![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir gün gelecek utanacaksın,
Bana bu yaptıklarından, İşte o zaman beni çok arayacaksın sen çok, Vicdanın sızlayacak uykuların kaçacak, Alev alev yanacak o taş kalbin. Kapımda günlerce ağılayacak, Affet beni diye haykıracaksın, Yalvarıp yakacaksın ama nafile, Ben ettim sen etme diyeceksin. İşte o zaman bana bu ettiklerini, Bir kuru inat yüzünden, Yıllarca bana acı çektirmeni, Hesabını bir bir vereceksin ama. Biliyorum bunlar hiç olmayacak, Sadece kendimi bile bile, Bu yalanlarla avutuyorum, Ama şunu bilmelisin ki, Hala seni aptal âşıklar gibi seviyorum.
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gün tükenip akşam olunca,
Karanlık çökünce, Bu şehrin sokaklarına, Bir sokak lambaları yanarken, Aramasın o Japon gözlerin beni, Yolunu beklediğim köşe başında. Özlemisin kulakların, Sana söylediğim o türküyü, Bekleme artık bir gece ansızın, Çıkıp gelmelerimi, Uyandırmaya kıyamayıp sabaha kadar kapında beklediğimi, Aramasın gözlerin beni, Gelip geçen tren vagonlarında, Şarkılardan faal tutma ikimize de, Tutmayacağını bile bile. Ağlasın artık o gülen gözlerin, Titresin ellerin, Alevlerde yansın o taş kalpli yüreğin, Beni diri diri kara topraklara gömdün ya
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kanmıyor bu gönül resimlerinle,
Öyle özledimki seni, Yılda bir kez olsa bile, Yar bu gönül arzular seni. Sanmaki unuttum seni, Dilim hep zikreder seni, Yüreğimde hala o sevgin, Yar bu gönül arzular seni. Bazen bir güneş olur ısıtır şu yüreğimi, Bazende düz ovada şaşırtır yolumu, Hasretin kor gibi yakıyorken beni, Yar bu gönül arzular seni. Karlı dağlar aramızda, Yol vermez ki geçem gelem sana, Şu yoksulluk büker beli, Yar bu gönül arzular seni. Nasıl etsemde yar gelsem sana, Uzaktan da olsa bir kez, Görsem o gül cemalini, Yar bu gönül arzular seni
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dizildi önüne sıra sıra dağlar,
Aşıp ta gelemem ki sana, Bu gurbetlik yetti bu cana, Ölüyorum hasretinden yar anlasana. Dağların başı duman olur, Gurbette hasretlik zor olur, Yar bilmez ise eğer, Benim halim nice olur.
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kurulmuş bir mahkeme,
Davacı sen, Davalı ben, Suçum seni çok sevmek. Bu mahkemenin hâkim sen, Savcısı sen, Yargılanan ise ben, Suçum sabittir hâkime hanım. Hiçbir kanun kitabında yazmaz, Bu suçun cezası, Ancak sevmesini bilmeyenler verir, Böyle bir aşkın cezasını. Sorgu sual etmeden, Cezam belli benim, Ağırlaştırılmış sensizliğe mahkûmluk, Ancak sevmeyenler verir, Böyle bir aşkın cezasını.
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hapsetti gözlerin beni,
Mahkûmiyetim hasretin benim, Terk edip gitti sevdan beni, Azat et beni sevdiceğim. Âşık yıldırım Dert üstüne dert koydun, Kulken kul oldun, Azat et beni sevdiceğim. Bırak beni gideyim, Göçmen kuşlar gibi, Bende yuvama döneyim, Azat et beni sevdiceğim. Her gün ağlarım zarı zarı, Kurudu göz pınarlarım, Kalmadı bitti yaşı, Azat et beni sevdiceğim. Bütün *******im sensiz, Bak yine ağlıyorum sessiz sessiz, Ölmemi istemiyorsan, Azat et beni gideyim sevdiceğim.
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şehirler sana tuzak gitme buralardan dedin,
Kimse seni benim kadar sevemez ki dedin dinletemedin, Şimdi aç kollarını ey sevdiğim ben geldim baksana, Başında beyaz tacın, Dumanın pare pare Yeşilin bir bam başka Çiçeklerin kan koksa da Havanda buram buram barut kokusu olsa da, İşte yine ben geldim. Biliyorum bir gün gelecek, Beni de koynuna alacaksın, Sımsıkı saracak bırakmayacaksın, Benim kanımla çiçeklerini sulayacaksın, Çırıl çıplak koynunda saklayacaksın, Belki bir mezar taşım bile olmayacak, Başımda al bayrağım dalgalanmayacak, Mezarıma gelenim bile olmayacak, Başıda bir dua edenim bile olmayacak, Ama yinede ben geldim. Al artık benide koynuna sevdiğim, Senini sevgin gerçek sevgi, Her kolumda bir kelepçe bırakmadı sevdan beni, Bak işte yine sana geldim, Al artık benide koynuna, Bak yine ben geldim.
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gelen vurdu giden vurdu
Parça parca ettiler beni Ne sevgiyi bildiler nede aşkı Şimdi ise bak ne haldeyim Aglamaz oldu gözlerim Tutmaz oldu dizlerim Konuşmaz oldu dillerim Şimdi ise bak ne haldeyim Bu dünyada ne aşka inan Nede sevgiye inan Seni seviyorum diyenede inanma Şimdi ise bak ne haldeyim
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sesiz geçen günlerim,
Bir kurşun gibi yüreğimden vururken, Şimdi güneş doğmuş batmış Banane, Sahilde yakamozlar oynaşıyormuş banane. Nisan yağmurları yağıyormuş, Senin olmadığın bu şehrin üstüne, Seninle el ele dolaşmadıktan sonra, Yağmurlar yağmış banane. Bahar gelmiş çiçekler açmış, Bülbül güle aşk şarkısı söylermiş, Kokusunda senin olmadığın, Gülden, menekşeden, papatyalardan banane.
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baş kaldırdı duygularım isyanda,
Hepsi seni sorar seni arar, Nasıl baş ederim, Hepsi birer ikişer firarda. Nasıl anlatırım söyle onlara, Senin bir daha dönmeyeceğini, Beklide bir daha görmeyeceklerini, Söyle nasıl söylerim bu asi duygulara, Yürek baş kaldırmış asice, Nisan yağmurları gibi gözlerim, Buz tutmuş ellerim sanki yokluğunda, Söyle nasıl anlatırım onlara, Avutamıyorum onları hayalinle, Korkarım öldürecekler beni hanince, Söyle yar söyle, Nasıl söylerim onlara……
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|