![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benden Beni
aldi beni aldi beni gözlerin aldi beni çaldi beni çaldi beni gözlerin çaldi beni kalbim bir tomurcuk güldü henüz daha açmamis dudaklarim bülbül dü senin için dogmamis suna gibi salinir boyun yollarima kugu gibi süzülür endamin aldin benden beni çaldin benden beni 1.4.1991 Cemal Karsavran
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beyaz Kanatli Güvercindi
sesinde sesimi buldugumda bana dünyalari verdin sessizliginde askin sesi vardi ben sana sen bana vurgun bir an tutmak istedim sarmak istedigimde kollarim bir bosluktu yüregimi tuttum senin yerine sen vardin yüregimde bos degildi bugday rengi teninde cavdar basaklardi saclarin yüzün mutluluk tarlasi gözlerin mavi bir dünya ve beyaz kanatli güvercindi uçusan basimda 02-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmece
Aksam hüzünlerindeyim Bir tatli söze muhtaç Ezikligini yasiyorum günün Parçalanmis, bölünmüs ayriliklarin, özlemlerin Mabetler mezarliklar kadar sessizim Kirk yilda bir ziyaret edilen Dardayim; kafese kapatilmis kus gibi Nefes alisverislerim darda Yüregim darda Içtigim su bile ferahlatmiyor Gözlerimden okunuyor sikintilarim Yillar yillar içinde Gece isiklari ölü Ben cansiz Basim boslukta düstü düsecek Kendimle degilim bugünlerde Alip basimi gitmek bilinmezlere Yem olmak kurda kusa Ya kalbim sikissin Ya bir kaza olsun Hedef olayim kör bir kursuna Nasil olsa sonunda ölüm var ya.! Hayat anlamsiz özleyisler umutlar nafile Yanlizim.. Bu son olacak dedigin Her seferde sevdalarim Iki yani keskin biçak doguruyor Onulmaz yaralar çiglik çigliga Ölüm bu kadar yakin degil dünden Gözlerim isiga kapali Dostlarim yok elimi tutacak Yüregimi ferahlatacak Ben yanliz Gece yanliz Yalnizliklarimda yanliz Bir basimayim bassiz Kalemim kara Ak kefen kagidim Gözlerim ölü, bakislarim kayip Ya bedenim Yasiyormuyum ki. varmiyim. Varligimla yoklugum Bilmece Cemal Karsavran
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmem Anlatabildim Mi Düş
bir gece vaktiydi gün dönmüştü sabaha düş gibi bir şeydi belki de gerçek aralayıp gecenin sis perdesini duyguların selinde kaybolduğum sendin işte o sen kaç zaman düşündüm durdum hafızamı yokladığım her anımda şiirlerde bulduğum duyguların gizemi kibele manastırında düştü ama sendin düşlerin gizeminde hafızamın derinliklerindeki sıcaklığını hissettiğim zaman nelere kadir derler ya işte buldum oyuncağını kaybetmiş çocuk misali yüreğim bir kuş bilirim yolllar yokuş şiir dilimde sen işte bilmem anlatabildim mi düş.... 19-12-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Anın Hatırası Kelimelerde
nefesini tutmuştu gece duyguların doruğa çıktığı anda ince ve bir o kadar yumuşak yapmacıksız sözler söylendi ayakları yerden kesen mesafesi yakındı kimliklerin tanışmanın verdiği sevinç gözlerdeki yıldızdı geceye damgasını vuran ve de umuda ışık saçan gün kim bilir neler duymuştu hislerinde yüzdeki tebessüm ve yürekte heyecan bir anın yansımasıydı aynaların dili olsada söylese abartısız ve sade kalp atışları düzensiz atarken bilmem kaçıncı bahardı yaşanılan ister hayal deyin ister düş deyin yaşanılmış ve de yaşanılan bir anın hatırası kelimelerde 28-12-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ask Yasiyorum
seni anmak zaman degil sen hep varsin sen dünyalar içinde dünyasin ben sensiz bir aski senle yasiyorum gülüslerin gözlerinin içinden bakislarin yüregimi delercesine ben seninle sensiz bir ask yasiyorum 2.2.1998 Cemal Karsavran
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Basina
çöp.. çöplüktü kedi köpek fareydi açti... ziplayip dalan kafasini uzatan korkuyla.. tedirginlikle.. elleri yüzleriyle.. sokakta kimsesiz çocugugun safakla beraber romenin ekmegiydi çöp... çöp konteynerleri açligin sessiz kahramanlari korkak ürkek ve tedirgin maden bulmuscasina sinsi... masum gözden irak bir kösede bir basina.. 14-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Dilek Tut
ayin ondördüydü sevda.. gelinlik kizin hilal kaslarinda yasama göz kirpan çocuk sevinciydi.. saganak yagmur damla damla vururken cama içten içe eriten duygu itelerken baska dünyalara düsen her damla; hayatti.. azim; kararlilik uyum; anlayisti. özlenen birliktelikte sonsuzluktu mutluluk hayal edilen mesut ve bahtiyarlik ulasilmak istenen. deniz kizina yay umuda yolculuktu gökkusagi.... renklerin gizemiyle yaklastikça kaybolan bakislarda.. dilekler sevda yüklü dilekler umut.. sende geç altindan gökkusaginin. şubat ayının ondördünde. son kez.. durma haydi bir dilek tut Cemal Karsavran
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gül'ü Ver
aski sende büyütecegim bebek yüzünde kestane gözlerinde saçinin her telinde saz ol türkü ol dudagimda sarkilarda seni bulayim nağmeler sesinle şenlensin sigaramin dumaninda kıvrım kıvrım özlem özlem gözlerimden gecerken sen ol daglayan yüregimi ates olup yak hadi uzat ellerini bir seyler de susma ya unut de ya umut de bir gül'ü ver. 17-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Günün Akşamında
merhaba dedi afrodit güzeller kraliçesi güldü gözlerinin içinden kalbini gördüm söylenmemis diller söylendi gözlerimizin sesine cevap verdik tanıştık sonra gözlerim onunla kaldi gözleri benimle dönerken yol ayrımını gözledi gözlerim hep yollarini gözledi sanki bir tren katari geçiyordu önünden bekledim saatler geçmedi bir sigara bir çay bir sigara bir çay gelmedi beklenen yolcu gözlerim yollarini gözledi bir anda kugu gibi süzülerek çikageldi güldü güldüm gözleri gözlerimde gözleri gözlerimin içine daldi karisti karanliklara mutluydu mutluydum bir günün akşamında 20.10.1997 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|