkü nefrettir son itirafı aşkın. Ve buna inan benden başka Hiç kimse senin adını bilmeyecek Ben ve sen adımızla Mühürlenen birer kapatılmış Zarf olarak kalacağız birbirimize. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tay
Derler ya Aşk atada konar bokada Ulan bizim aşkımız Ne ata kondu ne boka Sence neye konmuştur? Ben biliyorum neye konduğunu Ama söylemeyeceğim Hemde o kadar iyi biliyorum ki Neye veya nereye konduğunu Neyse biz kirletmeyelim Birbirimize olan aşkı Bırak öpüçüklerde kalsın Birde saçlarını okşamalarında Dalgalana dursun sonsuza değin atada bokada konmayan aşkımız. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek başına Dayanmalısın Ben Gibi
Bizim bu sevgimiz senelerce yıkanmış Bir çamaşır gibi solarsa. Yada iki aracın çarpışıp üzerinden Dökülen boyalar gibi dağılırsa. yada denize düşen bir tahtanın şişip dağılması gibi İstemediğimiz günler peşimize düşerse sevgimizi kendisine çekerse Korkma tek başına dayanmalısın Ben gibi. Unutma ki Yaşam Sürekli dönen ve onun uçundan yakaladığımız taze bir gün ve güldür. Bilirsin ki aşk insanın içinde bulunan bir kuyudur düşmeye görsün içine. Birden seni seviyorum deriz ağzımızın içi ile bir gün o güzel sözü birinde biri eritiverir kuyunun içinde akide şekeri gibi,söz gider Gökte uçan uçaklara,havada uçan kuşların tüylerine çarpar dökülüverir orta yere yılgın İşte bu yüzden sevgilim korkma tek başına dayanmalısın BEN GİBİ. Bilirsin ki sevenler delidir Bazen bir bülbül,bazen bir kartal olur Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Kişilik Tango Yapılmıyorki
Ne kağıt gemi Ne seyyar satıcı Olabildik Şiirlerin silinmiş satırlarında senle. Ah İstanbul ah Tek kişilik tango yapılmıyor ki Batmak magrifet değil Senin yollarında Ben yaşadıkça Kanayacaksın Kağıt gemilerde Dünden kalan Seyyar satıcıların Zerzavatları arasında. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tetikler arasında
Kaç tetik arası yaşadım bilemem Onlar doğrultu ben eğildim Ben doğrulttum onlar eğildiler Yine onlar doğrulttu ben eğildim Ben doğrulttum onlar eğildiler Kaç tetik arası yaşadım bilemem Onlarda öyle Ama galip çıkan ben oldum onları bilemem. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|