![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Gelelim!
Gel gelelim, kuru kafaların akibetine Kuru ağaca hormon eksen ıslanmaz Kimsenin suçu yok, iyi bakalım niyetine Kurur odun daha toprakta işlenmez. Can pazarı insan, bunlar yüzünden Fayda gelmez bize başsız düğümden Kara sesler çıkarıyor kirlenmiş avazından Hoparlör kimin icadı, öter bağımdan. Rahatsız eder her taraftan hoparlörler Anlaşılmaz ses beyin donmuş, taş kesilir Buna uyanlar çağ dışında, topu körler Hoş dağın müjde eteğinde güzel esilir. Aynı kefeleri zorlayıp içine girmişler Mevsim zamanı yukardan kar yağıyor Yandaşı benzer kafa, etrafımızı sarmışlar Doğanın gücünü bilmez, har yağıyor. Kamil At, içinde sır varsa yaramaz işe Böyle yutturulmuş, sırlardan bana ne İnsanlık mahf olmuş, rekor ölümler gişe Dokunmasın bize, torlardan bana ne. Kamil At
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geleceğin Gençliği
Kendisi ve insanlık için akıl çalışan Düşmanını bilip kendi ile buluşan Yobazlık bilmeden insanlığa alışan Gelecek gençliğe kurban olayım. Dünya herkesin deyip gerçek öven Önce kendi içindeki kötüyü döven Kibarlığı inadına şu zalimlere söven Gelecek gençliğe kurban olayım. Kendi yolunu tanıdığı zalimsiz bulan Bizim dünyaya içten güzellik salan Kötüye özeni bırakıp insanca kalan Gelecek gençliğe kurban olayım. İnsanlığı eşitlik yönünden eşit bilen Zalim için öldürmeyip kendine gelen Kan emiciye kölelik yapmadan ölen Gelecek gençliğe kurban olayım. Zalime insan içindir deyip saldıran Kötünün aşısını tarayıp baş kaldıran Pisliklerin anlayışını içinden aldıran Gelecek gençliğe kurban olayım. Eşitlik diyarına silahını çakmayan Kamil At'a bilgisiz gözle bakmayan Düşman ırmağı içinde akmayan Gelecek gençliğe kurban olayım. Kamil At
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Yalan
Bakın gerçek yalanım olacak Eskiler bitecek yeni gelecek Bütün kötüler belasını bulacak Saltanatları çöker hiç yoktan. Geç değildir dost kendini ara Kemiğinde biter satma dolara Bittiğin zaman dünya kapkara Kendini bulasın çıkasın şoktan. Kanıtlımı kim kimi nasıl yarattı Darwin yazdı çizdi gitti çoktan Şimdide Amerika hitler'i arattı Mutlak tükenecek kalır uzaktan. Kamil At inanmam fal nazarmı Cahil takma bilmeyen bozarmı Gün önemsiz ömür son pazarmı Belliki uzak durdum şakşaktan. Kamil At
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Girdaplar Çekiyor
Dört bir yandan çekiyor girdaplar Çoğunluk gönüllüdür içine itilir Örümcekli kollar çevremizi kaplar Tüm suçlar örtülür üstüne yatılır. Biri diğerinden berbat günlerim Benim durumum önemli değil Masum öldürülür sönüktür an'larım Elbet sonu gelir görevlerini bil. Mirasçıları hortlanır her ölenin Varlığım çalındı, boş kalacak yerim İşi çıkacak cambazlık hergelenin Sırtımdan kurşunlar öyle giderim. Gizemli saraylar çıkmaz kusurdan Failler gün gibi, ekranları yalıyor Ayakları korkak geçemezler burdan Yükselirim diyen öyle alçalıyor. Yoksul kanıdır çalkalanır mideleri Dolmuş çalkalanmış, ha çatlıyor Sahibini kayıp ettiler kaptılar yeri Çukurda kalanlar çağ da atlıyor. Okyanusta sırtsız taşa çattı gemim Kamil At ahret bilmem burda kalırım Anlaşılmaz sözüm hem dönemim Dünyadan gitmem, nasıl gelirim. Kamil At
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Girdim Gireli
Bir daha insana dost bilinmem Açıkta dürüstlüğe girdim gireli Çok alenidir dahada delinmem Kor ateşine elimi verdim vereli. Gözümle gördüğümü söyledim Kimseler bilmez ki neler yedim Kendi ağacımı kendim boyladım Hazırda dar ipini sardım saralı. İnsanı sevsem modasız dediler Canavarım diyen neler giydiler Hiçyere yaşıyan pisliğe kaydılar Tutmaya başımı yordum yoralı. İnsanı sevmek burda suç sayılır Seviyorum desen canına kıyılır İnsanlık yasak, vahşilikler giyilir Sevgi ile karşıya vardım varalı. Kamil At, sevgide kalbim yıkılır Gerçekler ölmez nice kim yıkılır Çok yaşadıkça kısa zalim yıkılır Kehanetmiş sırrına erdim ereli. Kamil At
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökdelen-Yoksul
Modern çağda dikilen gökdelenler Acı ile dökülen yoksulun kanıdır Bidonlar içinde girdaba dökülenler Yuvarlanıp giden onların canıdır. Gökdeleni dikenler geberip gidince Gelenler üstüne oturacak yanlama Gelen sevinir sofrasında kan görünce Eğlence kurar kulübünde akşama. Gövdeler saklı gökdelen duvarında Yoksullar harcanır yenisi dikildikçe Böyle giderse yine kan bekler yarında Beyler hırs alır fakir eti söküldükçe. Dünya kan emene hergün eğlence Yoksulun yaşamı ezelden tarumar İnsan derisini soyar, çoğalır işkence Hayat acımasıza, acımasız kumar. Kamil At der inleyen ses insan sesi Ucuz yaşamaya çoğaltılır düşman Canlının analiz ile biliniyor tarihçesi Yalakacılar kan emene danışman. Kamil At
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Genişliği İşe Yaramadı
Şu beyinsiz pislikler yüzünden Gönlümün genişliği işe yaramadı Farkı ne, geldim kok ile közünden Gizlendiğim şu köşe yaramadı. Seneler derdime vurdu gönlüme Anlamaz düzeni haykırışı kime Ölürsem sevinecekler şu leşime Eğitim verdim başa yaramadı. Dünyanın derdi var dalıp girdim Etrafta sahte dostu devirdim Dürüstüm demek yürektir çevirdim Sarıldım parlak şişe yaramadı. İnsanım demek modası bitmiş Dürüstlüğünü bir hayvan işitmiş Cani hırsıza ses yok üstüne yatmış Üzüldüğüm geçmişe yaramadı. Kamil At, gayrı bitiyor insanlık Viranede olmaz boşa hanedanlık Dürüstü isteyen çok, kurbanlık Helasına gitmem çişe yaramadı. Kamil At
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günahlımı Arıyorsunuz?
Halkları ezenler Halktan çalanlar İnsanlığı üzenler Çalarak bulanlar. Savaşları isteyenler Doğrular pis diyenler Yiğide hapis diyenler İki ayaklı yılanlar. Düşünceye saygı duymayanlar Gerçekleri beynine koymayanlar Hergün yoksullara kıyanlar Günahlı, günahsız kalanlar. İşte onlar Günah içinde yüzüyor... Kamil At
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Popüler Olalım! ! !
Ben senin şiirlerini Sen benim şiirlerimi Karşılıklı alıp verelim Antolojide bizden başka Herkes yaban bize Gel şu zirveye erelim Benim şiirimi alıyorsan Okumadan listene ekliyorsan En iyi dostumsun, Hadi girelim göz göze Antolojide istatistiğimiz Yüksekten çağlasın Bütün şiirlerimiz popüler Ama dışarda kimse bizi Tanımasın, bilmesin Biz seninle hepimiz Desteğimiz yeterli Böyle avunuruz bir süre Önemli olan hizmet değil Kin nefret birde küçük bir tatmin Geçicide olsa avuttuk birbirimizi Böyle davranmakla Dünyaya açılamadık Bizden başka kimse bizi bilmedi Ve unutulup gittiler... Kamil At
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haksız Koku Alır
İnsanlık bilmezleri it ile kurdu tutar Bakma dost deki burada biter Şu alanlarda insanlığa itler çatar Öyle kincidir sanma ki ileriler. Ölüm ister çok türlü türlü planları Kurt köpek farksız, ağı yılanları Birbirini tanımazlar ölümdür klanları Akıl verirler bize bizden geriler. Burnu haksız koku alır kirli elleri Dost bilmez gizlidir kan yolları Güven veremezler şoktadır akılları Açlıktan kör bir kemik bir deriler. Kamil At, insan ise fikir de dinler Kanı kızıl insan düşmanı hainler Adres vermeden söyledim it bunlar Çok uzak bilinir bakarsın beriler. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|