![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabaha Kadar Asla
Seni beklerken yitirdim ne kadar umudum varsa Gözlerim kör oldu, saçlarım bembeyaz kederden Güzler geçti, baharlar geçti binlerce, yoksun Kalbim daha sessiz şimdi bir ölüden Oysa bekleyiş mutlulukmuş, bir damla ümit varsa eğer Sevenler için, özleyenler için, gurbettekiler için Gittiysen kakmayacaktı hani dönüşün mahşer gününe Ellerimi bırakırken 'gene geleceğim' diye söz vermiştin Tut ki asla gelmeyeceğini biliyorum şimdi Kimbilir sesiz kaç bin güz daha dökülecek yollara Seni mahşere kadar bekleyebilirim Ama sabaha kadar asla! Şakir Alimoğlu
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() San'at Galerisi
muhteşem bir san'at galerisidir kadın dünyanın en değerli en paha biçilmez mücevherlerinin sergilendiği iki mermer sütun üzerine kusursuz bir keman biçiminde dizayn edilmiştir hemen girişte MİSK-İ AMBER... kaşıkçı elmasından bile daha değerli onun üzerinde SERÇE PARMAK ÇUKURU onun üzerinde İKİZ TEPELER'E rastlarsınız çok yakından bakmayın gözleriniz kamaşır biraz yukarı bakın gözlerinizle İPEK ŞALA HAYAT VEREN OMUZLAR'I görürsünüz onun üzerinde BİR DE KUĞUDA VAR isimli mücevher sonra ÇILDIRTINCAYA KADAR ÖP BENİ sonra NEFES ALAN TOMURCUK hemen üzerinde BİR ÇİFT PIRLANTA GÖZ ÂŞIĞIN KALBİNİ DELEN BAKIŞLAR ve son olarak RÜZGARDA RAKSEDEN SALKIM SAÇAK isimli mücevheri farkedersiniz benden bu kadar gersini de siz keşfedersiniz... 19.03.2007 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sayısal Loto
ev eskiyince boyatmalı hanım eskiyince donatmalı ev eskidi hanım da eskidi boya için para lazım hanımı donatmak için de benim bütün ümidim bu haftaki sayısal loto çekilişinde Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen mi Olurdun
Aşkımla ben yarattım seni Ben seni böyle Çılgınca sevdiğim için güzelsin Ben seni sevmesem artık, unutsam Hazan mevsiminde sarhoş bir gazelsin Sen yoktun ki eskiden Ben seni çılgınca sevince Ölü hücrelerinden doğdun Ben seni böyle sevmeseydim Şimdi sen mi olurdun Şakir Alimoğlu
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olmadan Asla
Geçse de seninle ömrümün her gecesi hüzünle yasla Gene de yaşanmış saymam bir anını sen olmadan asla Cehennemi aratsa da yanında aldığım her nefes Gene de yaşanmış saymam bir anını sen olmadan asla Şakir Alimoğlu
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Uzaklaştıkça
Gittiğin günden beri arkandan ağlıyorum Sabahsız *******de sanki çıldırıyorum Unutmak istedikçe daha çok seviyorum Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Ben asla unutmadım, inan özledim seni Çünkü ben karşılıksız, gönülden sevdim seni Bilmiyorum ne yaptım, neden kaybettim seni Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Hatıralar insanın peşini bırakmıyor Karşılıksız sevenler kolay unutamıyor Çaresizlik an be an içimi kemiriyor Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Ellerin bir gül dalı, boynun bir beyaz lâle Verilmez güzelliğin, senin hiçbir misale Mutlu olacaksam ben, ya asla ya seninle Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Şarabın tadı vardı seninle sevişirken Aaşkını anlatırdın dizlerimde yatarken Hatırla o günleri sen de şarap içerken Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Birgün dönersen eğer, bir Ankara sabahı Tekrar yaşamak için her sevabı günahı Ben gene ilk gün gibi seviyorum siyahı Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Mektubunla yatıyor, resminle kalkıyorum Sonra dudaklarını öpüyor, öpüyorum Bilmiyorum yeniden âşık mı oluyorum Senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kadın Zannettim
O eşsiz güzelliğinle şahaneydin dün gece Gözlerim kamaştı bir an, seni kadın zannettim Unuttum unuttuğunu aşkı seneler çnce Gözlerim kamaştı bir an, seni kadın zannettim Kaç yıl oldu unutalı, söyle aşkı sevgiyi Saatlerce ölümüne delice öpüşmeyi Gecenin tam ortasında, çılgınca sevişmeyi Gözlerim kamaştı bir an, seni kadın zannettim Şakir Alimoğlu
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek
Seni çılgın gibi sevmek ne güzel gün doğarken Dudakların tenimdeki her kasveti boğarken Aşkınla içmeden sarhoş sarmaş dolaş olurken Dudaklarin dudağımda her kasveti boğarken Seni çılgın gibi sevmek ne güzel gün batarken Asla olmaz aşkın zamanı ama geç, ama erken 15.04.2003 Şakir Alimoğlu
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sordum
Aynalara sordum seni, o ne muhteşem tablo dediler Gözlerime sordum seni, o ne renkli bir çiçek dediler Dudağıma sordum seni, o ne duygulu şarkı dediler Ellerime sordum seni, o ne güzel bir şiir dediler Yemin verdim aynalara, çatlayalım yalansa dediler Yemin verdim gözlerime, görmeyelim yalansa dediler Yemin verdim dudağıma, konuşmak haram olsun dediler Yemin verdim ellerime, tutulalım yalansa dediler Sen benim hürriyetim, nefesim, hem gündüzüm, hem gecemsin Kanmadan içtiğim su, nüfus cüzdanımda milliyetimsin Yazdığım tüm şiirler, şarkılar gülen gözlerin için Sen hiç nokta koymayacağım en güzel cümlemsin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin
gökkuşağı gibi yedi renk var gözlerinde senin denizin raksına doyum olmaz saçlarında senin ömrüm artar eksilmez ellerin ellerimdeyken aşkım ipek bir halıdır ayaklarında senin hayatım son bir nefestir dudaklarında senin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|