![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstifa Dilekçesi
aşıklar cemiyeti başkanlığı yüce katına elimde olmayan sebeplerle üyesi olmaktan şeref duyduğum kutsal cemiyetinizden istifa etmek zorunda olduğumu bildirir geçici olarak kaydımın silinmesini arz ederim saygılarımla...1967 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsyan Ettim Hayata
Sararmiş bir resimde döndüm çocukluğuma İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına O eski sevgililer, hani nerde o aşklar İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına Dedim kendi kendime geriye dönse yillar Yeniden alev alsa küllenen hatıralar O rüya bahçesinden bir gül bile kalmamış Ruhumdaki ateşten bir kül bile kalmamış Şu gönlüm gençliğini sanki boşa harcamış İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına Dedim kendi kendime geriye dönse yıllar Yeniden alev alsa küllenen hatıralar Bir anda bin hasretle içim yandı kavruldu Hayalimde anılar sanki dans ediyordu Çağırdım hiçbirisi dönüp te bakmıyordu İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına Dedim kendi kendime geriye dönse yıllar Yeniden alev alsa küllenen hatıralar Oysa ki o hayaller hepsi bir yalan mıydı Ümitlerim, aşklarim kâğıt saraylar mıydı Allahım ne olurdu bir teselli kalsaydi İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına Dedim kendi kendime geriye dönse yıllar Yeniden alev alsa küllenen hatıralar Ne kadar istesek te giden geri gelmiyor İnsan nasıl aldanıp, nasil hiç düşünmüyor Sevginin kıymetini kaybetmeden bilmiyor İsyan ettim hayata, takvim yapraklarına Dedim kendi kendime geriye dönse yıllar Yeniden alev alsa küllenen hatıralar Söz: Âlimoğlu Müzik: Cenk Taşkan Söyleyen: Nükhet Duru Şakir Alimoğlu
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın Bir Kemandır
Şahane bir kemandır kadın Kulakları tırmalayan sesler çıkarır İyi çalamazsan Ama bir de iyi çalarsan Öyle sesler çıkarır ki Zevkten öldürür, durdurur zamanı Zordur ama bir zahmet öğrenin Kusursuz keman çalmasını Şakir Alimoğlu
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın Deniz Gibidir
'Kadın deniz gibidir, Güven olmaz, aldatır' Demiş birisi Duydum, bilmiyorum kim söylemişse Söyleyenin ne kabahati var Seni tanımadan ölmüşse Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın Var, Kadıncık Var
Ne kadar birbirine benzemez Şu kadınlar Ne kadar birbirinden farklı Kadın var, soğuk görünüşlü Donuk bakışlı, itici Oysa sevişirken Sanki alev alev bir kısrak Sıcacık dudakları yakan kavuran Bir yılan gibi kıvrak Kimi kadın maskeli yüzü Bir güzellik, bir eda Baygın bakışlar, iç gıcıklayan sözler Kıvrık, aşka davet eden dudağı Oysa sevişirken maskesi düşer Olur buzdağı Kimi kadın kaprisli, çekilmez Herşeyden şikâyet eder Hiçbirşeyi beğenmez Kimi kadın şefkatli, tatlı Üstelik halden anlayan Sevmeye ömür yetmez Kadın var, aşkla çarpar yüreği Hanım hanımcık, sevgi dolu Aşk varsa ekmek bile istemez Kadın var, paralar kendini Unutmuş aşkı Bilmez elindekinin kıymetini Velhasılı kelâm Kadın var, kadıncık var Kadın var, öpülesi elleri Kadın var, kopasıca dilleri Şakir Alimoğlu
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahramanmaraş
işte sana geldim yıllarca sonra seni çok özledim kahraman şehrim beni çocuk gibi kollarına al koynunda hasreti gidereceğim güzel bacılarım, edelerimle buluşalım akşam güneş batarken kaleden maraşı seyredelim hey madalyalı bayrak dalgalanırken öyle özledim ki yemeklerini canım kahvaltıda çörek istiyor şöyle buz gibi bir meyan şerbeti maraş peynirinden börek istiyor içli köftelerim acılı olsun maraş lâhmacunu beni doyurur üstüne köpüklü kahve içerken bir tas ta soğuk su verin ne olur burnumda tütüyor firik tarhana kırk günduz kırk gece yiyebilirim kaymaklı dondurma, fıstık ezmesi allahım sevinçten ölebilirim öyle özledim ki doğduğum evi küçük ediğimi, dar sokakları gençliğimin dolu dizgin geçtiği oyun oynadığım arkadaşları ahır dağlarının deli poyrazı benim için güzel bir türkü tuttur uğuldasın çamlar gece yarısı sensiz günlerimi bana unuttur şarkı söyleyelim gelin bu gece loş ve serin döngel mağarasında elele kolkola hep beraberce bir kadeh içelim pınarbaşında saraylar bahçeler istemem artık istemem gül kokan hoş cariyeler isterim ki ecel maraş’ta çalsın uyurken kapımı bir akşam yeter âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimin Kilidi
Kalbimin kilidini aşkınla açiverdin Girilmez bir bahçeye aşkınla giriverdin Seninle yıldızlara ulaşmak istiyorum Çiçeğim gülüm benim, seni çok seviyorum Kalbimde, ruhumda, içimde, şarkimda Hep sen varsin Her seven gönülde, her açan çiçekte Hep sen varsin Kalbimin kilidini aşkınla açiverdin Girilmez bir bahçeye aşkınla giriverdin Şarkılar söyle bana, elinde olsun elim Kollarinda uçuyorum, çok mesudum sevgilim Kalbimde, ruhumda, içimde, şarkimda Hep sen varsin Her seven gönülde, her açan çiçekte Hep sen varsin Kalbimin kilidini aşkınla açıverdin Girilmez bir bahçeye aşkınla giriverdin Seninle herşey güzel, bir cennet bana heryer Hiç bitmesin istiyorum, bu sihirli ******* Kalbimde, ruhumda, içimde, şarkimda Hep sen varsin Her seven gönülde, her açan çiçekte Hep sen varsin Söz: Âlimoğlu Müzik:Erol Büyükburç Söyleyen:Erol Büyükburç, Füsun Önal Şakir Alimoğlu
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Kanseri Oldum
bir gitarın tellerine hapsettim ben aşkımı hiç duymayacaksın sana yazdığım son şarkımı zaten merak ta etmezsin, sen beni sevmedin ki arkamdan sakın ağlama okurken anılarımı kalp kanseri oldum aşkından ölüyorum hiç sevmeyeceksin beni sen biliyorum bir buzdağı var kalbinde eritemiyorum hiç sevmeyeceksin beni sen biliyorum tarih yazacak birgün kerem misali aşkımı beni anlayacaksın dinlerken son şarkımı kalbin bin kere pişman, sileceksin bir yandan sana miras bıraktığım kanlı gözyaşlarımı kalp kanseri oldum aşkından ölüyorum hiç sevmeyeceksin beni sen biliyorum bir buzdağı var kalbinde eritemiyorum hiç sevmeyeceksin beni sen biliyorum Şakir Alimoğlu
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapris
damlaya damlaya bir göl oldu bu kaprislerin dikeni zehirli bir gül oldu bu kaprislerin tahammül kalmadı bende artık bu işkenceye aşkımızı yıkan bir sel oldu bu kaprislerin kalp değil taş var göğsünde, sözlerin bin yalandır ne yaşatır ne öldürür, sevginde bin dert vardır aşk değil, bir ceza gibi çekiyorum yıllardır aşkımızı yıkan bir sel oldu bu kaprislerin hani aşka doymayacak, pişman olmayacaktık iyi günde kötü günde beraber olacaktık ölüm ayırana kadar hiç ayrılmayacaktık aşkımızı yıkan bir sel oldu bu kaprislerin gözlerinin içinden zincirlerle bağlıydım yalanlarına bile seve seve katlandım ama son sözlerinle canevimden dağlandım aşkımızı yıkan bir sel oldu bu kaprislerin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaynanan Ölmesin
çok kötülük ettin bana hiç sevmedin beni hep kıskandın nedense önce ödevlerimi çaldın okulda sonra sevdiğim kızı gerisini saymıyorum oysa ben hiç kötülük etmedim sana ama içimde kalacak kusura bakma bu sana ilk ve son bedduam olsun kaynanan ölmesin sizde otursun Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|